Erotický live chat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
17.11.14 16:51

Ahoj holky, některá z vás, která už na LCH pracuje, poradíte mi prosím, který server je dobrý pro práci z domova? Třeba Livechatathome a tak?
Budu ráda za každou radu.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.11.14 23:58

Livechatsathome neni chat ale studio. Nemusí být vždy na škodu pracovat přes nějaké studio, osobně ho ale neznám, tak ti k němu moc neřeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 02:18

Livechatsathome není studio. Pouze Tě zaregistrují na různých chatech a za to si strhávají peníze. Dnes už se dá i hezky vydělat na českých a slovenských chatech, takže se odbourává znalost jazyka. Hodím to sem raději anonymně, ale pokud by někdo chtěl poradit, budu tak cca hodinku tak ráda napíšu :)

• Citovat
  • Upravit
21
27.11.14 06:30

Tak Livechatsathome není studio… :roll: Víš vůbec co to je studio? Vnášíš tu těm holkám do hlavy zbytečný zmatek. Včetně těch rádoby hezkých výdělků na českých chatech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.11.14 10:25

Pekný deň prajem všetkým, možem požiadať anonym o radu na české a slovenské chaty, budem rada za odpoveď a radu, dopredu ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.11.14 13:27

Ahoj, na livechatforum.net najdes vsechny ceske chaty i se strucnym prehledem zakladnich informaci. ceske nebo slovenske chaty jsou mozna dobre pro rozjezd ale zazraky necekej. je ale fakt, ze pro kazdeho „hezky vydelek“ znamena neco jineho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 13:38

Livechatsathome je podle informací které jsem zjistila spíše něco jako zprostředkovatel, pracujete z domu (tedy ne ve studiu), oni akorát propagují a registrují, za což si berou část výdělků (kolik přesně nevím, ukazuje se to až po přihlášení). Každopádně to bude o něco méně než si berou klasická studia, ty mají větší procento proto, že tam můžete docházet a máte vhodné prostředí, což je výhoda pro ty, co nemají možnost pracovat doma… Myslím že pokud se do toho člověk chce pustit, je dobré najít někoho kdo v tom už umí chodit (google vyhodí min. dvě diskuse, kde určitě někdo poradí), tak aby jste se v tom neplácali sami ať už jde o hledání chatů a zkušeností s nimi (na kterých se dá vydělat, na kterých je to ztráta času, které třeba nevyplácí atp.)…

K těm českým a slovenským, dle toho co jsem koukala se tam vydělat dá, ale je to podstatně méně než na zahraničních, dočetla jsem se, že holky jsou registrované a zároveň chatují na více serverech, což snižuje prosezený čas zadarmo… Ale asi to chce už vědět co a jak… České chaty se najdou snadno, podmínky jsou srozumitelné a registrace trvá pár minut, pozitivní je, že není nutné znát jazyky (což je můj problém, já bych musela mít překladač vedle sebe a to zrovna není hitparáda…), co mě na nich odrazuje je, že je otázkou kdo z lidí co vás zná se může přihlásit :D a asi bych na těch českých/slovenských opravdu nepočítala s nějakýma horentníma částkama, ale jako začátek to nemusí být špatné (stále jsem na vážkách, zda se do toho pustit, či ne…).

Ohledně toho jak se zaučuje, myslím že se to moc zaučit nedá, spoustu věcí se dá okoukat (je spoustu chatů kde mimo privát se dá dostat free, můžete pohledat), selským rozumem domyslet, pak už to chce odvahu, sednout si před kameru a jedeme… Já se přihlásila na sms chat, před pár lety jsem prošla er. linkou, jenže tehdy jsem byla mladá nezkušená a byla to třetí práce kterou jsem za den dělala, takže jsem to rychle vzdala, spát tři hodiny nešlo :D Každopádně myslím že slušný trénink na takové věci je veřejný chat, kde můžete si dopisovat, zjistíte zda na to máte, nebo se dá i s někým domluvit na webce, s trochou optimismu to lze brát jako nezávazné školení :think: :D :D

Každopádně pokud tu někdo umí poradit, jak na začátek - co vše je nutné si obstarat, případně sdělit podpultové informace (ne jen to hezké a vysoce hodnocené, ale bez obalu vše, s čím se může člověk setkat), byla bych ráda, teoreticky zvládám, ale praxe se trochu obávám :lol:

• Citovat
  • Upravit
21
27.11.14 14:49

Tak jako jsou internetove a kamenne obchody, tak stejne tak jsou internetove a kamenne studia. Hodne holek vysila z domu, ale pres nejake studio, coz je pro ne pohodlnejsi nez nekam dojizdet. Duvody proc pracuji pres studio jsou ruzne a nechci to tu rozpitvavat. Studia se velmi tezko hodnoti, protoze na forech si casto svymi anonymnimi prispevky prihrivaji polivcicku samotni majitele studii. V zasade se da rict, ze dobre studio te nejen zaregistruje, ale poradi a pomuze i se vsim ostatnim. Ne vzdy to tak ovsem je :x
Webku klidne zvladnes i sama, pokud jsi takovy ten obchodni typ. Tzn. rychle se ucis nove veci, jsi rozhodna, rychla, kreativni…
V predchozim prispevku jsem dala odkaz na forum, kde se uvedene veci probraly uz nekolikrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ah1cd
27.11.14 17:27

Erotický live chat

Ahoj lidi. Tak nám to nedalo a napíšeme naši zkušenost. Cca před měsícem jsem zde pročítal tuto diskuzi. Nedalo mi to a zeptal se manželky zda by do toho šla. Oba máme práci, ale velký dluhy a každá koruna se nám hodí.. Po přečtení mnoha diskuzních fórum jsem nás zaregistroval na americkým live chatu. Docela vše proběhlo rychle, žádný zádrhel. Musel jsem udělat i elektronickou peněženku pro případný výběr peněz. Karta nám přišla z anglie do 5 dnů.. No a mohlo se začít. První den nic, druhý den už nějaký ten peníz někdo přihodil a třetí den se to rozjelo. Dnes je to cca 14 dnů co sme začali vysílat a stále nás to baví. Jsme tam cca 2 hodiny denně. Už se těšíme na víkend až děti pojedou k babičce :-). Teď trochu k realitě. Někdo tu zmiňoval že se dá vydělat hodně peněz. - cca 50 tis. Ano, dá. Ale je to asi makačka a holka musí mít trochu postavu. Má manželka má 80 kil a trochu jsme se toho bály, ale v pohodě. Dá se říci že i když budete mít 150 kilo tak o vás bude zájem. Pak už záleží na tom jak je holka nebo pár šikovná(ý). My se pořád stále učíme a zjišťujeme co mají ty platící rádi. Po těch 14 dnech vysílání vyděláváme v průměru 150 Kč/hod. Což jako přivýdělek není vůbec špatný. Pro těch 50 tis tam musíte být stále online a pořádně se ohánět :-). Poslední dobou nám chodí stále více žádostí o private místnosti - tam to sype okamžitě. Výhodu mají ty lidi co mají sex rádi. Takže to bereme tak že se pomilujeme a ještě dostaneme zaplaceno :-).Jinak než jsme začali tak nikdo z nás neuměl napsat anglicky ani ahoj. Výhodou je používat prohlížeč google chrome který vám chat překládá automaticky za chodu.Sice překlad je takový kostrbatý ale alespoň máte přehled. Dnes po 14 dnech napíšeme v pohodě anglicky vše možné.. Hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
29
28.11.14 17:01

No jako za 150 na hodinu se ukazovat na kameře mi přijde dost málo, vždyť je to jen 75Kč na hodinu a osobu. Za ty prachy je lepší asi dělat cokoliv jiného. Asi nevíte kdo se dívá, ten si může snadno pořídit záznam a to vás může ovlivnit osobně. Takový záznam pak může kolovat mezi známími a nemyslím s, že by to stálo za 75Kč na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.14 21:06

Dobrý deň možem sa spýtať aký chat ste s pani skusili ako prvý nemám odvahu ísť do niečoho neviem moc anglicky a nemecky, možte mi poradiť

• Citovat
  • Upravit
4041
28.11.14 21:10
@Meha píše:
@ah1cd A co třeba děti, až se k tomu dostanou, až jim to někdo předhodí ve škole? Na tohle bych fakt neměla žaludek.
Možná jste raději tu VŠ měli vystudovat, nemuseli byste pak třeba řešit nedostatek peněz a ještě tímto způsobem.
Ale je to každého volba…
8o :roll: :roll: :roll: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
28.11.14 21:11
@marcellia píše:
8o :roll: :roll: :roll: :zed:

A dál?

• Citovat
  • Upravit
7
28.11.14 21:11

Hm, len v dnešnej dobe nestačí ani vysoká škola, na dobré zázemie a financie, čo si budeme hovoriť :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
28.11.14 21:13

@walyora Tak to je jasné, proto jsem napsala „možná“ a „třeba“.
A hlavně to nebyla má hlavní myšlenka, ta se týkala dětí.
Ale každý, ať si dělá, co chce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat