Erotický live chat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bruce888
29.11.13 19:52
@Anonymní píše:
O studia uz nikdo nestoji. Neni duvod proc Vam odevzdavat svoje penize ;).

Souhlas naprostý

• Citovat
  • Upravit
Bruce888
29.11.13 19:55

Třeba přijímají dívky na studium o livechatu :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
merkl
30.11.13 07:28

Uplne bych stym nesouhlasil… ono to vybaveni a to kolem toho neco malo stoji a na vysilani do USA kde se nejlepe plati na urcitych účtech taky něco stoji.

• Citovat
  • Upravit
Bruce888
30.11.13 08:36

No, já vysílám na americkém chatu, vybavení nestojí majlant.. kamera 2000-25000, světla - to je záležitost pár korun a počítač, což snad už každý vlastní. Vůbec nepotřebujete otřesnou sony evi jako bývá ve studiích, já ji měla a katasrofa - je to průmyslová kamera nemá kvalitní obraz. A vydělávám kolem 8000 usd měsíčně. Představa, že bych měla dávat někomu 40% z výdělku mě děsí.

• Citovat
  • Upravit
Bruce888
30.11.13 08:37

Oprava kamera 2000-2500

• Citovat
  • Upravit
Bruce888
30.11.13 08:39

Vysílání do USA něco stojí? To je snad přece jedno, jestli vysíláte do Horní dolní nebo do USA…nikde se neplatí nic navíc, nezáleží kam vysíláte. Mám s livechatem nějakou zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
LuccSiii
4.12.13 10:49

Prosím o radu

Bruce 888 a ostatní:

chtěla bych taky pracovat v livechatu, ale vůbec nevím jak na to? Mohl by mi někdo pomoc?? Prosím napište mi na *******@seznam.cz Děkuju :kytka:

1. nevím kde všude se mohu zaregistrovat

b)nevím co vše budu potřebovat k registraci
c) nevím jak by mi chodili peníze, když chci pracovat jen sama na sebe - zahraniční účet nemám… :roll:
Mockrát děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
1
27.12.13 11:06

Bruce888

Ahoj, mohla bych Tě poprosit o nějaké bližší info, jak začít live chat z domu? Potřebuji ted začít a nemám s tím žádnou zkušenost..Budeš moc hodná..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.12.13 00:34

Cauko Bruce, bol by na teba mozny nejaky kontakt? (email), budes zlata, dik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.1.14 23:24

Ahojte, také bych s tím chtěla začít, akorát teda nevím, jestli když se zaregistruju, budu muset něco zaplatit nebo když nic nevydělám, tak jestli jim budu muset něco platit, pořád to nějak nechápu, poradíte někdo?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.1.14 10:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.6.14 22:24

Ahoj, funguje zde tato diskuse ještě nebo ne? :D Koukám Bruce888 už tu asi není. potřebovala bych se něco zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.14 22:26
@LEE818 píše:
Ahoj, funguje zde tato diskuse ještě nebo ne? :D Koukám Bruce888 už tu asi není. potřebovala bych se něco zeptat

Na co presne?

• Citovat
  • Upravit
5
20.6.14 22:44
@Anonymní píše:
Na co presne?

ahoj, pročetla jsem si tuto diskusi a vážně o této práci uvažuji. Bruce tu vypsala pár webovek, na kterých se dá pracovat, prohlédla jsem si je a ta flirt4free tečka com vypadá docela slušně. Pročetla jsem ten web, ale nikde jsem nenašla nějaké pracovní podmínky, kolik platí, jak, kolik % si nechávají, zřejmě se to dozvím až po registraci, ale to mi přijde trochu pozdě. A taky by mě zajímalo, jestli je to opravdu tak jednoduché - prostě si najít místo, zařídit počítač a kameru a pak jen čekat až se někdo ozve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.6.14 22:48
@Anonymní píše:
Na co presne?

a také jak mám být při této práci aktivní? jen sedím a čekám až se někdo ozve nebo nějak aktivně hledám zájemce?
A taky by mě zajímalo, jestli je to nějak věkově omezené? Není mi zrovna 20, je mi 2× tolik, a mám pár kilo navíc :D ale vypadám na 27 a jsem docela potrefená, snad by to šlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat