Erotický live chat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bruce8888
26.2.13 16:26

Ne, špatně jsi mě pochopila :)
Pracuju na free chatu, ale Mfc jsem myslela free show - jakože ti házeli tipy a ty jsi na free dělala show co chtěli, tudíž to viděli všichni, i guesti..tady kde pracuju jsem na free oblečená, kde si tě vemou na pvt a už platí.
Jinak DHL jsme taky měla, blbé je, že si tam nemůžeš sama nastavit cenu, poprvé nejnižší je nějak 2,99 nebo nějak tak a podle toho jak často má pvt se ti zvedá, mně se zvedla až na 5,99 a to pvt byly vyjímečně, ale zas když byl pvt tak se dal vydělat balík. Jenže za cenu 5,99 půjde jen blázen, a čekat na zázrak to teda ne. Vždyt holky dělají za 1,99 tak proč by někdo chodil na tak drahý pvt…navíc ta pracuje hodně málo holek což už o něčem vypovídá. DHL bych spíš přihodila jako doplňkový chat a věnovala se jjinému. Zatím mi stačí jeden…

• Citovat
  • Upravit
21
29.3.13 17:56

Nedalo mi to a pripojim sve zkusenosti s livechatem. Delam na amerikach asi 3roky a jsem velmi spokojena. Delam sama na sebe z domu a za 100h mesicne vydelam cca od 60 do 80 tisic + sperky a jine darky. Jak pise Bruce, kolikrat vubec nejde o sex, dokonce casto ani nejsem online a prijde mi email, ze mi nekdo poslal penize. Proste mel uspesny den a vzpomnel si na mne :lol:
Na druhe strane jsou to eroticke chaty, takze s nejakym tim virtualnim sexem pocitat musite. I amici dokazou byt pekni prasaci a vetsinou cim chudsi klient, tim zvrhlejsi pozadavky. Ovsem co se mi prici, to nedelam.
Zacatky jsou vzdycky tezke, ale napriklad na www.livechatforum.net je tabulka livechatu se zakladnimi udaji a je tam i forum primo se venujici praci na livechatech (kdyz se to zda nekomu pohorsujici diskutovat o livechatech tady)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bruce8888
2.5.13 11:59

Na livechatforum.net jsou staré informace, některé chaty fungují jinak, než je tam psané, např. provize atd..Na stránce Livechaty.cz řekla bych že jsou informace aktuální a je to diskuze..
Jinak Nechápu co vás tady pohorčuje, téma je jasné - lievchat tak je jasné že se tu nebude duskutovat o světovém míru ale o livechatu ne? Holky, když Vás to pohoršuje, tak sem nechoďte a nepřispívejte, je to jendoduché :*

• Citovat
  • Upravit
Bruce8888
2.5.13 12:01

Konečně normální reakce a zkušenost s livechatem od Sabee…přeji hodně úspěchů :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.13 13:18

Bruce8888 mohu se zeptat pod jakym chatem jsi ty??

• Citovat
  • Upravit
Bruce8888
2.5.13 17:36

Tady ne, jedině pokud by tu byla možnost soukromé zprávy, což nevím:)

• Citovat
  • Upravit
21
7.5.13 12:52
@Bruce8888 píše:
Na livechatforum.net jsou staré informace, některé chaty fungují jinak, než je tam psané, např. provize atd..Na stránce Livechaty.cz řekla bych že jsou informace aktuální a je to diskuze..
Jinak Nechápu co vás tady pohorčuje, téma je jasné - lievchat tak je jasné že se tu nebude duskutovat o světovém míru ale o livechatu ne? Holky, když Vás to pohoršuje, tak sem nechoďte a nepřispívejte, je to jendoduché :*
Řekla bych, že je to naopak. Livechaty.cz je staré fórum s většinou informací starých několik let. To ale samozřejmě neznamená, že jsou všechny špatné a dá se tam získat slušný přehled o této práci. Ale na fóru tam na odpověď budeš čekat marně :|
Aktuálnost přehledu na livechatforum.net nedokážu posoudit u všech chatů, ale u těch, které znám, informace odpovídají. Navíc tam jsou přímo články i fórum. Ale zase tam nějak pozapomněli na německé chaty
Nejlepší je získávat informace odevšad a hlavně se nebát to zkusit :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bruce8888
7.5.13 19:56

Proč jsi z domu přišla o klienty?

Já si to z domu nemůžu vynachválit..s nikým se o peníze nedělím, vše jde jen mně a nikam nemusím dojíždět…nemusím pracovat na předepsané směny, prostě kdy chci…a na peníze si faaakt nestěžuju…

• Citovat
  • Upravit
Bruce8888
7.5.13 19:57

Když si představím, že vydělám za den 500 usd a přitom to bude jen 250 pro mě, (50% studiu) by mě šlehlo…

• Citovat
  • Upravit
Bruce8888
7.5.13 20:04

Na livechaty.cz jsou sice staré infromace, protože se to tam zvrhlo, začlo se tam sprostě nadávat a urážet atd..stránka se zavřela, celé se to promazalo a otevřeli znovu ale pokud se na něco zeptáš, odpoví…

Jiank např tuto stránku co uvádíš - server LJ nemá 35% výdělek ale od 30%-6% podle toho jak moc pracuješ..takže 60% už je slušné a proto si holky vydělají měsíčně i 30 000 dolarů (přes půl milionu Kč)

• Citovat
  • Upravit
21
8.5.13 12:37
@Bruce8888 píše:
Na livechaty.cz jsou sice staré infromace, protože se to tam zvrhlo, začlo se tam sprostě nadávat a urážet atd..stránka se zavřela, celé se to promazalo a otevřeli znovu ale pokud se na něco zeptáš, odpoví…Jiank např tuto stránku co uvádíš - server LJ nemá 35% výdělek ale od 30%-6% podle toho jak moc pracuješ..takže 60% už je slušné a proto si holky vydělají měsíčně i 30 000 dolarů (přes půl milionu Kč)

aha, já na LJ už dlouho nedělám, tak nevím. Ale napiš o tom adminovi, taky jsem jim opravila Chaturbate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.5.13 22:12

A

Příspěvek upraven 17.10.13 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
13.5.13 23:43
@petvyka píše:
Ahojky :) Jsem na mateřský a potřebuji si přivydělat :P Chtěla bych zkusit live chat. Díky tomuhle fóru jsem se hodně dočetla. Jen vůbec nevím jak a kde začít :( a jak je to pak s penězi :( prosím poradíte mi? Díky ;)

Výše máš uvedeny hned dvě fóra zabývající se prací na livechatech. Ptej se spíš tam. Popřípadě SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.5.13 07:29

S

Příspěvek upraven 17.10.13 v 11:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.6.13 11:57

addy

Kvuli praci z domu jsem přišla o dva vztahy, prostě jim to vadilo, začali jsme se hadat. kdyz to byl jeden tak bych o tom nemluvila, ale jak se to stalo podruhe… navic v brně je studio co vyplaci i 70%…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat