Erotický live chat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Nedalo mi to a pripojim sve zkusenosti s livechatem. Delam na amerikach asi 3roky a jsem velmi spokojena. Delam sama na sebe z domu a za 100h mesicne vydelam cca od 60 do 80 tisic + sperky a jine darky. Jak pise Bruce, kolikrat vubec nejde o sex, dokonce casto ani nejsem online a prijde mi email, ze mi nekdo poslal penize. Proste mel uspesny den a vzpomnel si na mne ![]()
Na druhe strane jsou to eroticke chaty, takze s nejakym tim virtualnim sexem pocitat musite. I amici dokazou byt pekni prasaci a vetsinou cim chudsi klient, tim zvrhlejsi pozadavky. Ovsem co se mi prici, to nedelam.
Zacatky jsou vzdycky tezke, ale napriklad na www.livechatforum.net je tabulka livechatu se zakladnimi udaji a je tam i forum primo se venujici praci na livechatech (kdyz se to zda nekomu pohorsujici diskutovat o livechatech tady)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na livechatforum.net jsou staré informace, některé chaty fungují jinak, než je tam psané, např. provize atd..Na stránce Livechaty.cz řekla bych že jsou informace aktuální a je to diskuze..
Jinak Nechápu co vás tady pohorčuje, téma je jasné - lievchat tak je jasné že se tu nebude duskutovat o světovém míru ale o livechatu ne? Holky, když Vás to pohoršuje, tak sem nechoďte a nepřispívejte, je to jendoduché ![]()
- Citovat
- Upravit
Konečně normální reakce a zkušenost s livechatem od Sabee…přeji hodně úspěchů ![]()
- Citovat
- Upravit
Tady ne, jedině pokud by tu byla možnost soukromé zprávy, což nevím:)
- Citovat
- Upravit
@Bruce8888 píše:Řekla bych, že je to naopak. Livechaty.cz je staré fórum s většinou informací starých několik let. To ale samozřejmě neznamená, že jsou všechny špatné a dá se tam získat slušný přehled o této práci. Ale na fóru tam na odpověď budeš čekat marně
Na livechatforum.net jsou staré informace, některé chaty fungují jinak, než je tam psané, např. provize atd..Na stránce Livechaty.cz řekla bych že jsou informace aktuální a je to diskuze..
Jinak Nechápu co vás tady pohorčuje, téma je jasné - lievchat tak je jasné že se tu nebude duskutovat o světovém míru ale o livechatu ne? Holky, když Vás to pohoršuje, tak sem nechoďte a nepřispívejte, je to jendoduché
Aktuálnost přehledu na livechatforum.net nedokážu posoudit u všech chatů, ale u těch, které znám, informace odpovídají. Navíc tam jsou přímo články i fórum. Ale zase tam nějak pozapomněli na německé chaty
Nejlepší je získávat informace odevšad a hlavně se nebát to zkusit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč jsi z domu přišla o klienty?
Já si to z domu nemůžu vynachválit..s nikým se o peníze nedělím, vše jde jen mně a nikam nemusím dojíždět…nemusím pracovat na předepsané směny, prostě kdy chci…a na peníze si faaakt nestěžuju…
- Citovat
- Upravit
Když si představím, že vydělám za den 500 usd a přitom to bude jen 250 pro mě, (50% studiu) by mě šlehlo…
- Citovat
- Upravit
Na livechaty.cz jsou sice staré infromace, protože se to tam zvrhlo, začlo se tam sprostě nadávat a urážet atd..stránka se zavřela, celé se to promazalo a otevřeli znovu ale pokud se na něco zeptáš, odpoví…
Jiank např tuto stránku co uvádíš - server LJ nemá 35% výdělek ale od 30%-6% podle toho jak moc pracuješ..takže 60% už je slušné a proto si holky vydělají měsíčně i 30 000 dolarů (přes půl milionu Kč)
- Citovat
- Upravit
@Bruce8888 píše:
Na livechaty.cz jsou sice staré infromace, protože se to tam zvrhlo, začlo se tam sprostě nadávat a urážet atd..stránka se zavřela, celé se to promazalo a otevřeli znovu ale pokud se na něco zeptáš, odpoví…Jiank např tuto stránku co uvádíš - server LJ nemá 35% výdělek ale od 30%-6% podle toho jak moc pracuješ..takže 60% už je slušné a proto si holky vydělají měsíčně i 30 000 dolarů (přes půl milionu Kč)
aha, já na LJ už dlouho nedělám, tak nevím. Ale napiš o tom adminovi, taky jsem jim opravila Chaturbate
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petvyka píše:
AhojkyJsem na mateřský a potřebuji si přivydělat
Chtěla bych zkusit live chat. Díky tomuhle fóru jsem se hodně dočetla. Jen vůbec nevím jak a kde začít
a jak je to pak s penězi
prosím poradíte mi? Díky
Výše máš uvedeny hned dvě fóra zabývající se prací na livechatech. Ptej se spíš tam. Popřípadě SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
addy
Kvuli praci z domu jsem přišla o dva vztahy, prostě jim to vadilo, začali jsme se hadat. kdyz to byl jeden tak bych o tom nemluvila, ale jak se to stalo podruhe… navic v brně je studio co vyplaci i 70%…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, špatně jsi mě pochopila
Pracuju na free chatu, ale Mfc jsem myslela free show - jakože ti házeli tipy a ty jsi na free dělala show co chtěli, tudíž to viděli všichni, i guesti..tady kde pracuju jsem na free oblečená, kde si tě vemou na pvt a už platí.
Jinak DHL jsme taky měla, blbé je, že si tam nemůžeš sama nastavit cenu, poprvé nejnižší je nějak 2,99 nebo nějak tak a podle toho jak často má pvt se ti zvedá, mně se zvedla až na 5,99 a to pvt byly vyjímečně, ale zas když byl pvt tak se dal vydělat balík. Jenže za cenu 5,99 půjde jen blázen, a čekat na zázrak to teda ne. Vždyt holky dělají za 1,99 tak proč by někdo chodil na tak drahý pvt…navíc ta pracuje hodně málo holek což už o něčem vypovídá. DHL bych spíš přihodila jako doplňkový chat a věnovala se jjinému. Zatím mi stačí jeden…