Erotický live chat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
24.6.13 12:40

Vzdycky jsem pracovala z domu, ale uznávám, že práce ve studiu může mít svoje výhody. Ovšem jít do studia kvůli utajení mé práce před přítelem nebo manželem mi přijde přinejmenším krátkozraké :zed:
To ani nehovořím o „férovosti“ takového řešení vůči partnerovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.13 15:05
@Bruce8888 píše:
Ještě k anonymovi - počkej, jak to myslíš že do holky v prádýlku nic neinvestují???Tam kde jsem já a je to nejznámější světový livechat musíš být MAXIMÁLNĚ v prádle na kameře nic víc! Já jsem kolikrát i v tričku, a potom tě berou na privát, když se jim zalíbíš a umíš komunikovat. Takže nahá na kameře zadarmo nejsi, nahá jsi až v privátě za který se platí:)

Naprosto souhlasim s @Bruce8888.

Delala jsem na livechatu skoro 4 roky. Opravdu to neni jen o, onanovani' pred kamerou.To jsem vlastne, s mirou' delala jen prvni rok. Casem jsem si nasla par klientu, kteri mi posilali penize, chodili si semnou popovidat na placene, privaty' bez show. Zamilovali se…A ja na sobe mela treba jeansy& tricko, jedla kfc…Je to velice individialni, nemuzeme globalizovat…Zalezi na dane slecne - vzhledu, charismatu, intelicenci, jak to s muzi umi…znalost jazyka, alespon prumerna…a nevzdat se pri prvnich neuspesich…ty totiz ze zaatku jsou…

Livechat mi dal vse. Diky nemu jsem vystudovala, procestovala svet, movite zajistila…seznamila se se soucasnym partnerem… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
LEYLA8899
29.7.13 20:37

Ahojte kto by mi vedel pomoct zacat s live chatom? na akej stranke? prosim!!!

• Citovat
  • Upravit
21
29.7.13 23:30

Anonymní - přesně. Dělám chat taky 4 roky a nejlepší tipeři jsou ti, co ani nechtějí sex. Je mi někdy až trapné, že za povídání dostanu několik tisíc nebo dokonce nějaký šperk. Ze začátku to bylo ale trápení. Hodně holek nemá trpělivost a vzdá to.
Pekelnik - cam4, bonga, privatefeeds…je dost chatu pro pary, ale sikovna holka si vydela vic, kdyz vysila sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEYLA8899
29.7.13 23:33

SABEE

A cez ake chaty ste zvykli vysielat?

• Citovat
  • Upravit
Bruce888
29.7.13 23:36

To Sabee
A jak si ty šperky necháváš posílat? Já bych to neriskla, oni jsou zamilovaní a počítají že se s nima sejdeš a nebo odstěhuješ :D A zhrzený chlap se dkáže pomstít…mně taky chtěli posílat peníze přes paypal ale riskovat moje pravé jméno nebo adresu. to ne, to raději ty prachy oželím a nechám si to poslat přes chat…
Trapné? :) mně to není trapné, jsou to boháči co neví co s penězi a když jsou tak naivní, že si myslí že jsme jejich přítelkyně tak jejich problém… :lol:

• Citovat
  • Upravit
LEYLA8899
29.7.13 23:40

Bruce8888

BRUCE8888
Ahoj prosim ta pomoz mi zacat na akej stranke live chatu si ty?

• Citovat
  • Upravit
Bruce888
29.7.13 23:47

Imlive, privatefeeds, Livejasmin, MFC, streamate, 777, visit, flirt4free

Jsem na jednom z těchto..ne každému sedne stejný, chce to zkoušet.

• Citovat
  • Upravit
Bruce888
29.7.13 23:47

MFC je myfreecmas…

• Citovat
  • Upravit
LEYLA8899
29.7.13 23:48

VED PRAVE som registrovana na dvoch a nepaci sa mi tam.. a tiez aj to ze nikto neprispieva :(

• Citovat
  • Upravit
Bruce888
29.7.13 23:54
@Anonymní píše:
Naprosto souhlasim s @Bruce8888.

Delala jsem na livechatu skoro 4 roky. Opravdu to neni jen o, onanovani' pred kamerou.To jsem vlastne, s mirou' delala jen prvni rok. Casem jsem si nasla par klientu, kteri mi posilali penize, chodili si semnou popovidat na placene, privaty' bez show. Zamilovali se…A ja na sobe mela treba jeansy& tricko, jedla kfc…Je to velice individialni, nemuzeme globalizovat…Zalezi na dane slecne - vzhledu, charismatu, intelicenci, jak to s muzi umi…znalost jazyka, alespon prumerna…a nevzdat se pri prvnich neuspesich…ty totiz ze zaatku jsou…

Livechat mi dal vse. Diky nemu jsem vystudovala, procestovala svet, movite zajistila…seznamila se se soucasnym partnerem… :jazyk:

Přesně tak, všichni si mylsí, že se jen onanuje. Jo, pokud tam holka jak knedla s roztaženýma nohama a čeká, kdo ji veme na privát, je jasné že ji vemou jen ti co si chtějí udělat dobře na pár sekund a konec. Pokud se trošku snaží, umí prodat svoje zbraně, tak to má v kapse a boháči se budou vracet…
Taky jsem se díky livechatu zajistila, bydlení bez hypo, auto, vystudovaná vysoká a úspory, můžu cestovat, například mám ted celý měsíc volnoa užívám si léta..tohle v jiné práci bych nemohla… a znám více holke co si našli přes livechat žiotního parntnera, já se taky mohla podívat do usa, poznat jiné kultury…ale livechat má i své stinné stránky, jako každá jiná práce.

• Citovat
  • Upravit
LEYLA8899
29.7.13 23:57

bruce888

Vedela b si mi pomoct na zaciatok?

• Citovat
  • Upravit
Bruce888
29.7.13 23:58

Víš, ono když jsi nová, nemůžeš čekat zázraky..já začala vydělávat taky po nějaké době..většina chatů to má tak, že nová holka je na konci (až na vyjímky) a až se vypracuje, tak se dostane na přední stránky a tam se to rozjede.

• Citovat
  • Upravit
LEYLA8899
30.7.13 00:01

Od coho to zalezi od poctu navstevovanosti? a ako zaujat anglicanou tiez by som najradsej nohy neroztahovala

• Citovat
  • Upravit
LEYLA8899
30.7.13 00:02

A na zaciatku si ako casto stranku navstevovala

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat