Eshop- bazar? na levné oblečení?

54
6.3.16 21:57

eshop- bazar? na levné oblečení?

Dobrý den, prosím, potřebovala bych poradit, kde nakupujete pro děti (cca 1-6 měsíců). Chtěla bych klidně nějaké stránky na bazárek, ale aby to bylo vše pohromadě. Nemám bohužel čas kupovat po jednom kousku po internetu a navíc se to prodražší za poštovné. Potřebovala bych, aby dokázali poslat až domů. Dochází mi šatník- malinký roste, ale nemám moc čas jít vybírat do kamenných obchodů a zase mi přijde trošku líto peněz za nové věci, když teď po měsíci už nám začínají být některé kousky malé. Děkuju za typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
996
6.3.16 22:08

Ja ted nakoupila balik asi 20-25ks obleceni 3-6m tady, i s postou za 550,– zanovni a znackovy, to jsem cucela…tricka, kabatky, katata, body a nevim co vsechno, i na mimco jsem nakupovala zde od mamin, jen musis hledat aby se ti zbozi libilo. Modry konik je take fine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.3.16 22:11

Eshop se asi moc nevyplatí, spíš bych rkla na bazárky typu mimibazar, nebo i tady na bazárek, kdekoliv, ale ne od eshopu ale od maminek. myslím že se to tak dá sehnat levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
6.3.16 22:24

Eshopy jsou dražší než kamenný obchod, chce to projet bazary, já nejčastěji nakupuju na bazoš. cz nebo i tady, a dá se koupit třeba krabice věcí na mimčo ne jen po kouskách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
6.3.16 22:41

@Pandorie nakupuju tady :pankac:
V Bazarku v lupičce Vyhledávání zadat: Set oblečení / Balík oblečení.
Rozkluknout a zadat kritéria : velikost (3-6m), pro koho: holky/chlapci,…
Určitě najdeš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3R
2829
6.3.16 23:36
@Pandorie píše:
Dobrý den, prosím, potřebovala bych poradit, kde nakupujete pro děti (cca 1-6 měsíců). Chtěla bych klidně nějaké stránky na bazárek, ale aby to bylo vše pohromadě. Nemám bohužel čas kupovat po jednom kousku po internetu a navíc se to prodražší za poštovné. Potřebovala bych, aby dokázali poslat až domů. Dochází mi šatník- malinký roste, ale nemám moc čas jít vybírat do kamenných obchodů a zase mi přijde trošku líto peněz za nové věci, když teď po měsíci už nám začínají být některé kousky malé. Děkuju za typy.

Já moc dobře nakoupila na detsky-svet. Com. Krásné věci, některé nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
7.3.16 06:34

Kamarádka nakupuje na brumlovi, www.brumla.cz da se nakupovat 14 dni a pak to poslou vse za jedno postovny
:potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
7.3.16 08:34

Nejznámější bazárky jsou modrý koník- tam je nutná registrace, jinak se pomalu ani nedostanete na prohlížení věcí, bazoš, sbazar, dobře se nakupuje i tady na bazárku. Všude je možné koupit po jednom kousku, i po balících. Na mimibazaru myslím není možnost balíků oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
7.3.16 21:22

Děkuji, juknu. Zrovna potřebuji hlavně polodupačky a kalhoty se širokým pasem (aby netáhl) vel 62- 68. cca 3-6 měsíc. případně takové ty teplé- fleesové dupačky. chtěla bych ji víc, což na bazaru těžko seženu jako set. aby se zároveň vyplatilo s poštovným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
14.3.16 16:15

Doporučuji na mimibazaru inzerent Jalumi, fajn jednání (Brno, ale vše posila i poštou). Pak minisatnik.cz - paní Valachova, taky moc fajn. Os. odběr též Brno, zasílá i poštou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure