Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, prosím, potřebovala bych poradit, kde nakupujete pro děti (cca 1-6 měsíců). Chtěla bych klidně nějaké stránky na bazárek, ale aby to bylo vše pohromadě. Nemám bohužel čas kupovat po jednom kousku po internetu a navíc se to prodražší za poštovné. Potřebovala bych, aby dokázali poslat až domů. Dochází mi šatník- malinký roste, ale nemám moc čas jít vybírat do kamenných obchodů a zase mi přijde trošku líto peněz za nové věci, když teď po měsíci už nám začínají být některé kousky malé. Děkuju za typy.
Ja ted nakoupila balik asi 20-25ks obleceni 3-6m tady, i s postou za 550,– zanovni a znackovy, to jsem cucela…tricka, kabatky, katata, body a nevim co vsechno, i na mimco jsem nakupovala zde od mamin, jen musis hledat aby se ti zbozi libilo. Modry konik je take fine
Eshop se asi moc nevyplatí, spíš bych rkla na bazárky typu mimibazar, nebo i tady na bazárek, kdekoliv, ale ne od eshopu ale od maminek. myslím že se to tak dá sehnat levněji
Eshopy jsou dražší než kamenný obchod, chce to projet bazary, já nejčastěji nakupuju na bazoš. cz nebo i tady, a dá se koupit třeba krabice věcí na mimčo ne jen po kouskách.
@Pandorie nakupuju tady ![]()
V Bazarku v lupičce Vyhledávání zadat: Set oblečení / Balík oblečení.
Rozkluknout a zadat kritéria : velikost (3-6m), pro koho: holky/chlapci,…
Určitě najdeš ![]()
@Pandorie píše:
Dobrý den, prosím, potřebovala bych poradit, kde nakupujete pro děti (cca 1-6 měsíců). Chtěla bych klidně nějaké stránky na bazárek, ale aby to bylo vše pohromadě. Nemám bohužel čas kupovat po jednom kousku po internetu a navíc se to prodražší za poštovné. Potřebovala bych, aby dokázali poslat až domů. Dochází mi šatník- malinký roste, ale nemám moc čas jít vybírat do kamenných obchodů a zase mi přijde trošku líto peněz za nové věci, když teď po měsíci už nám začínají být některé kousky malé. Děkuju za typy.
Já moc dobře nakoupila na detsky-svet. Com. Krásné věci, některé nové.
Kamarádka nakupuje na brumlovi, www.brumla.cz da se nakupovat 14 dni a pak to poslou vse za jedno postovny
![]()
Nejznámější bazárky jsou modrý koník- tam je nutná registrace, jinak se pomalu ani nedostanete na prohlížení věcí, bazoš, sbazar, dobře se nakupuje i tady na bazárku. Všude je možné koupit po jednom kousku, i po balících. Na mimibazaru myslím není možnost balíků oblečení.
Děkuji, juknu. Zrovna potřebuji hlavně polodupačky a kalhoty se širokým pasem (aby netáhl) vel 62- 68. cca 3-6 měsíc. případně takové ty teplé- fleesové dupačky. chtěla bych ji víc, což na bazaru těžko seženu jako set. aby se zároveň vyplatilo s poštovným
Doporučuji na mimibazaru inzerent Jalumi, fajn jednání (Brno, ale vše posila i poštou). Pak minisatnik.cz - paní Valachova, taky moc fajn. Os. odběr též Brno, zasílá i poštou.