Esoterika, čištění prostoru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4989
28.10.14 16:26

Diky za reakce. modlitba uz me take napadla, asi ji opravdu zkusime
@Elata jsem moc rada, ze jsi tuhle diskusi nasla. Ja jsem na tebe pri patrani v diskusich narazila, ale nechtela jsem te hned otravovat treba v SZ, urcite toho mas hodne. Tak tedy ta sul a salvej moc velkou cenu nema? Co tedy jineho mohu udelat sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
28.10.14 18:32

@lucie.t Zkusit požádat Archanděla Michaela nebo Metatrona. Kluci pracují s dušičkami a pomáhají jim odejít, když už nemůžou odejít samy. V klidu si sedni, zavři oči, opakovaně popros archanděla Michaela nebo Metatrona o pomoc, po chvíli je popros, aby odvedli z domu všechny duše, duchovní bytosti do duchovní dimenze, aby mohli pokračovat ve svém vývoji. U toho si představ od Vás do nebe světelný proud, kterým odejdou, pomáhá jim to a především! jim ze srdce požehnej klid, to jim pomáhá odpoutat se od těch těžkostí tady. Ale tento postup pomáhá u duší, které samy skutečně odejít chtějí a pomoc hledají. Kdyby to nezabralo, tak vyhledat někoho, kdo odvádí, některé duše se tu drží ze strachu z pekla, očistce, kvůli majetku, atd atd.. a těm se to musí první vysvětlit, ukecat je.. kdyby to tedy nepomohlo, klidně se mi ozvi, určitě se můžeme domluvit a že jsi z Anglie nevadí, i tam mám klienty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.10.14 08:21

@Elata super diky moc. Dnesni noc byla narocna. Dcera spi v pokoji s mladsim bratrem. Ten se ale v noci casto budi, tak ho pak vetsinou beru k sobe, aby ji nebudil. A dneska opet klasika, jakmile jsem ho odnesla z pokoje, uz mi stala u postele, a ze tam chce byt taky. Dost dlouho jsem ji vysvetlovala, ze je velka a ma svuj pokoj. Trvalo to dost dlouho, ale nakonec sla, ale za chvili byla zase zpet, ze tam nekoho videla. Tak jsem ji nechala u nas, az tak moc jsem ji to neverila, ale ve 3h rano uz jsem nemela na vic silu. Jak si lehla, zaclo neco praskat na chodbe. Obcas nekde neco v dome lupne, to je bezne, ale tohle bylo jine a melo to vydrz. Do ted jsem se spis priklanela k tomu, ze si vymysli. Jeji fantazie a touha spat u me, je nekonecna. Tak jsem „to“ zacla prosit, at odejde, ze my mu pomoct neumime a po chvili byl klid. :nevim: no do rana uz jsem nespala. Zkusim si s ni o tom promluvit..ale nejak nevim, jak na to.
Co rikas na vytvareni jakoby ochranneho vajicka kolem sebe? Asi mam nejakou blbou predstavivost, ale neumim si ho poradne predstavit, vytvorit ho. CHtela bych ji to naucit, ale nevim poradne jak ji to mam popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
29.10.14 09:14

@lucie.t at si predstavi bublinu, ona je uvnitr a nikdo nemuze k ni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
29.10.14 17:46

@lucie.t
Tak paráda, vypadá to, že to nebude nic hroznýho, když to na prosbu odejde. Jestli máte starý dům, je možné že tam bloudí ještě starý majitel, třeba má pocit že se o dům musí starat, nebo ho má tak rád, že ho nechce opustit. Je dobré tomu vysvětlit, že se o dům dobře postaráš a že už tam být nemusí, nemusí mít strach a může odejít tam kam patří. Hodně štěstí :) jinak děti tohle daleko líp chápou, ještě to tak úplně nezapomněli, takže třeba budeš sama překvapená co ti k tomu dcerka řekne. Určitě se neboj jí to vysvětlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.11.14 07:09

Poradíš i nám?

@Elata

Pěkný den.

Dost mne zaujalo co jsi tu psala, akorát řešíme menší problém. Já i syn jsme slyšeli ťukání. Stíny ( vidím jen stíny ) jsem zatím neviděla, ale cítila jsem ho v chodbě v noci když jsem šla na záchod. Dost mě to vyděsilo. Jinak se tu necítíme nijak špatně, celkově. Bydlíme tu jen 4 měsíce. Ale je fakt že čím déle tu jsem tím hůře se mi spí. Budím se ráno pravidelně ve 4 ráno, někdy i dřív. Přítel se několik nocí taky budil. Ale on převážně spí dobře. Došli jsme k tomu že je to asi jeho praděda který tu kdysi bydlel. Prý tu pořád něco hledal už za života.
Nevím jak přijít na to co chce a jak mu pomoct. Byla bych moc moc ráda kdyby jsi nám poradila, pomohla.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.11.14 09:59

Ahoj obracím se na Vás protože si nevím rady, dříve se mi stávalo v mém starém dětském pokoji že sem cítila že se na mě chodí někdo dívat protože se mi neustále otevírali dveře a pokaždé mě to vzbudilo a to spim jako dřevo no a měla sem úplně husí kůži a hroznej strach pak to nějak přešlo asi po roce, no a přesuneme se po 10 letech v ložnici tak doteď bylo vše v pořádku ale v poslední době je to děsný, jakmile odejde přítel do práce tak asi půl hoďky na to se zapne televize a zvířata mi šílí v pokoji a pes se klepe a nechce semnou spát a já se cítim strašně, hrozně se bojím přijde mi že tam semnou někdo je kdo mě vždy takto vzbudí, pejsek u nás ráno prostě spát nebude radši uteče a nebo sedí v rohu místnosti a klepe se jak osika, občas kouká na jedno místo před mojí postelí, nechce se mi ani přes den tam chodit a neumím si představit že přítele odjede na služebku do ciziny to se zbláznim :zed: poradíte co mam dělat aby to odešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.12.14 01:32

@kore @Selli Holky napište mi soukromou zprávu, jinak zapomenu, že jste tady psaly a houby poradím a vysvětlím. :) Napište mi do zprávy to, co tady, já Vám pak odepíšu jak bude kousek času a případně snad i pomůžu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
4.2.16 12:21

Prosím, nemáte někdo doporučení na někoho, kdo čistí prostory? Ideálně Nymbursko, ale klidně připlatím za delší cestu, pokud to nebude nějaký podvodník. Koncem léta se chceme stěhovat do jednoho starého domu, energie cítím, ale neumím s nimi pracovat. Ráda bych dům před nastěhováním nechala očistit. Starší syn je hodně vnímavý a asi by mi tam ani nespal. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat