Estvillova metoda, co to je?

1280
13.3.09 19:27

Estvillova metoda , co to je?

Maminky, ptám se spíš se zvědavosti,dnes jsem zaslechla u paní doktorky , že jedna maminka používá Estvilovu metodu a paní doktorce se to moc nelíbilo.Zajímá mě co to je ta estvilova metoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2621
13.3.09 19:54

Necháš vybrečet dítě a ono Ti pak samo usíná. Pozor-jen pro silné nátury.
Já například radši uspávám na míči :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
13.3.09 19:54

Taky jsem nevěděla a našla tohle…

http://maminky.eu/…toda-24.html

…pro mě trochu drastické, asi bych nevydržela…ale naštěstí spíme i bez toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
13.3.09 20:10

:-) no kdyby jsi musela fakt uspavat pokazde tak na to kolikrat neni ani cas ani treba energie a tohle byt to vypaad drasticky tak to hodne lidem pomohlo - deti to na nas stejne jen zkousi :-) a ver mi ze jsem fakt jednu dobu uspavala denne 4× a vecer asi pul hodinu… a porad to faktnejde- a drasticke tak jak to vypaad to je prvni 2-3 dny- prckove brzy pochopi ze to jinak nejde :-) stejne „drasticke“ je pak treba i sebrani dudliku- taky to trv a 2-3 dny nez pochopi ze fakt uz nedostane :-)

myslim ze bud tady nebo na BC najdes celkem vycerpavajici diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21675
13.3.09 20:17

použila jsem ji dvakrát a absolutní spokojenost. ono, když už jsem z únavy málem Klárku upustila na zem, tak musely nastoupit drastické metody - v 6 měsících mi v noci vstávala po 1,5 hodině. metoda zabrala během 3 dnů a malá spala od 19 do 4 na první kojení… jen jsem se muslea dojít omluvit sousedům za noční hluk :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.3.09 20:22

Nie som silna natura čo sa týka maleho a zvladla som to.Akurat by som to neskušala s miminkom.Samik mal asi 13m,keď som ho to učila.Nadam na to dopustiť.

Ono keď už cele noci nespiš a dieťa maš furt na prsu inač řve,tak vyskušaš čokoľvek.

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.3.09 20:25
nozu píše:
použila jsem ji dvakrát a absolutní spokojenost. ono, když už jsem z únavy málem Klárku upustila na zem, tak musely nastoupit drastické metody - v 6 měsících mi v noci vstávala po 1,5 hodině. metoda zabrala během 3 dnů a malá spala od 19 do 4 na první kojení… jen jsem se muslea dojít omluvit sousedům za noční hluk :oops:
:lol: nam asi druhu noc buchali na stenu :lol: .Nech si trhnu…Ale už spi celu noc v kuse od 19:30 do 5:30-6h
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21675
13.3.09 20:30

Luciku, my teda máme pohodové sousedy, takže nebouchali. já jsem šla iniciativně sama, protože mi to bylo hloupé. vzali to s nadhledem :-) klárka teď už spí taky celou noc, teda spí tak cca od toho roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
13.3.09 20:31

Metoda

Já jsem to zkusila, ale na nás to nezabralo. Naštěstí nebylo moc potřeba toto drasticky řešit. Spali jsme od dvou měsíců celou noc. Ale obdivuju kohokoliv, kdo to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21675
13.3.09 20:36

nafteto, to víš, zoufalé sutiace vyžadují zoufalé činy ;-) a jak to, že u vás nezabrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
13.3.09 22:14

myslíte si, že estivil pomůže i při klasické 8m úzkosti? Mě malej usínal od mala naprosto ukázkově, v noci se sice budil 2-3, ale vždy kojo nebo čajík otočil se a spal dál (tedy vyjma zubákových dnů :( ). Ale teď poslední 2 dny chodí spát s brekem a musím ho vyndat z postýlky a uhoupat. Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
14.3.09 08:11

Zdravím dámy,
tak ani u nás estivilova metoda nezabrala … a to jsme ji zkoušeli v Miščiných 4 měsících … po tom, kdy jsme ji uspávali co dvě hodiny a uspávání trvalo i půl hodinu-hodinu na baloně …
Nějak nezabralo to , že by to dítě pochopilo po 3 nocích … vydrželi jsme to šest večerů (ale vzájemně jsme se drželi, aby jsme tam nešli) a pokaždé se princezna stejně dořvala dalšího kojení a u něj pak usnula … a můžu maminy uklidnit, že nakonec z toho vyrostou i dítka, o kterých by to předtím nikdo neřekl - malé je půl roku a usínání je klidnější - neříkám, že to už zvládá sama, ale už to není taková dřina :wink:

Takže pokud máte žaludek, tak to zkuste … já na to nemám :oops: …

zaneth … na separační úzkost bych estivila rozhodně nezkoušela … myslím si, že těch pár týdnů zvládneš svému prckovi vyhovět a pohoupat ho i večer před spaním … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
14.3.09 11:03

Ahojky,…

Joo Estvill..ten se u nás udržel dva dny..asi na to nemám náturu nechat ji řvát…Raději zůstanu u uspávání u prsa. :?
Ale závidím maminám co to ustáli…

Noni - tak proto už jsi nad námi zanevřela :lol: :lol: :lol: :lol: ..už spinkáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
14.3.09 13:59

Hmmm, myslim, ze kazdy s placem prestane, kdyz na nej nikdo nereaguje, asi jako ty deti v kojeneckych ustavech :?
Pry u toho dite neutrpi ujmu? A kdopak vidi do detske dusicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
14.3.09 14:09

Obdivuju holky co to vydrží :o), já na to nemám. Naše pipénka má 15m a musíme uspávat hlazením a ted to zkouší třeba i ve 2 ráno , takže do půl třetí hladím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí