Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pane jo! Já doufám, že třeba aspoň 4 použitelný tam zůstanou…abych měla na další čtvrt rok pokoj
Týý jo, a ono se to vyselektuje i po oplodnění a pr.kult.? Já myslela, že co se oplodní, tak už bude použitelný. A ono prd. Kultivaci si zaplatíme, i ICSI. Mají zvýhodněný balíček za 16.000 kde je to všechno zahrnutý.
My měli také všechno ISCI, AH, PK pokud je dost vajíček tak je lepší nechat déle.
Já spoléhám na jejich odbornost. Slyšela jsem, že někde co si sami neřekli, tak ani nenabídli - jako třeba PK, ale tady to vypadá solidně a lidi to hodně chválí. Tak doufám, že nezklamou
Jdu něco dělat. Držím pěstičky a brzy se stavím!
Ahoj holky ![]()
Tak jsem úspěšně zvládla pracovní den a asi si půjdu hodit šlofíka ![]()
Holky..příznaky nesledujte, u každé je to jinak, navíc jsme nadopovaný hormonama a ty s tělem dělají divy ![]()
Jinak vítám holky, co přišly
A koukám, že první stíneček..Ramino, tak držím palečky, ať je den ode dne silnější a silnější ![]()
Ahojky,vsem.tak taky hlasim. odpracovala jsem prvni pracovny den, a boli mi vsecho hlavne krize. A dnes mi nebolely prsa. divne.
Tak já jsem moc nezdřímla, jenom tak hodinku necelou a cítím se spíš hůř než líp
to je tím utroušem, jsem po něm pořád ospalá.. Máte to taky tak?
A jinak teda koukám, že kromě @Tofik, která bude na testování až po mě, jste všechny někde vepředu
sakriš, to vůůůůbec neutíká ![]()
@Ali1988
taky jsi přišla o „příznaky“?
hele holky, to je nějaký podezřelý, ono to tak asi má být ![]()
@smileXY píše:
Tak já jsem moc nezdřímla, jenom tak hodinku necelou a cítím se spíš hůř než lípto je tím utroušem, jsem po něm pořád ospalá.. Máte to taky tak?
A jinak teda koukám, že kromě @Tofik, která bude na testování až po mě, jste všechny někde vepředu
@Ali1988sakriš, to vůůůůbec neutíká
taky jsi přišla o „příznaky“?
hele holky, to je nějaký podezřelý, ono to tak asi má být
Ty utros zavadis? ja ne, jinak spadnu do bezvedomi ![]()
Ali zavádím, polykat si netroufnu, páč po tom se spí prý děsně ![]()
2-2-2 a premyslim ze zacnu polykat. a to mi uz nejak pali gde cipek del.