ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
20.3.13 17:11

@Ali1988 ty jsi teda máma, opravdu hezké od tebe :potlesk:
Teď jsi měla nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
20.3.13 17:15
@Katka1311 píše:
@Ali1988 ty jsi teda máma, opravdu hezké od tebe :potlesk:
Teď jsi měla nějaké příznaky?

Ano, uz mam.uz par dnu jak jsem unavena, tocise hlava, prsa zacali bolet a staly o cislo vetsi. manzelu se libi takova zmena :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.3.13 17:19

@Ali1988 prsa mě bolí taky, ale na ostatní si ještě asi musím počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.3.13 17:27

Holky doufám, že příznakem zakousávání embrii je ukrutná bolest hlavy :D
jo a k tomu jak jste roztržité dneska to bude tím, že jste těhotné :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
20.3.13 17:37
@Janyyy píše:
jo a k tomu jak jste roztržité dneska to bude tím, že jste těhotné :lol: :jazyk:

Asi :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.3.13 17:42

@Janyyy ano jsme těhulky :pankac: Bolí tě hlava, mě se dnes točí ale to je asi tlakem.Dnes bylo u nás nááádherně, konečně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
20.3.13 18:01

@Radunka83 koukám, že jsi měla taky zábavnej den :lol: tak hlavně, že sis nic neudělala :hug:

• Citovat
  • Upravit
smileXY
20.3.13 18:02
@Janyyy píše:
jo a k tomu jak jste roztržité dneska to bude tím, že jste těhotné :lol: :jazyk:
že by? :mrgreen: no holky už asi jo, ale ve mě je teď už snad doufám teprve blastocysta, takže to mám nějaký předčasný :P
  • Citovat
  • Upravit
smileXY
20.3.13 18:04

Jo a mě teda prsa bolí už od OPU, mám odpozorovaný, že mi to dělá utrouš, takže na to já nekoukám.. Jinak mě dnes teda nějak pobolívá břicho, tu roztěkanost už jsem tu psala a ospalá jsem taky :D

A co teda ještě - já mám pořád potřebu do sebe něco tlačit :roll: jako už je mi z toho i zle, ale nějak si nemůžu pomoct :roll:

• Citovat
  • Upravit
10572
20.3.13 18:31
@smileXY píše:
Jo a mě teda prsa bolí už od OPU, mám odpozorovaný, že mi to dělá utrouš, takže na to já nekoukám.. Jinak mě dnes teda nějak pobolívá břicho, tu roztěkanost už jsem tu psala a ospalá jsem taky :DA co teda ještě - já mám pořád potřebu do sebe něco tlačit :roll: jako už je mi z toho i zle, ale nějak si nemůžu pomoct :roll:

Tak mě prsa začala bolet po ET asi třetí den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.3.13 19:40

Joooo, dnešní vaření bylo zajímavý :lol:, ale jídlo z toho nakonec vzniklo kupodivu dobrý :)
Mě prsa bolej od píchnutí Ovitrellu a bolely mě vždycky tak týden před MS, takže to neřeším. Teď odpoledne je mi trochu těžko akorát…
A manžel po návratu z práce prohlásil, že mám nějaký veliký prsa, takže jsem určitě těhotná, tak mu budu věřit - u rčitě to má vypozorovaný :lol:
A roztržitost je jasná známka těhotenství děvčata, takže je to tam u nás všech :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
20.3.13 20:27

@Radunka83 tak jak to pozná chlap, tak je to jasný :lol:
Mě je těžko taky, ale z toho tláskání jedné věci po druhé :roll: skrz to se asi můžu těšit do práce, páč na to tam čas nebude :P

No a všem kdo jde zítra do práce, tak ať vám to holky rychle utíká ;)
Já budu muset jít brzo na kutě, páč bych taky ráno nemusela vstát :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10572
20.3.13 20:29

@Radunka83 no mě bolely prsa po píchnutí Pregnylu, pak to přestalo a pak zas začlo ale to už nemůže být Pregnylem. Jinak taky mi manža na ně čumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.3.13 20:54

Jé já mám manžílka na služebce tak mi je nemůže zkontrolovat :?
zítra práci zdar, taky už musím vylézt z postele a trošku něco dělat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.3.13 20:56

SmileXY Tak ti přeju, ať ti to zítra rychle uteče! A buď ráda, že ti chutná, horší by bylo, kdybys trpěla nechutenstvím :D
No jo, ten můj má vždycky pravdu :potlesk:, pořád tvrdí, že má pocit, že to fakt budou dvojčata…tak snad má opět pravdu :lol: Tak dobrou! :mavam:
@Katka1311 asi ti je potají kontroluje :lol: Myslíš, že teď už ten Ovitrelle v krvi mít nemůžu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí