Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katka1311 píše:
Tead holky vy jste toho napsaly
Testíky jsou krásné7 den od KET a měla si blastocystu, chápu to dobře?
Myslim 12 a 14 bunecni.
@Katka1311 píše:
Tead holky vy jste toho napsaly
Testíky jsou krásné7 den od KET a měla si blastocystu, chápu to dobře?
Myslim 12 a 14 bunecni.
@smileXY píše:
Tak já už bych v sobě pregnyl mít neměla, píchala jsem ve čtvrtek večer a jenom 5000j, ale tím, že jsem měla jenom klasickou kultivaci, tak je to u mě zatím zbytečnýno ale pohrávám si s myšlenou, že bych to od příští středy už každej den prubla - to budu 8 dní po ET
A Ali, jsem se tě chtěla zeptat…s rodiči se znáš? No podle toho, jak ti to roste, tak by to vypadalo na to jedno, ale třeba budeš mít překvápko
Uz se zname
tak to bude pro nas prekvapeni, kolik tam je.ale jsem si jista ze tam je jeden, a kluk. klukum pomalu roste hcg.no uvidime
@smileXY píše:
A já si musím dneska sednout na ruce, páč na co chytnu, to mě padájsem nějaká roztěkaná nebo co
už jsem stačila rozbít sklenku, když jsem skládala do myčky
@Ali1988 každopádně jsi hrozně hodná, že tak pomáháš páru, který by jinak děti neměl ![]()
A doufám, že se nerozprchneme a fakt jsem zvědavá, jestli to bude ten kluk ![]()
@Katka1311 Katy taky den „D“?
já už si pobrečela u telky, ty hormony to je fakt něco ![]()
@smileXY píše:
@Ali1988 každopádně jsi hrozně hodná, že tak pomáháš páru, který by jinak děti neměl
A doufám, že se nerozprchneme a fakt jsem zvědavá, jestli to bude ten kluk@Katka1311 Katy taky den „D“?
já už si pobrečela u telky, ty hormony to je fakt něco
Dnes jsem stála u sestřičky v ordinaci na ukončení te PN a normálně jsem myslela že uteču a neukončím to!!!Se mi nechce do práce
I manžel říká tak nechoď! Stejně budu dávat výpověď, tak ještě chvilku tam vydržím.
@Katka1311 a nechala sis to nakonec ukončit? Já se do práce právě taky vůbec netěším, mám tam hrozný stresy, ale teď to ty dva dny vydržím, o víkendu se mi embrouši zakousnou, tak ten příští týden už je nic neohrozí
![]()
Tak s výpovědí ještě vydrž, stejně půjdeš brzo na pn na dlouhou dobu ![]()
SmileXY, tak ano pokud to nevýjde tak dám výpověď. Já právě budu dělat i víkend a to se mi nechcéééé ![]()
@Ali1988 Pěkná čárečka, taky chci takovou
.Gratuluju! Jenže jsi mě taky pěkně nahlodala s tím zkoušením testu…ach jo, že bych to zítra riskla?
To by jim mělo být 9 dní a když jsem byla těhotná, 9. den jsem měla jasně viditelnou čárku…no uvidíme.
Jinak holky asi jsou nějaký erupce na slunci či co, ale mě dneska taky všechno padá z ruky. Vařila jsem si oběd a jednou to byla brambora, pak jsem si šlápla na plech, pak jsem málem sáhla na plech do trouby bez rukavice…
Teď jsem zaváděla Utrogestan, tak předpokládám, že do hodinky mi zas bude divně a usnu ![]()
@Radunka83 Ještě netestuj, vydrž!!! ![]()
Tak taky jak píše smile, máš den „D“ ![]()
Ja jsem taky nejaka ospala
ale utrogestan zavadim, kdyz polykam tak jsem jako ve snu
normalne spim. a taky jsem dnes ukoncila neschopenku, zitra musim do prace, ach jo ![]()
@smileXY píše:
@Ali1988 každopádně jsi hrozně hodná, že tak pomáháš páru, který by jinak děti neměl
A doufám, že se nerozprchneme a fakt jsem zvědavá, jestli to bude ten kluk@Katka1311 Katy taky den „D“?
já už si pobrečela u telky, ty hormony to je fakt něco
Dik, krom toho jsem darovala vajicka,2×.snad jsem nekomu pomohla.
@Ali1988 ale zavádění je lepší
Takže taky do práce, to už jsme tři ![]()
A já si musím dneska sednout na ruce, páč na co chytnu, to mě padá
jsem nějaká roztěkaná nebo co
už jsem stačila rozbít sklenku, když jsem skládala do myčky