Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To mi říká manžel, který již měl dvě děti, že si neumím představit jaký to je kolotoč a ještě dvakrát:-).1nebo dvě, kluk nebo holka hlavně ať to už je:-) Holky pijete kafe? Já jsem strašný závislák, ale teď se bojim. No já tu mám 5 mamatestů:-( to bude hrůzy vydržet.
@Janyyy já jsem taky kafařka, dávám si, ale nesladím, nemlíkuju a zabijáka si taky nedělám.. teď si dávám tak dvě denně, max tři..
A máš pravdu, jedno kolik a čeho, hlavně ať už to je ![]()
SmileXY Tak to je frajer. Můj manžel by mi snad v životě nešel koupit test, to by prostě nepřežil. Cítil by se strašně potupně v tý lékárně a on se velice nerad cítí potupně
, takže si pro něj budu muset dojít sama. Ale já půjdu ráda, pro tohle jo
Když jsme se snažili přirozeně, objednávala jsem si testy přes internet, i ovulační a to jsem v šuplíku měla zásobu jak v lékárně. A taky jsem testovala jak šílená a jen stresovala…
@Janyyy já kafe nepiju vůbec, nikdy jsem nebyla, ale když si dáš jedno denně tak by to snad nemuselo vadit ne? Já jsem zase poslední dobou závisla na sladkým
a vůbec nechápu, že po stimulaci, pití 3 a více litrů denně a baštění kortikoidů mám nahoře jen zhruba kilo zatím…snad jsem to nezakřikla teď ![]()
@Radunka83 Rady to je
nebo si spíš už zvykl
Já si objednávala taky přes net těhu i ovu testy, pak jsem si začala měřit bazálku, ale hlavně jsem byla každej měsíc u dr na utz, takže ten to pohlídal..
No a teď jak magor schovávám právě ty počůraný, abych si pak jednou udělala foto, kolik stresu jsem musela zažít ![]()
Ahojky, tak ja pro srovnani davam fotku, horni v den kdy mela dorazit ms a dnesni.4 dny rozdil
@Ali1988 píše:
Ahojky, tak ja pro srovnani davam fotku, horni v den kdy mela dorazit ms a dnesni.4 dny rozdil
ty jsou kráááásnýýý
moc gratuluju
a doufám, že i my ostatní budeme mít takový hezký testíky ![]()
Ty jsi měla tedy první pozitivní už 7 dní po transferu, že?
@smileXY píše:
ty jsou kráááásnýýý![]()
![]()
moc gratuluju
a doufám, že i my ostatní budeme mít takový hezký testíky
Ty jsi měla tedy první pozitivní už 7 dní po transferu, že?
Dik, ja mela dusika na druhy den po transferu. a kazdym dnem malinko carka silila.na 7 den poradny dusik.jen radim netestovat mamatestem prouzek ktery ma na pytlikach bilou nalepku. hodne holek se stezuje, a ja jsem taky zklamana. a vam vsem drzim palecky.
Ali a máš dvě embryjka? Půjdeš na krev nebo rovnou na utz?
a čím jsi testovala ty?
@smileXY píše:
Ali a máš dvě embryjka? Půjdeš na krev nebo rovnou na utz?
a čím jsi testovala ty?
Zavedly mi 2.ale myslim ze se chytilo 1,z toho jak mi roste hcg.3+4 8,15 jednotek,4+2 90,27.na kliniku 2.4,to bude 6+3.za tyden jeste si zajdu na krev, aby byla v klidu.
Testovala jsem mamatest tycinka, prouzek, pepino, rapidclear, a ten co je z drizsich uz si nepamatuji nazev, z tech co maji digitalni.
@Ali1988 to je krásný gratuluju tobě i BR…s tím dušíkem 2den mě škádlíš:-)…že bych testla
nebyl to pregnyl?
@Janyyy dik,ne zadny pregnyl. vzdyt neni moje vajicko. a navic jsme meli kryo
Tead holky vy jste toho napsaly ![]()
Testíky jsou krásné
7 den od KET a měla si blastocystu, chápu to dobře?
Tak já už bych v sobě pregnyl mít neměla, píchala jsem ve čtvrtek večer a jenom 5000j, ale tím, že jsem měla jenom klasickou kultivaci, tak je to u mě zatím zbytečný
no ale pohrávám si s myšlenou, že bych to od příští středy už každej den prubla - to budu 8 dní po ET ![]()
A Ali, jsem se tě chtěla zeptat…s rodiči se znáš? No podle toho, jak ti to roste, tak by to vypadalo na to jedno, ale třeba budeš mít překvápko ![]()