ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
19.3.13 21:44

Já sice můžu pracovat z domu z postele, ale asi se nějakému výletu z domova nevyhnu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.3.13 21:46
@smileXY píše:
@Katka1311 tak já chodila do práce celou stimulku.. Je teda mazec, jak jsem to v práci tajila - brala jsem si půldne dovolené, chodila „k zubaři“ apod..
Tak budeme doufat, že se bobánkům bude dařit dobře a bude se jim u nás líbit :hug:

Já měla úraz na noze druhý den stimulace tak proto PN, musíme bobánkům věřit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
19.3.13 21:50

@Janyyy tak snad těch výletů nebude tolik :hug:

@Katka1311 :lol: tak nevím, jestli to bylo štěstí, že jsi měla úraz na noze, nebo ne :lol: každopádně jsi byla určitě ve větší pohodě :palec:

• Citovat
  • Upravit
10572
19.3.13 21:52
@smileXY píše:
@Janyyy tak snad těch výletů nebude tolik :hug:@Katka1311 :lol: tak nevím, jestli to bylo štěstí, že jsi měla úraz na noze, nebo ne :lol: každopádně jsi byla určitě ve větší pohodě :palec:

Tak bolelo to jen asi týden a naštěstí jsem neměla sádru. takže jsem mohla v klidu jezdit i do CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.3.13 21:53

@Janyyy ale nějaký výletík Ti padne dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.3.13 08:26

Holky tak jsem pročetla vaše včerejší večerní drbání :D
Já jsem si teda vzala nechopenku na 8dní, chtěla jsem mít pocit, že jsem udělala maximum (sice je to asi zbytečný, ale mám chvíli klid, nikdo mě nestresuje- pracuju ve školství, tak si aspoň odpočinu :D ).
Moje obě 3denní embrya měly 8 buněk, takže standard, kvalitu mi řekli, že mají 1 a 1-2. Pokud jsou holky napřed, tak by to měli být 2 kluci, no to by byla paráda :lol:.Manžel vždycky ráno když odchází do práce, tak jim říká „tak čau kluci“, takže je to jasný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.3.13 08:28

Jo a ruka na testování mě svrbí už teď, jsem hrozná. Mám testovat až příští pátek, ale to NIKDY nevydržím :)
Původní předsevzetí bylo v pondělí, ale to pomalu taky končí a posouvá se na sobotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.3.13 08:46

@Radunka83 Dobré ránko :mavam: tak jsme toho nadrbaly :D.
Já kdybych měla doma test tak už asi testím :roll:.Naštěstí nemám.
U tebe nějaké příznaky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.3.13 09:00

No holky tak jsem zvědavá, která z Vás bude první testilka a už se těšim na vaše //:-) myslíte, že v laborce třeba tuší, zda to jsou holky nebo kluci? Ono je to sice jedno, hlavně aby to bylo a bylo to zdravý, ale je příjemné takovéto přemýšlení o jménech:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.3.13 09:05

@Janyyy :mavam:
Já myslím, že ne :nevim: neví to. Jedině když dělají PGD.
Jinak na vedlejší diskusi kam chodím tak kočka dnes testila a pa 12 dnech od ET má //.Já nevím jestli tak dlouho vydržím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
20.3.13 09:18

:-) já tě chápu já to asi do té příští neděle taky nevydržím:-)…s 2 embrouškama by to mělo být vidět dřív né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
20.3.13 09:18

Ahoj holky :mavam:

@Radunka83 jo tak ve školství makáš? :lol: tak to je jasný, že jsi to volno potřebovala :P
Jinak moje známá má dvojčata kluky z přirozenýho otěhu a kluci jsou super raubíři :lol: já bych teda asi brzo zešedivěla :P

No a já teda taky nikdy nevydržím do termínu testování :roll: ale doma zatím žádnej nemám, jen jsem dostala z caru a ten je dvacítkovej, takže budu muset nejspíš na nákupy :D

@Janyyy to asi nevědí, jenom při PGD, ale asi mají odpozorovaný (nebo si to spíš myslí), že pokud jsou některý napřed, tak jsou to spíš holky :think: ale já bych na to asi nespolíhala :D

• Citovat
  • Upravit
542
20.3.13 09:22

@Katka1311 Ahoj
Kdepak, žádné příznaky. Co ty? Včera odpoledne jsem šla na nákup a bylo mi neskutečně slabo a divně, ale přičítám to Utrogestanu, jinak fakt nic…Já 12 dní určitě nevydržím :lol:, budu ráda, když to zvládnu do tý soboty
@Janyyy První testilka budu určitě já, protože mám děsně slabou vůli :lol:, taky myslím, že to nevědí…mě to je fakt jedno co to bude, hlavně ať to vyjde (když budou obě, bude to záhul, ale budu ráda, když bude jen jedno taky se nebudu zlobit). Měla jsem kolegyni z práce, která brečela jako želva, že čeká holku a chtěla dopřát manželovi kluka, no blázen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.3.13 09:26

SmileXY Ahoj!
no, já jako žena bez dětí zatím si upřímně neumím představit jaký to je mít dvojčata a ještě k tomu 2 kluky, musí to být mazec :lol:, ale jak říkám, vůbec bych se nezlobila…Já mám momentálně doma taky jen test z CARu a jsem 100% přesvědčená, že v pátek vyrážím na nákupy…možná už zítra :D…vím, že jsem blbá, pak budu zklamaná a vynervovaná, když tam nic nebude, ale moje vůle je nulová :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
20.3.13 09:36

@Radunka83 :lol: tak s vůlí jsme tom stejně :lol:
Já bydlím na menším městě a pro testy posílám zásadně chlapa :mrgreen: nechtěla bych vidět výraz těch lékárnic, když tam přijde chlap a chce třeba čtyři balíčky mamatestů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale už si zvykl a ptá se mě i sám od sebe, jestli potřebuju dokoupit :P
Já doma taky žádný dítko nemám, ale myslím, že bysme ty dvojčátka zvládli.. Mám ještě jednu kamarádku, ta otěhu přirozeně dvojičky holky, stará se o ně sama, chlap byl takovej hajzlík, a zvládá to skvěle ;)

No a ta kolegyně z práce.. :roll: asi neví, jaký má štěstí..mě je pohlaví teda taky jedno, ale někde uvnitř bych si hrozně přála princeznu :srdce: ale i za raubíře se nebudu vůůůůůbec zlobit :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex