Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ali1988 to je hezké, že někomu splníš sen
Tak 5 denní embryjka tak to jo. Já mám jen 3-denní ![]()
Ahoj holky můžu se přidat? Byla jsem dnes na et 2 bobánků, na opu jsem jsem byla v pátek a prý obě jsou prý pěkná a kvalitní…do testu tedy daleko ![]()
@Janyyy Ahoj
, tak držím palce, ať se zavrtají! Já doufám, že se ti mí zavrtaly..mohly by mi dát nějaký signál
Takže tobě zaváděli 4denní?
@Katka1311 já během stimulace chodila na záchod jak podle hodinek a bez problémů, teď po transferu mám taky trochu náběh na zácpu, nevím, čím to může být. Piju pořád, snažím se alespoň ty 3 litry dát. Ty už máš 2 děti? To je super, to už možná člověk to IVF tak hrozně neprožívá, nebo se pletu? Já nemám žádný, už se to táhne 2 roky a chvílema ta moje psychika je příšerná…
@Ali1988 Ahoj, to je od tebe fakt hezké, že někomu takhle pomáháš. Asi jsem neinformovaná, ale myslela jsem, že náhradní matka v ČR nejde…
@Janyyy ahoj
jasně budeme to všechny prožívat spolu
a máš i zmrzlinku ![]()
@Radunka83 zácpa je způsobená tím progesteronem (Utrogestanem)děti mám to ano ale dcera je z prvního manželství a už ji bude 18 let a je na internátu a syn má taky svůj svět. tak jsme chtěli Benjamínka
.A IVF prožívám úplně stejně jak ostatní
.
@Katka1311 Teda…Tak to plně chápu a moc ti to přeju, aby to vyšlo…A nebudete mít jednoho Benjaminka, ale 2
…já beru Utogestan 2-2-2, tak to se asi není čemu divit ![]()
@Katka1311 takže tam budou rovnou dva benjamínci
…už to vidím to budou prdelky omuckávaný od všech
, moc ti přeju aby to vyšlo už toho máš za sebou hodně:-(
@Radunka83 jj to by bylo skvělý nějeký telegram…mami jsme tam jsme v pořádku nemusíš stresovat ![]()
Je to děsné, jak člověk musí řešit toto všechno, bojim se i kejchnout ![]()
@Radunka83 nahradni materstvi neni osetreno zakonem, proto je to troslu slozitejsi. podle zakonu matkou je ta ktera porodila, ale jsou nemanzelske deti anebo prima dopce ![]()
@Janyyy neboj
dopadne to dobre.ja jsem na 3 den po transferu sla do prace, delam 12,nocni ranni, i o vikendu. pujdu trosku pozdej na neschopenku, kdyz mi bude bricho prekazet. ![]()
@Katka1311 jeeeee, ty se mas!!uz se nemuzu dockat kdy moje holky vyrostou…
Ahoj holky ![]()
Já se s dovolením taky přidám, dnes jsem byla na ET. Měli jsme minimální stimulaci, OPU bylo v sobotu, měla jsem dvě vajíčka, obě se oplodnily a dnes po třech dnech mi dali jedno sedmibuněčný embryo a z druhýho kousku už byla morula ![]()
Tak na kolik DPO jste se rozhodly testovat?
jak se znám, bude mě už příští týden svrbět ruka
![]()
@Radunka83 @Janyyy děkuji
budu moc vděčná i za jedno ![]()
Jinak já mám utrogestanu 4-0-4 ![]()
@Ali1988 užívej si je pokud jsou malé
pak už za tebou příjdou jen jak chtějí peníze na něco.
@smileXY píše:Ahoj vitej
Ahoj holky
Já se s dovolením taky přidám, dnes jsem byla na ET. Měli jsme minimální stimulaci, OPU bylo v sobotu, měla jsem dvě vajíčka, obě se oplodnily a dnes po třech dnech mi dali jedno sedmibuněčný embryo a z druhýho kousku už byla morulaTak na kolik DPO jste se rozhodly testovat?
![]()
@smileXY píše:
Ahoj holky
Já se s dovolením taky přidám, dnes jsem byla na ET. Měli jsme minimální stimulaci, OPU bylo v sobotu, měla jsem dvě vajíčka, obě se oplodnily a dnes po třech dnech mi dali jedno sedmibuněčný embryo a z druhýho kousku už byla morulaTak na kolik DPO jste se rozhodly testovat?
![]()
Ahoj vitej ![]()
3 den a už morulka to je rychlík ![]()
Příspěvek upraven 19.03.13 v 20:41
no rozhodnutá jsem na 12 dne t. j. neděle před krví, ale vzhledem k testovací mánii, kterou bezesporu trpím, tak nevim nevim
@Katka1311 že?
jsme mudře říkali, že je to Péťa a Alenka, tak sama říkala, že to bude určitě holka, co je vepředu ![]()
no a já jsem právě taky maniak, tak přemýšlím, že nakoupím zásobu a od 10 dpo budu denně testovat
Ale to říkám teď a jak to nakonec bude, teprve uvidím ![]()
Tak snad mě tu nakopnete pozitivníma testíkama a nebudu se toho vůůůůbec bát ![]()