ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
19.3.13 17:47

@Ali1988 to je hezké, že někomu splníš sen :potlesk: Tak 5 denní embryjka tak to jo. Já mám jen 3-denní :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
19.3.13 18:13

Ahoj holky můžu se přidat? Byla jsem dnes na et 2 bobánků, na opu jsem jsem byla v pátek a prý obě jsou prý pěkná a kvalitní…do testu tedy daleko :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.3.13 19:12

@Janyyy Ahoj :D, tak držím palce, ať se zavrtají! Já doufám, že se ti mí zavrtaly..mohly by mi dát nějaký signál :lol: Takže tobě zaváděli 4denní?
@Katka1311 já během stimulace chodila na záchod jak podle hodinek a bez problémů, teď po transferu mám taky trochu náběh na zácpu, nevím, čím to může být. Piju pořád, snažím se alespoň ty 3 litry dát. Ty už máš 2 děti? To je super, to už možná člověk to IVF tak hrozně neprožívá, nebo se pletu? Já nemám žádný, už se to táhne 2 roky a chvílema ta moje psychika je příšerná…
@Ali1988 Ahoj, to je od tebe fakt hezké, že někomu takhle pomáháš. Asi jsem neinformovaná, ale myslela jsem, že náhradní matka v ČR nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.3.13 19:19

@Janyyy ahoj :mavam: jasně budeme to všechny prožívat spolu ;) a máš i zmrzlinku :palec:
@Radunka83 zácpa je způsobená tím progesteronem (Utrogestanem)děti mám to ano ale dcera je z prvního manželství a už ji bude 18 let a je na internátu a syn má taky svůj svět. tak jsme chtěli Benjamínka :srdce:.A IVF prožívám úplně stejně jak ostatní ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.3.13 19:45

@Katka1311 Teda…Tak to plně chápu a moc ti to přeju, aby to vyšlo…A nebudete mít jednoho Benjaminka, ale 2 :palec:…já beru Utogestan 2-2-2, tak to se asi není čemu divit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
19.3.13 20:10

@Katka1311 takže tam budou rovnou dva benjamínci :hug:…už to vidím to budou prdelky omuckávaný od všech :lol:, moc ti přeju aby to vyšlo už toho máš za sebou hodně:-(

@Radunka83 jj to by bylo skvělý nějeký telegram…mami jsme tam jsme v pořádku nemusíš stresovat :lol:

Je to děsné, jak člověk musí řešit toto všechno, bojim se i kejchnout :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
19.3.13 20:12

@Radunka83 nahradni materstvi neni osetreno zakonem, proto je to troslu slozitejsi. podle zakonu matkou je ta ktera porodila, ale jsou nemanzelske deti anebo prima dopce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
19.3.13 20:15

@Janyyy neboj :-) dopadne to dobre.ja jsem na 3 den po transferu sla do prace, delam 12,nocni ranni, i o vikendu. pujdu trosku pozdej na neschopenku, kdyz mi bude bricho prekazet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
19.3.13 20:16

@Katka1311 jeeeee, ty se mas!!uz se nemuzu dockat kdy moje holky vyrostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
19.3.13 20:35

Ahoj holky :mavam:
Já se s dovolením taky přidám, dnes jsem byla na ET. Měli jsme minimální stimulaci, OPU bylo v sobotu, měla jsem dvě vajíčka, obě se oplodnily a dnes po třech dnech mi dali jedno sedmibuněčný embryo a z druhýho kousku už byla morula :dance:

Tak na kolik DPO jste se rozhodly testovat? :D jak se znám, bude mě už příští týden svrbět ruka :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
10572
19.3.13 20:39

@Radunka83 @Janyyy děkuji :kytka: budu moc vděčná i za jedno :andel:
Jinak já mám utrogestanu 4-0-4 :roll:
@Ali1988 užívej si je pokud jsou malé ;) pak už za tebou příjdou jen jak chtějí peníze na něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.3.13 20:40
@smileXY píše:
Já se s dovolením taky přidám, dnes jsem byla na ET. Měli jsme minimální stimulaci, OPU bylo v sobotu, měla jsem dvě vajíčka, obě se oplodnily a dnes po třech dnech mi dali jedno sedmibuněčný embryo a z druhýho kousku už byla morula :dance:Tak na kolik DPO jste se rozhodly testovat? :D jak se znám, bude mě už příští týden svrbět ruka :mrgreen: :P
Ahoj vitej :mavam:
3 den a už morulka,teda to je rychlík :palec:
@smileXY píše:
Já se s dovolením taky přidám, dnes jsem byla na ET. Měli jsme minimální stimulaci, OPU bylo v sobotu, měla jsem dvě vajíčka, obě se oplodnily a dnes po třech dnech mi dali jedno sedmibuněčný embryo a z druhýho kousku už byla morula :dance:Tak na kolik DPO jste se rozhodly testovat? :D jak se znám, bude mě už příští týden svrbět ruka :mrgreen: :P

Ahoj vitej :mavam:
3 den a už morulka to je rychlík :palec:

Příspěvek upraven 19.03.13 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
19.3.13 20:40

:nevim: no rozhodnutá jsem na 12 dne t. j. neděle před krví, ale vzhledem k testovací mánii, kterou bezesporu trpím, tak nevim nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.3.13 20:42

@Janyyy já bych testila teda ale ten strach je hrozný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
19.3.13 20:44

@Katka1311 že? :mrgreen: jsme mudře říkali, že je to Péťa a Alenka, tak sama říkala, že to bude určitě holka, co je vepředu :lol:

no a já jsem právě taky maniak, tak přemýšlím, že nakoupím zásobu a od 10 dpo budu denně testovat :think: Ale to říkám teď a jak to nakonec bude, teprve uvidím :D
Tak snad mě tu nakopnete pozitivníma testíkama a nebudu se toho vůůůůbec bát :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex