ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
24.3.13 09:01

Holky tak posílám foto. Ten druhý test je z dnešního rána…
Všechny budete mít taky čárky, já tomu věřím a všechno dobře dopadne! @Mončičáček09 vydrž do zítra, zítra budeš chytřejší, třeba máš pomalý nástup hcg, mě doktorka po ET říkala, že testy z krve jsou nejpodstatnější, že někdo prostě čárku z testu na moč mít nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
24.3.13 09:04

@Radunka83 Ahoj krásné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
24.3.13 09:12

@Radunka83 :potlesk: :potlesk: krásně sílí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
24.3.13 09:29

@Radunka83 juuuuu :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
24.3.13 09:37

@Radunka83 hezky testik :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.3.13 09:43

Holky díky :hug:, ale ještě mám tak 4-5 dní do termínu MS, tak to musí vydržet…
No a teď si počkám na vás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
24.3.13 09:49

Hezkou neděli holky :mavam:

@Janyyy mě pořád bolí břicho, jinak na sobě nic moc nepozoruju, ale ani se moc po pravdě nesnažím, akorát by mě to stresovalo :D
No a já bych chtěla vydržet do pátku, to budu 10 dní po et, tak by tam snad už mělo jít něco vidět..ale teda doufám, že to vydržím :roll:

@Mončičáček09 fakt ne? :( :hug: ještě pořád nevěš hlavu, opravdu každá ženská je jiná a hodně jsem tu četla, jak na testu nikdo nic neměl a krev měl pozitivní ;) Počkej si na krev, ta je průkaznější :hug:

@Radunka83 taková krásná fotečka po ránu :hug: tak tfuj tfuj ať sílí pořád tak krásně :hug: Kráááásný :andel:

• Citovat
  • Upravit
542
24.3.13 10:08

SmileXY Díky, snad bude…Mě vymizely úplně všechny příznaky, který jsem měla - ale asi to vlastně žádný příznaky nebyly, ale bylo to všechno po těch lécích a po Ovitrellu - cítila jsem prsa, odpoledne mi bylo fakt slabo vždycky…no a teď 2 dny vůbec nic…
Já měla taky předsevzetí do pondělí, že vydržím a nepřekvapila jsem sama sebe, že jsem nevydržela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
24.3.13 10:13

@Radunka83 teď už budeš jen kontrolovat:-), no já jsem blbka a taky jsem to zkoušela…i když vím, že by byl zázrak:-) tak alespoň vím, že ovitrel už není a další test až v neděli :twisted: :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.3.13 10:36

@Janyyy Ja ti naprosto rozumím, taky jsem vždycky testovala jako šílená, i když jsem věděla, že by to byl zázrak a pak jsem akorát byla zklamaná..ale je těžký se tomu ubránit :? Tak buď ráda, že už není Ovitrelle a zkus to tak 9 dní po ET nejdřív…vydrž! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
24.3.13 10:50

@Radunka83 :mrgreen: no tak to je dobře, že jsi samu sebe nepřekvapila, páč to stojí za to :pankac:
No a já mám teda taky v plánu až v ten pátek, ale jak se znám, tak už od zítřka budu držet ráno test v ruce, jestli už mám nebo ne :roll: :P
A máš pravdu v tom, že pozorovat příznaky je u nás zbytečný, protože to máme všechno vyhnaný práškama :roll:

• Citovat
  • Upravit
gaben34
24.3.13 18:24

Ahoj holky.Jak pročitám vaše trápeníčka, tak jsem na tom stejně. Jsem po et.18.3.Doufám, že nebude vadit,,když se přidám. Já beru estrofem 1 1 1.inj.zibor a inj. agolutin. V pátek večer inj.pregnyl.Dnes jsem nevydržela a udělala test. HURÁ // :potlesk: :potlesk: :potlesk: jenže jak tady čtu ruzné názory tak to může být právě Pregnylem :,( :,( Prosím o názor. díky

• Citovat
  • Upravit
1107
24.3.13 18:26

Ahoj to určitě může být pegnyl, ale držím palce ať není :)

Příspěvek upraven 24.03.13 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
24.3.13 18:36
@gaben34 píše:
Ahoj holky.Jak pročitám vaše trápeníčka, tak jsem na tom stejně. Jsem po et.18.3.Doufám, že nebude vadit,,když se přidám. Já beru estrofem 1 1 1.inj.zibor a inj. agolutin. V pátek večer inj.pregnyl.Dnes jsem nevydržela a udělala test. HURÁ // :potlesk: :potlesk: :potlesk: jenže jak tady čtu ruzné názory tak to může být právě Pregnylem :,( :,( Prosím o názor. díky

Ahoj :mavam:
to jsme na tom skoro stejně ;) ale já měla ve čtvrtek ovitrel, v sobotu opu a v úterý 19.et.. ;) No snad už to pregnyl nebude, ale záleží kolik jsi ho měla :think: každopádně bych zkusila za dva dny znova, a jestli bude a bude silnější, tak jsi jasná :pankac:

• Citovat
  • Upravit
gaben34
24.3.13 18:48

Moc děkuji. Měla jsem pregnyl 5000inj.No budu moc doufat a samozřejmě vsem snažilkam držet palce aby nam to vyšlo : :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex