Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
SmileXY no já bych nevydržela
zásobu testů mám teď taky pěknou, ale mám další předsevzetí, že pokud na krvi vše bude OK, končím s testama…hmmm, ale znám sebe a svá předsevzetí
. No, každopádně mám ještě 3 testy toho mamatestu v nových krabičkách - toho co mi neukázal skoro nic, tak do toho nevím, jestli se mi znova chce a případně znova podstupovat infarkt ![]()
@tiptop to mi povídej, vždycky když cítím, jak to ze mě vytýká, tak se modlím, ať to není špinění nebo krev…a s dávkou 2-2-2 to vytýká dost často
. To je dobrej poznatek s těma křečkama, hned jsem jim začala závidět ![]()
@Ali1988 Gratuluju, super! A už máš nějaký příznaky?
@Janyyy Ahoj
, já mám za sebou další test, trochu zesílila, ale nic světabornýho, tak si tak říkám, jestli tam není jen jeden bobek
, dneska je to 11. den po ET, takže jim nebo jemu je 14 dní a čárka mi přijde celkem slabá pořád…no, nebo už jsem se fakt zbláznila a moc to zkoumám ![]()
@Radunka83 ![]()
hele mám to nastavené stejně jako ty - s testama i utroušem…já budu testovat zítra ráno, mám poslední a pak se nechám překvapit až z krve…Včera jsem ještě zkusila večer, byla tam - přišla mi tmavší - ale víš jak… jsou to fakt tak malé detaily, že od tohoto období se ze mě stává zřejmě expert na odstíny růžové ![]()
Tak zacala jsem nesnaset zapachy, mam cich jako u psa
prsa se mi zvetsily, bricho obcas boli jako na ms, a zacali bolet zily na nohou. jinak zatim nic
@tiptop já jsem už jednou těhotná byla, ale nakonec nic z toho bohužel a můžu říct, že jsem nejsilnější čárky vždycky měla večer, silnější než ráno…Já fakt byla zvyklá na klasický mamatest, ten po zaschnutí zůstal stejný nebo trošku ztmavnul, ale pořád tak stejně, ale tyhle nový? Tam mám fakt silnou čárku, zaschne to a je poloviční…Ale myslím, že barvocit na růžovou mám teď taky dobře vytrénovanej
By mohli začít vyrábět různý barvy proužků, abychom si to natrénovaly i na jiných barvách ![]()
No s tím zkoumáním jsme na tom koukám všichni stejně
já tu našla jeden starý mamatest a je tam po zaschnutí dušík…tak mě zítra trefí pokud na tom novém nic nebude:-(
ráno mě pobavil manžel než šel do práce, tak prý dej vědět zda máme dušíka:-)…už je taky prdlej a nedočkavej:-)
@Radunka83 to je mi moc líto, ale počkej teď to určo dobře dopadne a třeba i dvojnásobně ![]()
@Janyyy to vypadá nadějně, kolikátý den jsi? mě Pregnyl 10 000j vyprchal 4 dny po ET
@Janyyy hmmmm, hoď foto jestli to je trochu vidět…ale pokud ho vidíš a seš si jistá, že nemáš halucinace (ty já měla dost často), tak to vidím nadějně
@tiptop musím být trpělivá, já vím, ale je to fakt náročný, jsme slabá jak čajíček na psychiku v tomto směru
…tamto byl zamlklý potrat v 8. týdnu. V 10. týdnu jsem si šla pro průkazku a odcházela se žádankou na revizi, takže možná i proto jsem takhle praštěná teď. Ale teď už to vyjde, musí! A co ty, nějaké příznaky? Já vůbec nic ![]()
@Radunka83 to je mazec, hele si říkám jak jsme neuvěřitelně silné po to všem co podstupujeme - i když je pravda že mě přijde že jsem za poslední měsíc zestárla nejméně o 5 let a furt se to nekončí ![]()
Hele já krom nafouklého břicha - hlavně večer, modrých prsou, občasného bolesti podbřišku a žravosti nic! OVšem otázkou je - za co jsem vděčná těm všem sračkám a za co psychice. Navíc v sobě - jako v břiše cítím strašný neklid, strašně mě to vadí a nemůžu se toho zbavit - prostě jako když jsem měla třeba před pohovorem, randetem či testováním ![]()
No tak můj dusík je mini, manžel ho nevidí, tak snad to bude sílit. @Radunka83 to věřím, ze to bylo hrozny, když ti to řekli, ta snad už máš to zlé za sebou
@tiptop se nediv taky máš před sebou samé veledůležité věci…test, už, srdíčko…porod:-)…takže nervozita je na místě
@Janyyy noo, ale ten pocit je fakt hnusnej a skoro pernamentní
Jsem už hold vypsychlá ![]()
Hele chlapi jsou barvoslepí - stará známá věc
Zítra si podáme testovací echo - já budu testit hned ráno a posledním, tak taky doufám že tam pořád ta svinucha bude a trošku se dobarví do sytěrůžova
A tobě držím palce
a tfuj tfuj tfuj ![]()
Ahoj holky! Gratuluji k úspěchům i k dušíkům.
![]()
Prosím vás, včera jsem byla na odsátí foliků a dnes mě od odpoledne šíleně bolí podbříšek. Včera to bylo jasný, ale dnes už to mělo být v pořádku. měly jste to také nebo je to příznak něčeho špatného? Máte s tím zkušenosti?
@Tofik neboj, to je dle mého naprosto v pořádku - přece jenom je to velký zásah a každý břuch to snáší jinak - mě také občas pobolívalo a to mi odcucli jen 3
Zítra už budeš vědět zda-li se oplodnili kluci ušatí
vid?
Ahoj holky ![]()
@Ali1988 gratulka k jedné fazolce
![]()
@Radunka83 tak to jsem zvědavá, jak dlouho ti to předsevzetí skončit s testováním po krvi vydrží
tipuju max dva dny ![]()
@Janyyy chlapi nic nevidí
důležitý, že ho vidíš ty
a určitě bude sílit ![]()
@Tofik tak už konečně po?
kolik bylo folíčků?? Jinak mě po prvním IVF taky hodně bolelo břicho, doporučuje se hodně pít - přes tři litry a maso a mléčný výrobky ![]()
@Tofik jej bolelo mě to tak týden, pro jistotu hodně pij a hodně bílkovin…a kolik ti ji h odsali?
@tiptop Díky za uklidnění. Mě to dost vyděsilo. Dnes už jsem byla s malou na plavání(včera mi to doktor dovolil) a teď to při každém kroku děsně bolí…jinak než včera
…dnes tam máme 13 oplodněných a zítra se bude vědět víc, kolik se jich správně vyvíjí. Máme dokonce fotky.