ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smileXY
27.3.13 20:48

Hoj holky :mavam:

Koukám, jaký tu jsou krásný testíky :pankac: Vám se ta krev táááák přiblížila, fakt vyloženě závidím :mrgreen:

no a já dneska taky nevydržela a ráno jsem testla..no tak je tam doušek ale úplně mini..večer jsem to zkusila zase a zase je tam pidi..házím foto, jsem se snažila to vyfotit, ale nevím jestli to uvidíte.. vrchní je ranní a spodní večerní..

• Citovat
  • Upravit
2560
28.3.13 07:09

Dobré ráno všem,

Smile, tak já je tam teda vidím! Ted hlavně aby z ní byla růžovka :kytka:
Hele holky mám už 3 dny zácpu a vůbec nevím co s tím - nevíte co si můžu vzít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
28.3.13 08:15

Dobré ráno :mavam:

smileXY Na tom horním nic nevidím, ale na tom spodním jasně! Super, to je dobrý znamení, držím palce ať je dneska ještě jasnější a je pořádně uhnízděno :hug: Hoď foto zase!
@tiptop Tak to já mám problémy od tý doby co zavádím Utrogestan a vždycky se modlím, ať je nevytlačím taky :D. Co přírodní taktika - švestkový kompot, třešňový kompot, kefír, pořádně veliký jogurt…zkoušela jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
28.3.13 08:24

Smile to je pěkný neboj zítra a pozítří to bude sílit :kytka: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
28.3.13 08:28

@Radunka83 no kefír jsem zkusila a nic :) Ještě ty švestky - mám v mrazáku, tak je nechám povolit a děj se snad záchod boží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
28.3.13 10:30

Tak co, úspěch? Já před chvílí taky trpěla :zed: A hlásím při dotyku lehoučkou bolest prsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
28.3.13 10:40

@Radunka83 prdlajs, zatím ani prd :lol: Hele prsa já cítím taky teda a přijde mi že jsou trošku větší - to asi proto že je mám normoš malé a teĎ jsou takové hezčejší :) Už se nám to krátí vid? Hele testovala jsi? A v kolik tam zítra klušeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.3.13 11:48

Ahoj holky. @tiptop Co zkusit bylinný čaj na zácpu?
Zítra jdu na ET a pak dlouhých 14 dní do kontroly. Ale těším se. To by byl vánoční dáreček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
28.3.13 11:54

@Tofik a dáš 1 nebo dva bobky? a jak to vypadá kolik do mrazáčku?
jj to budou veselé Vánoce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.3.13 14:14

@Janyyy dám jen jeden. Doktor mi říkal, že moje tělo by dvojany nemuselo zvládnout, s čímž souhasím. Kolik se jich zmrazí ještě přesně nevím. Teď je jich 10 a kolik jich nakonec vyselektují nevím. Ale něco určitě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
28.3.13 14:27

@Tofik ten bylinkovej čas zatím nemám -zítra pro něj zběhnu, zda-li se něco nezmění :D
To mě říkali taky - mám 49/160 ale doktorovi jsem musela slíbit že případně nebudu rodit před 32 týdnem, ještě před zasunutím - tak jako fakt dvě? :mrgreen:
A v kolik zítra je transport? Tak se na to hezky vyspi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.3.13 14:35

@tiptop Nebo se stav u nás jestli budeš mít cestu do Hradce. Já doma čaj mám a leží tu ladem. :mrgreen:
Já mám momentálně 48/160, ale to už je málo. Standardně mám tak 52. Ale já mám ještě epilepsii, takže i tak bude těhotenství riziko. Musíme čekat cokoliv. Zítra tam mám být po půl jedný. Jak to probíhá? Budu pak chvíli ležet nebo mě hned pustí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
28.3.13 14:36
@smileXY píše:
Hoj holky :mavam:

Koukám, jaký tu jsou krásný testíky :pankac: Vám se ta krev táááák přiblížila, fakt vyloženě závidím :mrgreen:

no a já dneska taky nevydržela a ráno jsem testla..no tak je tam doušek ale úplně mini..večer jsem to zkusila zase a zase je tam pidi..házím foto, jsem se snažila to vyfotit, ale nevím jestli to uvidíte.. vrchní je ranní a spodní večerní..

Jee, vidim dusiky, jen at sili. kolikaty den dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
28.3.13 14:49

@Tofik já v HK měla ležet dvě hodiny s nohama nahoře, ale nikdo neřekl, že máme prostě po 2 hodinách odejít, takže jsme tam ještě s jednou paní ležely hodiny tři:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.3.13 14:52

@Janyyy Ježišmarja! :jazyk: Já do HK nechodím, tak doufám, že mi někdo řekne co a jak :mrgreen: Týý jo, já myslela, že to bude tak za 15 minut zkrámovaný. To mě manžel přerazí :roll: On bude spěchat do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí