ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
29.3.13 10:47

To je krásný. V takovou chvíli mi úplně dochází slova. Tak teď ještě Ráďa ve dvě :kytka:

To vydržíš. Teď už si budeš jen a jen užívat ;) A zůstaneš teda doma na rizikovým nebo jak to bude pokračovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 10:53

@Tofik já jsem v práci v prosinci skončila a od ledna jsme se vrhli na martirium s doktory :) Takže se ani nechci domýšlet, zda-li by člověk měl eventuelně nárok na nějakou mateřskou či rodinnou…
Je divný že zatím nemám žádný velký nevolnosti, krom žravosti :P Holky kolik stojí ta krev jako samoplátce a kde vezmu ten mustr na krev - já se znám a myslím že do 12tého to nevydržím a ještě třeba příští pátek někam skáknu pro jistotu že to roste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
29.3.13 10:59

@tiptop Aha, tak to jo. My jsme začali až teď právě proto, že jsme čekali na změnu pojišťovny a pak až mi to schválí, abychom to nemuseli platit sami. Protože tolik peněz se nám do toho dávat nechtělo. To vám patří můj obdiv :potlesk:
Hele, mám na facebooku jednu známou, která je teď tak v pátým, možná. Můžu se jí zeptat odkdy měla nevolnosti. Ale já doufám, že hned od začátku to není :) že si to nějakou dobu počká. To by mě zabilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 11:00

Jo holky, to já asi zcela určitě taky skočím do nemocnice na krev. Já už tam takhle jednou byla při tom mým nevydařeným těhotenství a normálně jsem přišla do nemocnice na to oddělení, řekla že chci vzít krev na Hcg jako samoplátce, vzali mi jí, ve 2 odpoledne jsem si přišla pro výsledky a bylo…Stálo to 200Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 11:01

A jinak mě teda není vůbec nic…jen trochu cítím na dotek prsa od včerejška, jinak vůůůůůbec nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 11:03

@Tofik hele tofíku, my to měli tak - že já na začátku ledna první návštěva sanusu, kontroly, kolem 15 ledna IUI s tím že když se to nepovede tak 30.1 laparoskopie v HK, no a 14 dní po laparce jsme se po kontrole stehů rozhodli že chci IVF :mrgreen: Takže vypsali žádost na pojištovnu, já si jí odeslala a aniž jsme čekali na odpověd - mmj. tu neznám doted :mrgreen: vyzvedla injekce a tablety no a 11.3. odběr, takže se člověk ani nenadechl a jev tom :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
29.3.13 11:05

@tiptop hezkýýý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 11:08

@Radunka83 Aha - takže ten papír nepotřebuješ od obvodáka či gyndaře jo? to tam mají a vyplní oni ju? No ty příznaky to je divný no - prsa teda taky ale jinak nic a já bych docela i ráda aby něco :lol: Hele raduš až ti to potvrdí budeš brát nějaký vitamíny? já beru už skoro měsíc listovku a vitamín C - nevím estli má cenu si kupovat ten femibion či co za ty peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
29.3.13 11:36

No nic holky, tak já se jdu chystat na cestu pro bobíka :D Doufám, že se mu u mě bude líbit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
29.3.13 12:52

@tiptop :hug: :hug: :hug: gratulace!! a pevné nervy v dalším kole čekání :mrgreen: ta hodnata je podle mě na dvojčata:-)

@Tofik tfuj tfuj držím palce ať tam šoupnou nějakého pořádného bojovníka. @Radunka83 v kolik máš ty volat?

holky včera jsem si dělala ten debilní novový mamatest a čárka byla slabší…myslela jsem, že mě klepne no dnešní byl na jiným stejný tak snad se bobci drží a zítra bude už čárka a né slabá čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
29.3.13 12:54

@tiptop říkají, že ve femibionu je ta listovka nějak nejlépe vstřebatelná, ale hlavní je prostě nějaká listovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 13:01

@Janyyy kuju jani - dostala jsem o přítele krásnou kytičku v květináčku se dvěma poupátky - že by symbolický? :kytka: No popravdě ty dvojčata by mě zaskočila - strach o donošení, malý byt, malé auto, malý plat :mrgreen:
To je ale super že to tam je - máš foto? To je taky jasnýý - kdy máš kontrolu? Teda holky - to na Vánoce zvýšíme porodnost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
29.3.13 13:28

@tiptop ty komplikace u dvojčat by mě taky děsily, ale zas ani u jednoho to nemusí být bez nich…auto, byt a plat to se nějak zvládne neboj :hug:
večer zkusím vyfotit a hodit sem, ve středu jdu na krev.

Holt přišlo jaro tak i v CAR se daří tvořit nové miminka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 13:45

No byl by to fičák - ale což zvládli to jiní, zvládla bych to taky - dvě kozy i dvě ruce mám :mrgreen:
Jojo vyfoť, ať jsi ve sbírce úspěšných :potlesk:
Radu - už se to taky blíží, tak snad napíše co nejdřív - jsem za ni taky jak na trní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 14:32

Radu - tak bouchnem dětské šáňo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie