Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To je krásný. V takovou chvíli mi úplně dochází slova. Tak teď ještě Ráďa ve dvě ![]()
To vydržíš. Teď už si budeš jen a jen užívat
A zůstaneš teda doma na rizikovým nebo jak to bude pokračovat?
@Tofik já jsem v práci v prosinci skončila a od ledna jsme se vrhli na martirium s doktory
Takže se ani nechci domýšlet, zda-li by člověk měl eventuelně nárok na nějakou mateřskou či rodinnou…
Je divný že zatím nemám žádný velký nevolnosti, krom žravosti
Holky kolik stojí ta krev jako samoplátce a kde vezmu ten mustr na krev - já se znám a myslím že do 12tého to nevydržím a ještě třeba příští pátek někam skáknu pro jistotu že to roste…
@tiptop Aha, tak to jo. My jsme začali až teď právě proto, že jsme čekali na změnu pojišťovny a pak až mi to schválí, abychom to nemuseli platit sami. Protože tolik peněz se nám do toho dávat nechtělo. To vám patří můj obdiv ![]()
Hele, mám na facebooku jednu známou, která je teď tak v pátým, možná. Můžu se jí zeptat odkdy měla nevolnosti. Ale já doufám, že hned od začátku to není
že si to nějakou dobu počká. To by mě zabilo…
Jo holky, to já asi zcela určitě taky skočím do nemocnice na krev. Já už tam takhle jednou byla při tom mým nevydařeným těhotenství a normálně jsem přišla do nemocnice na to oddělení, řekla že chci vzít krev na Hcg jako samoplátce, vzali mi jí, ve 2 odpoledne jsem si přišla pro výsledky a bylo…Stálo to 200Kč.
A jinak mě teda není vůbec nic…jen trochu cítím na dotek prsa od včerejška, jinak vůůůůůbec nic ![]()
@Tofik hele tofíku, my to měli tak - že já na začátku ledna první návštěva sanusu, kontroly, kolem 15 ledna IUI s tím že když se to nepovede tak 30.1 laparoskopie v HK, no a 14 dní po laparce jsme se po kontrole stehů rozhodli že chci IVF
Takže vypsali žádost na pojištovnu, já si jí odeslala a aniž jsme čekali na odpověd - mmj. tu neznám doted
vyzvedla injekce a tablety no a 11.3. odběr, takže se člověk ani nenadechl a jev tom
![]()
@Radunka83 Aha - takže ten papír nepotřebuješ od obvodáka či gyndaře jo? to tam mají a vyplní oni ju? No ty příznaky to je divný no - prsa teda taky ale jinak nic a já bych docela i ráda aby něco
Hele raduš až ti to potvrdí budeš brát nějaký vitamíny? já beru už skoro měsíc listovku a vitamín C - nevím estli má cenu si kupovat ten femibion či co za ty peníze…
No nic holky, tak já se jdu chystat na cestu pro bobíka
Doufám, že se mu u mě bude líbit ![]()
@tiptop
gratulace!! a pevné nervy v dalším kole čekání
ta hodnata je podle mě na dvojčata:-)
@Tofik tfuj tfuj držím palce ať tam šoupnou nějakého pořádného bojovníka. @Radunka83 v kolik máš ty volat?
holky včera jsem si dělala ten debilní novový mamatest a čárka byla slabší…myslela jsem, že mě klepne no dnešní byl na jiným stejný tak snad se bobci drží a zítra bude už čárka a né slabá čárka.
@tiptop říkají, že ve femibionu je ta listovka nějak nejlépe vstřebatelná, ale hlavní je prostě nějaká listovka.
@Janyyy kuju jani - dostala jsem o přítele krásnou kytičku v květináčku se dvěma poupátky - že by symbolický?
No popravdě ty dvojčata by mě zaskočila - strach o donošení, malý byt, malé auto, malý plat ![]()
To je ale super že to tam je - máš foto? To je taky jasnýý - kdy máš kontrolu? Teda holky - to na Vánoce zvýšíme porodnost ![]()
@tiptop ty komplikace u dvojčat by mě taky děsily, ale zas ani u jednoho to nemusí být bez nich…auto, byt a plat to se nějak zvládne neboj ![]()
večer zkusím vyfotit a hodit sem, ve středu jdu na krev.
Holt přišlo jaro tak i v CAR se daří tvořit nové miminka ![]()
No byl by to fičák - ale což zvládli to jiní, zvládla bych to taky - dvě kozy i dvě ruce mám ![]()
Jojo vyfoť, ať jsi ve sbírce úspěšných ![]()
Radu - už se to taky blíží, tak snad napíše co nejdřív - jsem za ni taky jak na trní ![]()