ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
31.3.13 09:22

Pardon - to bylo tobě smiley :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
31.3.13 09:24
@tiptop píše:
Pardon - to bylo tobě smiley :mrgreen:

jsem si říkala :mrgreen:

:hug: Díky za uklidnění, víš jak..jsou to moje první čárky po čtyřech letech snažení, tak jsem z toho nervoza :P
To říkám furt…ty dva týdny po et jsou prostě nejhorší období :zed: to čekání na výsledek je hrozný :P

• Citovat
  • Upravit
2560
31.3.13 09:29

Mě o tom něco říkej smiley, když to tak vezmu, tak moje po 5 letech :jazyk: Opravdu závidím holkám co do toho spadnou ihned a nevidí to složité a těžké zákulisí celého průběhu…Opravdu kdo to nezažil těžko pochopí co všechno prožíváme a jak moc jsme vypsychlé :lol:
KAždopádně já myslím že to bude dobrý, je prostě tam a hotovo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
31.3.13 09:36

:hug: snad máš pravdu :hug:
No a psychouši jsou z nás solidní, to máš recht :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
542
31.3.13 11:52

Smile myslim, ze je tmavsi nez ta predchozi, bude to dobry, me to taky trvalo ty 4,5 dni nez se poradne zabarvila.
No devcata ted vas pobavim ja…ja se teda moc nebavim, ale pro pozorovatele to muze byt dost vtipny a musi si o me udelat obrazek, ze jsem fakt magor :lol:
Ve skrince s lekama jsem nasla 2 krabicky testu, vubec jsem nevedela, ze tam jsou, ale potesilo me to, tak jsem si rekla ze aspon pres vikend se uklidnim a pokocham carkama tlustsima nez kontrolni, kdyz uz jsem jakoby 19dpo..no a ono kulovy, v patek rano byla carka s nejakou intenzitou, ale porad svetlejsi nez kontrolni, vecer byla skoro stejna jako kontrolni a vcera a dneska zase slabsi, v podstate stejna jako v ten patek rano…no takze ja jsem
hotova :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.3.13 12:24

No tak koukám, že ty testy nás nenechají v klidu…taky jsem nevydržela a zkusila další test a čárka slabounká…se z toho taky picnu a hlavně nevydržím na tu krev měla jsem jít v úterý, ale kvůli práci se dostanu až ve středu:-(
a už to byl poslední test já snad půjdu dokupovat:-) a z toho digitálního to už zmizelo..ten byl nejlepší, žádný lovení čárek pěkně výsledek- jen kdyby nestál takový prachy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
31.3.13 14:05

Hele holky vám povím - ještě že už doma ani náznak nějakého testu :lol: Říkám fakt nekoumat - mohly jste víc pít, či blbej test či nějaké erupce :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
31.3.13 14:06

Holky, omlouvám se, že vám vstupuju do diskuze, ale všechny vaše příběhy mě pořád strašně dojímají a to mám sama už hodně dlouho po IVF. Jsem bývalá snažila a doma mám z IVF 13ti měsíční dvojčátka. Jen jsem vás chtěla všechny uklidnit, že ani já jsem neměla 11. den po ET žádnou super dálnici // a to tam byly děti dvě. Dál jsem vám chtěla říct, že čárka, která se vám na testu objeví NIKDY nebude tak intenzivní jako ta kontrolní. Je to chemická reakce, která je takhle nastavená. Vím to, jsem doktorka farmacie a nějaké zkušenosti z chemií mám. Takže holky, buďte v klidu. Všem vám přeju hodně štěstíčka a ještě jednou se moc omlouvám, že jsem vás vyrušila. A kdyby některá z vás čekala dvojčátka, tak ráda poradím úplně se vším. Maminky dvojčátek si musí pomáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.3.13 14:11

@Martina139 jé to je hezký a jak to zvládáš dvě děti najednou? A co těhu byly nějaké komplikace? :kytka: pozdrav holčičkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
31.3.13 14:15

Ahoj Marto :mavam:,
moc hezký příspěvek, je to na palici ale ty určitě sama dobře víš čím si ted všechny procházíme a co se nám honí v makovicích :lol: Moc gratuluji ke krásným dvojčátkům :kytka: Každopádně nepamatuješ si, kolik jsi měla třeba HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
31.3.13 14:17

Pokud vám to nevadí, tak vaší diskuzi už nějaký den sleduji a držím vám všem palce. Vím, čím si procházíte a někdy mi tady i štěstím ukápne slzička. Nebojte, všechno zvládnete. Jste silné holky :hug:
Těhotenství jsem měla úplně bez problémů. Akorát jsem děsně moc přibrala. Na začátku těhotenství jsem trpěla hroznýma nevolnostma, ale nezvracela jsem. To dělá vysoká hladina Hcg. Holky senarodily 37+1, takže už nepatřily mezi nedonošence. Císařský řez jsem měla plánovaný sice až za pět dní, ale holkám už se nechtělo čekat. Měly 2360g a 2160g a 44cm. Domů sme šly za 12 dní.
Starost o dvojčata je náročná a hlavně nám nešlo kojení, takže jsem si užila, ale vše se dá zvládnout. Kolem sedmého měsíce se to začalo zlepšovat a teď už jsou holky zlaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
31.3.13 14:19

Už jsem na tím Hcg přemýšlela. Tenkrát mi přišlo hodně vysoké. Mám pocit, že to bylo něco kolem 2000, ale krev mi braly tak po 16ti nech od ET. Sestra mi tehdy hned do telefonu řekla, že to vypadá na dvojčata a za 14 dní na ultrazvuku tam fakt byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
31.3.13 14:32

Holky, něco málo pro inspiraci: takhle to bude vypadat u vás všech za devět měsíců a potom za další rok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.3.13 14:47

@Martina139 to jsou krásné slečny a jak se v porodnici k sobě tulily to je tak rozkošné :kytka:, kolik si přibrala? toho se taky docela bojim, protože jsem bohužel obézní už teď na tož v těhotenství abych se unesla:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
31.3.13 14:50

Bohužel také nepatřím mezi štíhlé. V těhotenství s dvojčaty jsem přibrala 28 kg a 15 mi zůstalo až do teď. Hodně jsem totiž otékala. Nic jsem neobula, poslední měsíc jsem ani nevycházela z domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí