ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
1.4.13 19:22

Ahoj holky, díky za uklidnění včerejší :hug: dneska ráno jsem zaútočila na 2 lékárny, koupila mamatest, dr. max a ještě jsem tam měla ten gravitest a ráno testovala jako divá a lehce jsem se uklidnila…ale zítra si na tu krev skočím, potřebuju klid :zed: no, jinak to ivf se mnou teda tříská, bude ze mě brzo asi blázen…
Já dostala vyšupáno hned ráno od manžela a naholou, což je pomlázkou fakt příjemný :lol:

smileXY už je krásně vidět, super!!!
@Janyyy kolikátý den po ET že jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
1.4.13 19:26

@Radunka83 Nádherný testíky Rady :hug: A díky, snad to bude ok a už bude silnět pořádně :pankac:
A blázni jsme tu všechny, teď akorát kdo větší :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
542
1.4.13 19:56

SmileXY Zatím upříimně pasuju sama sebe na toho největšího, protože vy všechny jste oproti mě evidentně v klidu :D Nebo aspoň ten stres tak veřejně neprezentujete :pankac:
Zítra bude zase větší, uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
1.4.13 20:22

Gratuluji ke krásným čárkám! :palec: :kytka: Já jsem teď vystreslá, poněvadž mě začaly bolet prsa a podbřišek…takže se obávám, že smulča… :,( Tak přemýšlím, jestli má smysl si tak brzy chodit kupovat test nebo ne…stejně se to musí testovat ráno a to už bych nestihla. Ach jo. Už vám věřím, že nejhorších je těch 14 dní po ET :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
1.4.13 21:00

@Tofik Tofíku, jestli tě to uklidní, tak já byla na ET v úterý a pak od pátku do neděle jsem měla hodně velký bolesti břicha..pak to ustalo a začalo až teď, jako na menses…a prsa mě boleli už od té doby, co jsem začala zobat utrouš a teď mě bolí hrozně málo..

• Citovat
  • Upravit
5880
1.4.13 21:06

Smile XY Děkuji moc. Trošku mě to uklidnilo. Na jednu stranu si říkám, že snad tak brzy by mi ty příznaky na mestr. nezačaly…No ale mohl se těma hormonama rozhodit cyklus. Proč jsou premenstruační znaky stejný jako těhotenský?? Kdo tohle vymyslel??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
1.4.13 23:35

@Radunka83 to jsou luxusní čárky :potlesk: :potlesk: @Tofik no to si tady ještě písneme, co bude nejhorší…koukej testit jak o závod nestačí, takže to máš do 1. ultrazvuku 2× kontrolně na krev a pak to bude pokračovat čekání na všechny ty genetické testy a ultrazvuky :nevim: :jazyk:
mě prsa nebolí vůbec:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.4.13 09:03

@Janyyy Tak genetiku a veškerý testy bys podstupovala vždycky. Ale taky si říkám, že // rozhodně nervozita nekončí. Ale musíme myslet pozitivně. Kolik znáš lidí, který měli špatný genetický nebo jiný testy? Já žádný. Znám jeden smutný případ z jiného důvodu, ale to k tomu bohužel prostě patří. Jen si říkám, jestli to lidi, kteří mají dítě přirozenou cestou bolí třeba o malililičinko méně než nás, který to máme vydřený a vymodlený uměle. No ale nebudeme tady takhle přemýšlet. ;) Důležitý je, že tam je a musíme být pozitivní a optimističtí. To taky dělá hodně! Když bude úzkostliví, tak tomu mimču moc nepřidáme, že :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
2.4.13 09:26

Tak jsme zase na čárku musela čekat, já myslela, že když už jsme 14 dní po et tak smočím a hned naskočí pořádné čáry:-)…tak kdo pak dneska půjde na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.4.13 09:35

@Janyyy že by Ráďa? A kdy jdeš Ty, když máš 14 dní po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
2.4.13 09:49

Měla jsem jít dnes, ale vracíme se do HK až večer, tak musím vydržet do zítra:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
2.4.13 10:08

Ahojky, já ET 27.3., podle papírů mám test udělat až 15.4. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.4.13 10:08

@Janyyy Já když jsem se objednávala na krev, musela jsem brát v potaz, že manžel chodí do práce, tak jdu až ve tři. Pak mi došlo, že tím pádem vysledky z krve budu mít až po víkendu :twisted: Pokud ovšem budou nějaké výsledky potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.4.13 10:09

@Alowen Ahoj. Vítám Tě! To jsme na tom skoro stejně. Já šla 29.3., ale na testy jdu už 12.4. Nicméně, když se podíváš do historie téhle diskuze, tak holky testily třeba už od 5. dne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
2.4.13 10:12

Tofik a myslíš, že to mám riskovat? Test dřív? Abych pak nebyla zklamaná.
Jsem docela nervózní, protože jsem tenhle víkend moc v klidu nebyla, tak se bojím, abych něco nezanedbala. Až budu mít víc času, tak si diskuzi pročtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí