ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10566
2.4.13 10:49

@tiptop Mě taky říkali, že nejdůležitější je ta první půlhodina, kdy tam ležíš u nich. Pak je to o klidu, ale chodit nevadí a když ležíš nebo sedíš, tak pohoda.
Jen žádný cvičení - škoda, musím zatím přestat s Pilates, ale za to mimi mi to stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
2.4.13 10:50

@Tofik Přesně moje řeč :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
2.4.13 10:54

Jeje to jsem tydýt já včera žehlila…tak to budu muset delegovat na někoho jiného:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.4.13 10:57

@Alowen My jsme třeba včera byli na nákupu a já po ani ne dvou hodinách byla vyřízená. Takže ono nás asi tělo ani nenechá nic velkýho dělat. :)

Holky, jdeme na procházku, dokud je venku trochu hezky. Musíme věřit, že tam je! Já tomu věřím a těším se, až se na Vánoce sejdeme v porodnici :mrgreen: Myslím, že tak 3 tady jsme z jednoho kraje. To z nás budou mít doktoři radost, že je nenecháme ani o svátcích v klidu najíst :pankac: To bude betlém!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
2.4.13 11:01

@Tofik Jj, jen se projdi, já jsem normálně v práci. Mám sedět doma nebo v kanclu?, ono to vyjde nastejno.
Máš pravdu, tělo nás nenechá nic velkýho dělat, taky jsem se cítila unavená a trochu mě pobolívalo bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
2.4.13 15:24

Holky tak hlásím návrat z krve. Bylo to teda akce století - ráno jsem vstávala v 6.30, šla pěšky do nemocnice, tam bylo fakt tak 20 lidí (přišla jsem tam v 7.20), takže jsem věděla že do práce na 8 to nikdy nemůžu stihnout. Tak jsem šla do práce a zavolala tam a doktorka mi řekla, že odběry jsou jen od 7 do 9. Tak jsem se zeptala jestli můžu přijít i dýl a ona podle toho, co potřebuju a že když je to jen Hcg tak můžu. Tak jsem o volné hodině ve škole zase letěla do nemocnice, ta laborantka děsně příjemná, všechno jsem jí to tam vyprávěla proč tam jsem a ona, že to naprosto chápe, že to je jasný :-). Stálo to 214 Kč a ve 2 byly výsledky, takže jsem potřetí letěla do nemocnice a vypadá to zatím na tabulkový nárůst, v pátek 584, dneska 2578 :lol: jsem šťastná jako blecha a strašně se mi ulevilo. Jsem ráda, že jsem tam šla, aspoň toho pišišvora (nebo 2) teď nebudu chvíli stresovat :pankac:.Už jsem se slečnou domluvená, že mě zase příští úterý dopoledne budou čekat :lol:
@Alowen Ahoj, vítej do diskuze samých nervozních a netrpělivých testovaček :lol:
Holky a jak to vypadá u vás? Všechny čárky co měly vykouknout už vykoukly doufám?
No, ať žije testování, netrpělivost a stres :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
2.4.13 15:35

@Radunka83 Právě proti té netrpělivosti a stresu jsem se připojila sem do diskuzí, nepřestala chodit do práce a napůjčovala si domů spoutu odpočinkových knížek :) Budu jen ležet a číst, nebo koukat na telku, ono se to tam těch pár dní s úklidem nezblázní :D
Moc gratuluju k těm výsledkům, paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.4.13 15:39

@Radunka83 Skvělá zpráva :potlesk: - však jsem to říkala - hlavně prosím tě už ty testy někam zamkni :mrgreen:
No já jsem zvědavá na sebe, ale taky myslím že tento týden půjdu na preventivní odběr :jazyk: celkem mě znervoznuje že mě nic nebolí a nic není :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
2.4.13 15:47

@Alowen Jo jo, taky mám teď doma malou knihovničku a jsem ráda, že jsem se vrátila do práce. Byla jsem po ET 14 dní doma, abych tomu dala klid na uchycení a hlavně měla pocit, že jsem nic nezanedbala, ale toho klidu a času na přemýšlení bylo až moc :lol:
@tiptop testy jsou pryč, definitivně. ale za týden si na krev zase skočím :mrgreen: No, myslím, že ty taky na ten odběr půjdeš, že nevydržíš :lol:, ale já to schvaluju…stačí se zamyslet sama nad sebou a už chápu snad každýho co dělá a proč to dělá…Hele mě není vůbec nic, dneska jsem myslela, že třeba v práci budu unavenější nebo mě budou bolet víc ty prsa, nic…absolutně nic…už bych snad radši zvracela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.4.13 15:51

@Radunka83 -jo Raduš, ve čtvrtek či pátek tam naklusnu a pak snad taky napíšu veselejší větší číslo :hug: Ani nevíš jak já už se na to první zvracení těším :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
2.4.13 16:16

@Radunka83 tak super! pořádná hodnota :kytka:
:kytka:
holky já asi začínám být citlivá na pachy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
2.4.13 18:48

Já když se otevře lednice, tak jí cítím z daleka jak policejní pes, ale fakt už nevím co jsou hormony, sugesce či možný člobrda :mrgreen: Jani - zítra tfuj tfuj tfuj na krev :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
2.4.13 19:26

Ahoj :mavam:
Tak jsem napsala hooodně dlouhej příspěvek a smazalo se mi to :cert:

@Alowen vítám tě mezi náma :kytka: :hug:

@Janyyy Jani, ty pachy jsou dobrý znamení ;) zítra hodně štěstí na krvi :hug:

@Radunka83 Rady, super skok :pankac: a jsem zvědavá, jestli do toho úterka vydržíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a já ráno opět testila a opět jsem čekala asi nějakej zázrak nebo co :roll: no jsem opět zklamaná..
Ale po práci jsem jela rovnou do caru a výsledky krve budu mít zítra ráno…to bude zase bezesná noc :P
No a posílám dnešní testíky..spodní modrej a spodní bílej jsou ze dneška.. :?

• Citovat
  • Upravit
542
2.4.13 19:47

@Janyyy fakt? tak to je dobrý znamení!!! já jsem stále jakkoli nepříznaková :lol: i ty prsa mě snad už tolik nebolej…vlastně jediný co si uvědomuju, tak jsme v pátek byli v kině a manžel si pořád dává nachos se sýrovou omáčkou a tentokrát mi to tak strašně smrdělo a nikdy mi to nevadí :lol:, ale jinak fakt nic…
@tiptop nezapomeň, že taky žádný zvracení vůbec nemusí nastat :lol:
@Tofik určitě tam je, to je naprosto jasný!!!
smileXY ten bílej je 25? já myslím, že to je dobrý, ten modrej zesílil…já ti naprosto rozumím, jsou to děsný nervy…ale je to dobrý, tmavne a mě taky netmavla každý den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
2.4.13 20:05

Radunko, super hodnota. Vidíš, můžeš být v klidu. Všechno je v pořádku a miminku/ům se vede výborně.

Jo a holky, zvracení bych vám fakt nepřála. To buďte radši, že vám nic není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí