ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
3.4.13 22:32

Ani nevim kolik ted mam hcg.bylo 8 a za 5dnu 90 jednotek.ale to bylo na zacatku,3 a 4 tyden. presne, kdyz hodne vis je to nic moc.kdyz jsem tehotnela priozene nevedela jsem co je hcg a dalsi terminy. cetla jsem ze gestacni a zloutkovy vacek je videt kolem 800-1000jednotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.4.13 22:36

@Ali1988 a oni sami Ti nic neřekli? Tuhle lékařskou nekomunikaci nemám ráda :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 07:56

@Ali1988 a kdy máš jít znovu na ultrazvuk? Na srdíčko je ještě asi brzy - myslím že to bude ok!
Jinak já jsem dnes byla na krvi :lol: Výsledek kolem oběda - jsem zase napnutá jak špagát - děsí mě že mě porád nic není - fakt mám strach že se něco podělalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.4.13 08:40

@tiptop Já si myslím, že tak brzy člověku nic moc není. Je to tedy asi zase taky individuální, ale mít nevolnosti hned po první vynechané MS…dej pokoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 08:46

@Tofik :lol: vím no, magor jsem, ale nedá mi to se nijak nepozorovat :jazyk: Co ty - jak jsi na tom? Další testík zkusíš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.4.13 08:56

@tiptop Já Tě naprosto chápu. Já se taky pořád pozoruju. První co dělám po probuzení je, že studuju jak moc mě bolí břicho a prsa. Jestli se něco změnio a jestli jo, tak jak…chtělo by to sedativa a probudit se po výsledcích krve. :mrgreen: Test si teď dělat nebudu. V jiné diskuzi mě docela uklidnily, že 5.den po ET je fakt hrozně brzy. Že někomu se dušík objeví třeba až 12.den. Doma mám ještě jeden, tak ho zkusím možná o víkendu. Ještě nevím. Záleží na tom, jak moc mě bude hryzat podvědomí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.4.13 09:00

@Tofik @tiptop holky, a taky jste občas špinily? Mě už to začíná lézt na mozek. Pořád se pozoruju a teď ještě tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.4.13 09:03

@Alowen Já zatím ne. Ale uklidním Tě. Mně sestra při propouštění říkala, že kdybych po týdnu začala takhle malinko špinit, ať se nebojím, že je to v pořádku. Znamená to, že se tam embryjko zavrtává a rochňá si tam!!! Takže je to odbrá zpráva :pankac: Taky mi říkala, abych si v takovémhle případě dávala utrák i v poledne a nahlásila jim to. Já beru jen dvakrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
4.4.13 09:06

Dobré ráno maminy, sice teda nešpinim, ale furt se pozoruju a nic mi není..v neděli a v pondělí jsme cítila všechno a zvedal se mi kufr a teď nic.
@Tofik vydrž vydrž:-) :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.4.13 09:07

@Tofik uff, teda, to jsi mě uklidnila :D Díky :hug: Taky beru jen dvakrát denně a ani ho t ed u sebe nemám, ale už jsem víc v klidu, paráda. Možná ten test do pondělka nevydržím, musím se ted vyhýbat lékárnám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 09:08

@Alowen já teda ne - ale přesně jak píše Tofík - může se jednat o zahnízdování, jak se vrtá hloub a hloub tak hold něco musí pryč :mrgreen:
Tofíku - tak u mě je to přesně taky tak - hmatám na psa a čumim na břicho :lol: Jo, nech to na víkend, ale bud fakt v klidu, pátý den je opravdu stašně brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 09:12

Teda jsme tady všechny úplně bezpříznakové :mrgreen: Nejedná se o nějaký druh ženský symbiózy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.4.13 09:18

@tiptop mě bolí břicho tak akorát po kafi :oops: nedokážu si ho ráno prostě odpustit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 09:19

Tak kafe teda piju taky - teda snížila jsem to na jeden hrnek denně, takže úspěch ;) Ty budeš testovat kdypak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.4.13 09:23

@tiptop já se pokusím přežít víkend a nechat to na příští týden. Uvidím, jestli se zadaří, žádný test doma nemám, takže bych to stejně musela vzít přes lékárnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí