Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alowen Já chci dát do děcáku dvoupatrovku nebo zvýšenou. Viděla jsem hezký komplet, kde je postel nahoře, kolmo k ní dole a je u toho i stoleček s lavicí. Ale to než budeme potřebovat ![]()
@Tofik No to máš asi pravdu
Teď bude v hledáčku jiná spousta věcí, který budou potřeba ![]()
@tiptop Ty jo, to je pěkně velká hodnota, řekla bych, že ty jsi s dvojčatama jasná
Super
A cítíš už něco? Já pořád nic, ani ty prsa už mě skoro nebolej ![]()
Jinak holky, to je hrozný s váma…já jak začala chodit do práce, tak mi úplně ujíždí vlna konverzace s váma
vždycky než přečtu co jste napsaly za ten den, tak to mám na 10 minut a pak už zapomenu, co jste tam která psala ![]()
@Radunka83 úplně nic právě…teda dva dny mě bolela čelist od zubů, jako nateklý dásně - ovšem estli je to příznak? Dokonce i ty debilní cigarety mě chutnaj
Asi se jim u mě tak líbí že nezloběj
Přítel tady už zuřivě řeší prodej našeho auta a kup nového v extrakombi variantě:-)Ten už s tím počítá jako s jasnou věcí - a ještě mě straší že tam pustil samý pindíky a že musíme teda vyřešit ty jména pro kluky, pro holky už máme a pro kluka jen jedno ![]()
@Radunka83 To chápu, že se v tom neorientuješ. Chtělo by to nad PC stůl tabulku a tam si každý den aktualizovat jak na tom která je
Já tedy dnes hlásím, že břicho mě oproti včerejšku úplně přestalo bolet, ale prsa jako celek bolí pořád. A za týden bych to měla
dostat
@tiptop To je hezký, že takhle přemýšlí. Třeba budete mít páreček. Nikde není dáno, že to bude stejné pohlaví ![]()
@Tofik To by byla ta nejlepší varianta, spokojeni bychom byli oba
A hele vy už třeba jména máte vybraná? At to trochu odlehčíme ![]()
@tiptop Já ano. Ale nevím, jak by se manželovi líbila. A taky jméno vybírám podle toho, kdy se dítě narodí, aby svátek a narozeniny nemělo blízko u sebe
Jojo, to chce taky - aby si to chudák všechno nevyčerpal naráz - kor eště když to bude prosinčátko ![]()
@tiptop @tiptop Tak to jsme tady samý nepříznakový těhotný
U nás jsem zvědavá jak to bude se jmény, protože se vůbec nemůžeme shodnout, každýmu se líbí něco jinýho…možná na holce bychm se shodli, ale na klukovi absolutně ne ![]()
@tiptop jména? my máme jen pro holčičku, ale nedokážeme se shodnout. TAkže se to bude řešit, až budeme vědět pohlaví.
My máme pro kluka Alex, a holčičí - Stella a Julie ![]()
KDyž jsem navrhovala že by se k Alexovi hodil Max - tak mi bylo pořád předhazováno že je to jméno jak pro vyžraného buldoka
A teď když kdekoliv vidí obézní dítě - tak hele to je Max ![]()
Ahoj holky
![]()
tak já mám dneska taky dobrý zprávičky, dnešní hcg 364,31
takže to roste prý tak jak má
se mi ulevilo, na utz mám jít AŽ 16.4.
no do té doby to moje žíly a odběry jistí ![]()
roste super, já půju zítra ať mám na víkend klidnou hlavu:-) jinak mi se nemůžeme dohodnout na klučičím jménu:-(…holky moje mamka je poděs, byla dneska u kartářky a ta jí řekla, že mám rizikové těhotenství a čekám kluka
no tak jsme zvědavá ![]()
My máme vybraný už ty čtyři roky snažení - pro kluka Péťa a pro holku Alenka
ale jestli to bude pravda a jestli to nakonec nezměníme, to se uvidí ![]()
Páni, a tvoje tchýně o tom ví? Nebo tam šla jen tak? No to jsem zvědavá, aby to nebylo naopak ![]()