ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
4.4.13 14:33

@Alowen Já chci dát do děcáku dvoupatrovku nebo zvýšenou. Viděla jsem hezký komplet, kde je postel nahoře, kolmo k ní dole a je u toho i stoleček s lavicí. Ale to než budeme potřebovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.4.13 14:34

@Tofik No to máš asi pravdu :) Teď bude v hledáčku jiná spousta věcí, který budou potřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.4.13 16:01

@tiptop Ty jo, to je pěkně velká hodnota, řekla bych, že ty jsi s dvojčatama jasná :lol: Super :lol: A cítíš už něco? Já pořád nic, ani ty prsa už mě skoro nebolej :think:
Jinak holky, to je hrozný s váma…já jak začala chodit do práce, tak mi úplně ujíždí vlna konverzace s váma :lol: vždycky než přečtu co jste napsaly za ten den, tak to mám na 10 minut a pak už zapomenu, co jste tam která psala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 16:21

@Radunka83 úplně nic právě…teda dva dny mě bolela čelist od zubů, jako nateklý dásně - ovšem estli je to příznak? Dokonce i ty debilní cigarety mě chutnaj :twisted: Asi se jim u mě tak líbí že nezloběj :lol: Přítel tady už zuřivě řeší prodej našeho auta a kup nového v extrakombi variantě:-)Ten už s tím počítá jako s jasnou věcí - a ještě mě straší že tam pustil samý pindíky a že musíme teda vyřešit ty jména pro kluky, pro holky už máme a pro kluka jen jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.4.13 16:23

@Radunka83 To chápu, že se v tom neorientuješ. Chtělo by to nad PC stůl tabulku a tam si každý den aktualizovat jak na tom která je :mrgreen: Já tedy dnes hlásím, že břicho mě oproti včerejšku úplně přestalo bolet, ale prsa jako celek bolí pořád. A za týden bych to měla :nevim: dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.4.13 16:28

@tiptop To je hezký, že takhle přemýšlí. Třeba budete mít páreček. Nikde není dáno, že to bude stejné pohlaví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 16:31

@Tofik To by byla ta nejlepší varianta, spokojeni bychom byli oba :) A hele vy už třeba jména máte vybraná? At to trochu odlehčíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.4.13 16:32

@tiptop Já ano. Ale nevím, jak by se manželovi líbila. A taky jméno vybírám podle toho, kdy se dítě narodí, aby svátek a narozeniny nemělo blízko u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 16:42

Jojo, to chce taky - aby si to chudák všechno nevyčerpal naráz - kor eště když to bude prosinčátko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.4.13 16:54

@tiptop @tiptop Tak to jsme tady samý nepříznakový těhotný :lol: U nás jsem zvědavá jak to bude se jmény, protože se vůbec nemůžeme shodnout, každýmu se líbí něco jinýho…možná na holce bychm se shodli, ale na klukovi absolutně ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.4.13 17:31

@tiptop jména? my máme jen pro holčičku, ale nedokážeme se shodnout. TAkže se to bude řešit, až budeme vědět pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 17:38

My máme pro kluka Alex, a holčičí - Stella a Julie :hug:
KDyž jsem navrhovala že by se k Alexovi hodil Max - tak mi bylo pořád předhazováno že je to jméno jak pro vyžraného buldoka :D A teď když kdekoliv vidí obézní dítě - tak hele to je Max :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
4.4.13 18:27

Ahoj holky :mavam: :mavam:

tak já mám dneska taky dobrý zprávičky, dnešní hcg 364,31 :dance: takže to roste prý tak jak má :D se mi ulevilo, na utz mám jít AŽ 16.4. :P no do té doby to moje žíly a odběry jistí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
756
4.4.13 19:03

:-) roste super, já půju zítra ať mám na víkend klidnou hlavu:-) jinak mi se nemůžeme dohodnout na klučičím jménu:-(…holky moje mamka je poděs, byla dneska u kartářky a ta jí řekla, že mám rizikové těhotenství a čekám kluka 8o no tak jsme zvědavá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
4.4.13 19:18

My máme vybraný už ty čtyři roky snažení - pro kluka Péťa a pro holku Alenka :srdce: ale jestli to bude pravda a jestli to nakonec nezměníme, to se uvidí :lol:
Páni, a tvoje tchýně o tom ví? Nebo tam šla jen tak? No to jsem zvědavá, aby to nebylo naopak :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex