Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tiptop píše:
Nejhorší jsou za každou cenu cizí jména k typicky českým příjmením - ve svém okolí: Jesika Bažantová, Timothy Novotný, Vivian Černá - z toho umírám
@Alowen Taky dobrý. Já ve svém okolí ani nikoho tak výstředního neznám. Mám pocit, že je to současná móda dávat dětem co nejneobvyklejší jména. Ale už se to taky začíná opakovat - viktorky, valentýny, Tobiášové, Jonášové atd. Jo, vzpomněla jsem si, že kamarádka má kluka Jeremiáše. Chudák má příjmení Blažek, takže taky žádný odvaz. Fakt nevím, proč to ty lidi dělají. ![]()
@Tofik Kam zajde u případného bratříka? Ha že by - Zachariáš či Ismaiáš ![]()
@tiptop To nevím. Neměla jsem odvahu to komentovat
Ale při tom první dítě je Terezka, tak nevím…Ale třeba to má opravdu nějaký symbolický význam, jak upozorňuješ. Kdo ví? ![]()
Tak já už jsem zase nervozní, úplně mě přestaly bolet už i ty prsa a i se mi snad zmenšily trochu
To zase bude víkend ![]()
@Radunka83 Hele to ne normoš, mě třeba bolej chvíli ráno a chvíli večer..jinak nic a ještě nepravidelně…Taky na ně čumim a nepřijde mi že by nějak pučely ![]()
Ahoj, prosím Vás máte někdo zkušenosti s mimoděložním po transferu? Ale nevím to jistě, na testu furt slabej doušek nejde ani vyfotit, manžel jel pro další test s tentokrát to počůrá on abych měla jistotu třeba to byli špatné testy, ms proběhla ale tále špiním a břicho pobolívá jak na ms dnes jsem 8 den po ms. Příštý týden si chci zajít k dr. ať na mě koukne
@Radunka83 koukám, že jsme na tom fakt všechny hrozně…taky mě nic nebolí, pachy necítim prostě nic a ještě jsem nestihla jít na krev na kontrolu:-( @Mončičáček09 bohužel nevím, ale pokud by to bylo mimoděložní tak bys měla v krvi nějaké hcg a to jsi myslím neměla:-(
@tiptop Mě se smrskávaj snad
to je fakt strašný, už bych zase potřebovala jít na krev ![]()
@Janyyy to jsme se fakt sešly, já to nechápu…a přitom jsem je cítila, na dotek bolely a teď nic zase už 2 dny skoro…zase mám katastrofický scénáře jako minule…ach jo…
@Radunka83 je to hrozný ta nejistota, kdy jdeš na ultrazvuk já až 18.4…se do té doby asi zblázním:-), ale musíme vydržet takže klid a nohy v teple:-)
@Janyyy Já 19.4. až, to fakt nevím, jak těch 14 dní přežiju bez psychických následků…potřebovala bych se asi ožrat ![]()
No, v pondělí běžím na krev ![]()
@Alowen Mě by vyhovovalo probrat se tak měsíc před porodem
no, nebo možná i po něm až ![]()