ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
4.4.13 20:49
@tiptop píše:
Nejhorší jsou za každou cenu cizí jména k typicky českým příjmením - ve svém okolí: Jesika Bažantová, Timothy Novotný, Vivian Černá - z toho umírám :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Asi umřu smíchy!!! Já znám taky Etelu Podranou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ta je taky dobrá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.4.13 20:53

Raminko, povídej. My se nebudeme smát. Čestný! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.4.13 20:54

@Tofik pomoooooooooooooooc :D :D :D Nás na vejšce učil Severin Pošta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.4.13 20:58

@Alowen Taky dobrý. Já ve svém okolí ani nikoho tak výstředního neznám. Mám pocit, že je to současná móda dávat dětem co nejneobvyklejší jména. Ale už se to taky začíná opakovat - viktorky, valentýny, Tobiášové, Jonášové atd. Jo, vzpomněla jsem si, že kamarádka má kluka Jeremiáše. Chudák má příjmení Blažek, takže taky žádný odvaz. Fakt nevím, proč to ty lidi dělají. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 21:03

@Tofik Kam zajde u případného bratříka? Ha že by - Zachariáš či Ismaiáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.4.13 21:05

@tiptop To nevím. Neměla jsem odvahu to komentovat :D Ale při tom první dítě je Terezka, tak nevím…Ale třeba to má opravdu nějaký symbolický význam, jak upozorňuješ. Kdo ví? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.4.13 08:12

Tak já už jsem zase nervozní, úplně mě přestaly bolet už i ty prsa a i se mi snad zmenšily trochu :think: To zase bude víkend :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
5.4.13 08:24

@Radunka83 Hele to ne normoš, mě třeba bolej chvíli ráno a chvíli večer..jinak nic a ještě nepravidelně…Taky na ně čumim a nepřijde mi že by nějak pučely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mončičáček09
5.4.13 10:43

Ahoj, prosím Vás máte někdo zkušenosti s mimoděložním po transferu? Ale nevím to jistě, na testu furt slabej doušek nejde ani vyfotit, manžel jel pro další test s tentokrát to počůrá on abych měla jistotu třeba to byli špatné testy, ms proběhla ale tále špiním a břicho pobolívá jak na ms dnes jsem 8 den po ms. Příštý týden si chci zajít k dr. ať na mě koukne

• Citovat
  • Upravit
756
5.4.13 12:37

@Radunka83 koukám, že jsme na tom fakt všechny hrozně…taky mě nic nebolí, pachy necítim prostě nic a ještě jsem nestihla jít na krev na kontrolu:-( @Mončičáček09 bohužel nevím, ale pokud by to bylo mimoděložní tak bys měla v krvi nějaké hcg a to jsi myslím neměla:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.4.13 12:41

@tiptop Mě se smrskávaj snad :lol: to je fakt strašný, už bych zase potřebovala jít na krev :zed:
@Janyyy to jsme se fakt sešly, já to nechápu…a přitom jsem je cítila, na dotek bolely a teď nic zase už 2 dny skoro…zase mám katastrofický scénáře jako minule…ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
5.4.13 12:55

@Radunka83 je to hrozný ta nejistota, kdy jdeš na ultrazvuk já až 18.4…se do té doby asi zblázním:-), ale musíme vydržet takže klid a nohy v teple:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.4.13 13:01

@Janyyy Já 19.4. až, to fakt nevím, jak těch 14 dní přežiju bez psychických následků…potřebovala bych se asi ožrat :mrgreen:
No, v pondělí běžím na krev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
5.4.13 13:03

@Radunka83 Pořádnou ránu do hlavy a probudit se až před UTZ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.4.13 13:11

@Alowen Mě by vyhovovalo probrat se tak měsíc před porodem :mrgreen: no, nebo možná i po něm až :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí