Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, moc díky, že na to nejsem sama (i díky mýmu chlapovi ![]()
DNeska žádná krev, jen taková hnědá vlákna, brr, pořád nejistota. Ještě to do zítřka musím vydržet
@Alowen To bude dobrý! Hlavně že to není krev, takže neboj
Jinak já příznaky porád nulové, fakt jsem zvědavá co se tam v pátek vyklube ![]()
@tiptop No, UŽ to není krev, ale včera dopoledne jsem normálně brečela, že mám MS. Ještě že jsem měla u sebe toho mýho chlapa a „vynadal mi“, ať nevyšiluju
Pořád jsem neklidná, nervozní a zítra 100% testuju.
Ty už máš svoje dva bobečky jistý, moc Ti to přeju ![]()
Krásné pondělí holky, tak jak je po víkendu? S rozporulnými pocity jsem zase v pracovním procesu. Břicho pořád bolí jako na MS, ale špinění ZMIZELO ![]()
@Alowen to je dobře, že to pořestalo tak to se asi mimčo kousalo
hlavně v klidu
tak já jsem vyléčená z testování…byla jsem na krvi ve fakultce v HK by se jeden zbláznil odběr v jedné budově, žádanka ve druhé s tím do jiného patra tam faktura, kterou zaplatit samozřejmě na druhém konci nemocnice pak zase do kanclu s potvrzením o zaplacení a pak, že mám přijít za hodinu pro výsledek (do telefonu nelze)…no prostě blázinec na 3 hodiny.
Výsledek je 2769 tak to roste a jsem zas na chvíli v klidu:-)
@Janyyy Super, tak to je paráda, že roste ![]()
Mimochodem, mě tak napado, nemohlo to krvácení být reakce na orgasmus? Jsme si prostě tak trochu v sobotu večer hráli
(ne styk)…
![]()
@Alowen
možná proto sex zakazují no, ale když se mamince líbilo tak to určitě nebylo nic špatného:-)
@Janyyy
no a tatínkovi se to líbilo taky. Ale dovnitř jsem ho nepustila.
Teď jsem četla pár dalších diskuzí a některý holky dokonce normálně menstruovaly i dva měsíce po IVF a vyšlo jim to. Holt, každá na to reagujeme jinak.
@Alowen Hračičky hračičky
je klidně možný, že to byla reakce na to
Tak dáme zítra testík? Kolik sis dala dětiček? 1 nebo 2? Já jen jedno. A zítra budu mít 11. den po ET.
@Tofik jj, zítra ráno testík
Dávala jsem si jedno, budu 12. den, to by být vidět už mohlo. Tak držím palečky
@Alowen tak si sem pak písneme, jo? Já věřím, že Ty tam budeš mít čáru. U sebe si nejsem moc jistá. Já chci taky špinit!! Když mě na to upozornili, že je to dobře, tak to chci taky ![]()
@Tofik No, ale ten šok, když se to objeví, a potom tu čirou krev (i když chvilku) Ti fakt nepřeju. Jasně, že sem písnu. A už žádně sexy hrátky ![]()
Holky tak já 11545. Což znamená, že určitě tam je chycený jen jedno
. Minulý úterý 2578, což bylo před 6 dny…Myslíte, že to je dostačující nárůst? To znamená dvojnásobek cca za 3 dny
Jinak jsem stále fyzicky zcela netěhotná, žádná změna ![]()
@Radunka83 to je úplně v pořádku a myslím, že tam jsou dvě, ale to si holt musíš počkat na ultrazvuk, ale určo už by tam bylo něco vidět. Gratulace!!