ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
7.4.13 21:28

Smile to je pěkný budete mít krásné vstupní foto do deníčku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
8.4.13 07:49

Holky, moc díky, že na to nejsem sama (i díky mýmu chlapovi :))
DNeska žádná krev, jen taková hnědá vlákna, brr, pořád nejistota. Ještě to do zítřka musím vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
8.4.13 07:58

@Alowen To bude dobrý! Hlavně že to není krev, takže neboj :hug: Jinak já příznaky porád nulové, fakt jsem zvědavá co se tam v pátek vyklube ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
8.4.13 08:02

@tiptop No, UŽ to není krev, ale včera dopoledne jsem normálně brečela, že mám MS. Ještě že jsem měla u sebe toho mýho chlapa a „vynadal mi“, ať nevyšiluju :lol: Pořád jsem neklidná, nervozní a zítra 100% testuju.
Ty už máš svoje dva bobečky jistý, moc Ti to přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
8.4.13 10:03

Krásné pondělí holky, tak jak je po víkendu? S rozporulnými pocity jsem zase v pracovním procesu. Břicho pořád bolí jako na MS, ale špinění ZMIZELO :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.4.13 10:41

@Alowen to je dobře, že to pořestalo tak to se asi mimčo kousalo :potlesk: :kytka: hlavně v klidu
tak já jsem vyléčená z testování…byla jsem na krvi ve fakultce v HK by se jeden zbláznil odběr v jedné budově, žádanka ve druhé s tím do jiného patra tam faktura, kterou zaplatit samozřejmě na druhém konci nemocnice pak zase do kanclu s potvrzením o zaplacení a pak, že mám přijít za hodinu pro výsledek (do telefonu nelze)…no prostě blázinec na 3 hodiny.
Výsledek je 2769 tak to roste a jsem zas na chvíli v klidu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
8.4.13 10:50

@Janyyy Super, tak to je paráda, že roste :potlesk:
Mimochodem, mě tak napado, nemohlo to krvácení být reakce na orgasmus? Jsme si prostě tak trochu v sobotu večer hráli :oops: (ne styk)… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.4.13 11:08

@Alowen :lol: možná proto sex zakazují no, ale když se mamince líbilo tak to určitě nebylo nic špatného:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
8.4.13 11:19

@Janyyy :mrgreen: no a tatínkovi se to líbilo taky. Ale dovnitř jsem ho nepustila.
Teď jsem četla pár dalších diskuzí a některý holky dokonce normálně menstruovaly i dva měsíce po IVF a vyšlo jim to. Holt, každá na to reagujeme jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.4.13 13:28

@Alowen Hračičky hračičky :mrgreen: je klidně možný, že to byla reakce na to :mrgreen: Tak dáme zítra testík? Kolik sis dala dětiček? 1 nebo 2? Já jen jedno. A zítra budu mít 11. den po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
8.4.13 13:29

@Tofik jj, zítra ráno testík :pankac: Dávala jsem si jedno, budu 12. den, to by být vidět už mohlo. Tak držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.4.13 13:36

@Alowen tak si sem pak písneme, jo? Já věřím, že Ty tam budeš mít čáru. U sebe si nejsem moc jistá. Já chci taky špinit!! Když mě na to upozornili, že je to dobře, tak to chci taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
8.4.13 13:37

@Tofik No, ale ten šok, když se to objeví, a potom tu čirou krev (i když chvilku) Ti fakt nepřeju. Jasně, že sem písnu. A už žádně sexy hrátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.4.13 14:17

Holky tak já 11545. Což znamená, že určitě tam je chycený jen jedno :think:. Minulý úterý 2578, což bylo před 6 dny…Myslíte, že to je dostačující nárůst? To znamená dvojnásobek cca za 3 dny :think: Jinak jsem stále fyzicky zcela netěhotná, žádná změna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.4.13 14:31

@Radunka83 to je úplně v pořádku a myslím, že tam jsou dvě, ale to si holt musíš počkat na ultrazvuk, ale určo už by tam bylo něco vidět. Gratulace!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí