ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10566
10.4.13 13:04

@Radunka83 Radu buď v klidu :D už máš pozitivní test, tak to bude jen lepší a lepší, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.4.13 20:21

@Alowen Utrejch se dá i polykat. Ale četla jsem, že se po tom některým třeba motá hlava a tak. Ale hlavně, že to není nic horšího ;) Tak zítra dáme druhý testík, jo?
@Radunka83 Já teda nikdy těhu nebyla, ale představuju si, že viditelné nebo znatelné či jak to nazvat, příznaky začínají až třeba ve druhém, ne-li třetím měsíci. Já tedy ještě nemám nic potvrzeného, ale poslední dva dny se cítím hodně unavená, ale říkám si, jestli to není spíš psychický - že jsem měla dušíka, tak si teď přisuzuju cosi, co by bylo i tak :mrgreen:

Kamarádka mi taky říkala o tom hermelínu, ale taky mi říkala, že ve Francii to jedí pořád a taky jim nic není. Že je to tady spíš jen prevence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
10.4.13 20:25

@Tofik tak se těším na jasnější čárku :) Já dneska ten svůj včerejší test furt pozoruju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.4.13 20:31

@Alowen Já ho přilepila na papír, napsala datum a založila do desek od CARu. Zítra doufám, že přilepím další hezký. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
11.4.13 06:47

@Alowen ahojda, tak jak dopadnul testík?
Jinak nejde dneska někdo na ultrazvuk? Držím všem :kytka: pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
11.4.13 08:23

Ahojky všem
@tiptop nedopadl :( at koukám, jak koukám, je negativní… Takže čekám do pondělka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 08:39

@Alowen Beruško, to je mi líto. Ale uvidíme z krve. Ty to máš, chuděro, takové komplikované. Máš standardní příznaky, tak uvidíme v pondělí :hug: :kytka: Myslím na Tebe!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 08:40

@tiptop Já myslím, že ultrazvuk bude až zítra. Já jsem měla jít taky zítra na krev a měly jsme s holkama stejný termín. Na krev jdu až v pondělí. Neměla bych se tam jak dostat. Tak budou aspoň zřetelnější výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
11.4.13 08:47

Holky jste zlatý, fakt :hug: třeba se to do pondělka vzpamatuje, možná se mi jen do moči nevylučuje tolik HCG jako vám :)
@Tofik a co ty a testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
11.4.13 08:49

@Alowen - ach jo, ježíš to mě fakt mrzí! :evil: Ale ještě bych neházela flintu do žita - třeba se tam vokáže :hug:¨
@Tofik aha, nevím proč, u někoho jsem měla zakodovano že jde na něco dneska, ale asi jsem popleta..jinak ty jsi testila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
11.4.13 09:08

@Alowen :hug: máš desítkový test? Sice jsem měla duchy už 7 nebo 8 den, ale pořádně se to vybarvilo až tak 18 ještě nezoufej třeba tě krev v pondělí příjemně překvapí a propos přece nebudeš trhat partu prosincových miminek:-) :kytka:

holky už zítra uvidíte bublinky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 09:19

Já mám test cca. stejný jako v úterý. Čárce trvalo o něco déle než se objevila a trochu jsem jí musela psychicky pomoct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
11.4.13 09:21

@Tofik tak aspon že tak, to je dobrý znamení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 09:22

Jo, jinak holky těhulky…ptala jsem se kamarádky, která má v červenci termín, kdy začala poci´tovat příznaky. Říkala, že celý druhý měsíc jí bylo špatně a musela hodně ležet, Jinak reálně to začala pociťovat až tak kolem 15tt a pořádně si to uvědomila až kolem 22tt. Takže holky klídeček! Ale chápu vás. Já, když to odbře dopadne, se pořádně začnu radovat až po třetím měsíci. Pak už předpokládám potrat nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 09:23

@Alowen Přesně tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie