Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alowen tak to je dobře, že ti vlastně rozmasírovala obavy trošku
@tiptop jsem zvědavá, doufám, že dostaneš obrázek
smileXY vždyť taky už nespíš jen za sebe, ale za mrňouse:-)
@Alowen Týýý jo, tohle mě vždycky fascinuje. Když někdo něco pozná jen svým vnímáním. To je fajn, že máš ve svým okolí někoho, s kým o tom můžeš popovídat a kdo tě pochopí a podpoří ![]()
Mě včera zase přepadla jakási nálada, že je mi teď pomalu všechno jedno ![]()
@Tofik jj, jen jsem jí řekla, že mi doktor zakázal cvičit a ona „Vy jste těhotná?“ Tak co odpovědět
„Doufám, že jo, ale nevím to jistě“
A co ty? Sílí testík?
@Alowen Aha…takže jsi jí trochu napověděla
Ale v moudré knize psali, že masáž nevadí. Naopak se doporučuje. Ale možná je nějaká speciální, kterou ona neumí. Nevím.
Já jsem testík nedělala. Jak tady všechny ostatní holky píšou, veškeré příznaky mi vymizely a včera jsem si půjčila knížky o těhotenství, něco se dočetla a euforie ze mě trochu spadla. Píšou tam, že každá pátá žena má zamlklé těhu nebo potratí a mě nenapadlo nic lepšího než si spočítat, že tady v té skupině jsem pátá
No blbka, no. Uvidí se. je to ještě daleká cesta.
@Tofik No, ona mi právě říkala, že když mě prohřeje kamenama, tak by to mohlo vadit. Ať prý přijdu až po desátém týdnu, že existuje hafo masáží, které jdou i v těhu, ale ne v raném stádiu.
Hlavně se neboj, nestresuj, všechno v klidu
Chce se to přeorientovat na něco jinéh, než se pozorovat
Jenže chápu, že se to lehko říká, sama to neumím
@Alowen Aha, ona byla takhle speciální. To jsem nikdy nezkoušela, ale láká mě to. ![]()
Já Tě chápu a právě mám takovou náladu, že se nesleduju a nechávám tomu volný průběh. Taky jsem včera potkala kámošku, která je asi v 5.měsíci, tak jsem se jí ptala, jak jí bylo hned ty první týdny a říkala, že vůbec nic. Akorát že když přišla z práce, tak byla šíleně unavená. Což já jsem teď unavená, když jdu s kočárem 3 km, což mi dřív vůbec nedělalo problémy.
takže klídek. Ale myslím si, že ženský, který to mají přirozeně k tomu přistupují jinak než my. Protože my za sebou máme mnohem trnitější cestu než oni. Já tady mluvím, jako bych byla v tom, ale při tom není nic jistý ![]()
Tak maminy - oznamuji Vám, že zřejmě budu dvojnásobná matka - áčko i béčko klepou
jako o život ![]()
@tiptop teda gratulace!!! a zda-li pak už mají A a B vymyšlená jména:-), máš obrázek? viděla jsi to taky?
@tiptop To je krásnýýý!!! Moc a moc gratuluji!!!
Má fotečku? my chceme taky vidět srdíčka
Ano už mají první společné foto, jsou od sebe - asi spolu nemluví či co a netváří se taky nic moc, asi se neradi fotí ![]()
A jména máme, mám německé příjmení takže si myslím že to půjde:
@tiptop Tak záleží na tom jaké příjmení budou mít. Ale co třeba Max nebo Tom? nebo Sam?
Ahoj holky, můžu se přidat?
čekám na ms - začnu brát clostilbegyt.
Já jsem zdravá, přítel hodně špatný spg.Po CARech lítáme už rok.. Máme minimálku, ICSI.
MS čekám kolem 26.4.
Nebyl, já nějak zvládám vše líp když jsem na to sama
I třeba u porodu bych nechtěla aby byl, nevím proč, vzala bych tam raději mamku než chlapa ![]()
Ted tam jdu za 14 dní na kontrolu a pak bych se měla vrátit ke svému původnímu gyndaři - ten teda bude mrkat taky že rovnou 2× ![]()
Max by se mi k němu hodil, ale přítel ho silně odmítá - připomíná mu to tlustého buldoka
, ale myslím si že ho v nejhorším - néé fakt tolik testosteronu doma né
že bych toho Maxe dala…
Teda holky já už se těším až se ke mě připojíte a budete mít taky obrázky černých děr na vesmírné obloze ![]()