Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ramina No konečně - hele srdíčko být ještě fakt nemusí - jsme brzo, mě taky ještě dneska před kontrolou říkali že je to 50 na 50…ale gratuluju!
Kdypak jdeš na další ultrazvuk?
@Tofik na kluky není toliko výběr jo? Hele já se v tom zatím vůbec neorientuju ale jedno vím jistě - je mi to úplně jedno jaké barvy - hlavně vše 2×, čím víc tím líp
V nejhorším budou kluci od malička trošku přirůžovělí no:-))
Díky holky, jdu příští pátek znovu na utz.
Na kluky fakt moc výběr není, mám tři synovce ![]()
@tiptop No právě. Chudáci kluci. Tak co může kluk nosit? kalhoty, triko, košili. Ale to může holka taky. Navíc ji můžeš navlíknout do šatiček, sukýnek…ale to už je detail ![]()
@ramina Já chci taky na UTZ!! V pondělí jdu na krev, tak kdy bych mohla jít na UTZ?
@Tofik
hele já na ultrazvuk šla přesně po 14 dnech od krve..
@tiptop já jsem to věděla
Strašně moc ti gratuluju k srdíčkům. Začíná ti krásné období. Užívej si dokud můžeš, dvojčátka jsou mazec. Ale jsou nádherná a s věkem je to čím dál lepší. Když budeš chtít něco vědět, ráda se podělím o zkušenosti.
Jinak my měli pro kluky David a Dominik, ale nějak na ně nedošlo ![]()
@tiptop Je to tam, gratuluju!
To je úleva co?
Tak doufám, že tě napodobím za týden, budu nervozni jak před státnicema
Ale i jedno srdíčko mi bude stačit, jsem skromná ![]()
@Tofik Ahoj, je mi pořád stejně, což znamená nijak
Fakt si nepřipadám jakkoli těhotně…ani ty prsa už mě nebolí…taky bych už potřebovala jít na ultrazvuk
Co ty, jak to vypadá?
@Radunka83 Mně už taky nic není. Termín MS jsem měla včera a takové ty bolesti v podbřišku, prsou a tak, to už zmizelo. Manžel mi teda říká, že moje prsa mají jiný tvar než normálně. No já nevím, no, on to má v ruce a v oku
V pondělí jdu na první krev, tak jsem zvědavá.
@Tofik Já je mám trošku větší a manžel taky říká, že mají jiný tvar, ale já taky nevím, nějak to nepoznám asi
Ale zase někdy mi přijde, že se zase zmenší, tak jsem z toho lehce zmatená…Měla jsi čárku na testu, takže to v pondělí bude jen potvrzení těhotenství! ![]()
@Radunka83 Doma mám ještě dva testíky, tak uvidím. Asi mi psychika nedá a zítra ráno jeden udělám a pak v pondělí taky. Jsem jako Ty
Možná je to nějaký Radunčin komplex ![]()
@ramina
gratulace k mimiskovi tak se nám to tady pořádně rozrůstá ![]()