Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj zbylí prdi ![]()
Děkuji moc maminy a budoucí maminy…
@Martina139 já v to ani nechtěla doufat
ne, ještě to spolykávám - přítel nadšenej, rodina překvapená, blízcí přátelé vytlemeni ![]()
Ale je nádhera koukat na ty malinkatý srdíčka co dělají mlask, mlask, mlask ![]()
@Radunka83 však neboj, za týden budeš mít taky krásnej obrázek s noční oblohou, třeba tam budou taky dvě černý díry - jinak áčko odpovídá 6+2,6+3 je béčko a je o 0.26 mm větší- ten bude určitě s pindourkem
Jinak v klidu, mě kor teda krom strašné únavy nic.
@tiptop
gratulace maminooooo
![]()
Jinak já jdu v úterý na ten utz taky sama, chlapa mám pracovně pryč až do příštího pátku, tak to budu muset zvládnout sama.. Ale já bych ho tam teda měla ráda ![]()
@ramina Rami, taky gratulka a nebuď smutná
příští týden bude bít
o stošest
![]()
@Tofik Tofi, mě objednali taky přesně dva týdny po krvi, ale je to v každým caru jinak. Ale už se ti to sááákra přiblížilo ![]()
Holky ještě že ti naši chlapi ty prsa tak pozorujou, co?
aspoň vidí každou změnu ![]()
A konečně víkend, v práci to byl tento týden fakt mazec
Holky a co umývání oken? Jsem přemýšlela, že bych se na to zítra vrhla, ale abych něco nepotento ![]()
.Kujůů, však počkej - úterek je za humny a přidáš se, vem si taky obrázek ![]()
No jo, chlapi mají přehled, u mě to je vidět hezky - z jedniček mám překrásné! skorodvojky bych řekla, nádhera, to kdyby tak zůstalo ![]()
jinak mi hrozně roste břuch děvčata, dnes jsem měla po dlouhé době rifle - nosím furt různé legíny a sukně s gumou a teda mazec!
Tímto tempem: Sláva soudruhům, kteří vymysleli gumu (jako tu druhou myšleno, ale vlastně čest všem gumám)! ![]()
@Tofik chodili jsme do jiného caru. tam s náma nic nedělali. ted jsem změnila a jdeme na ICSi. Já jsem zdravá, tak se léčit nepotřebuju, budu jen stimulovat, aby folíků bylo víc, bez léků jsem měla 18mm
![]()
@tiptop si piš, že si vezmu obrázek ![]()
A o rostoucím břuchu radši nemluvím…jsem prostorově objemnější a už během stimulky jsem nabrala a otekla, si připadám už teď jako v pátým ![]()
@Bibušenka Jsem tě zapomněla přivítat..
tak vítej, hodně štěstí a moc přeju, ať máš stejně perfektní výsledky jako většina holek tady
Prostě - nesmíš nám přece pokazit statistiku, ne?
![]()
@smileXY píše:
@tiptop si piš, že si vezmu obrázek
A o rostoucím břuchu radši nemluvím…jsem prostorově objemnější a už během stimulky jsem nabrala a otekla, si připadám už teď jako v pátým@Bibušenka Jsem tě zapomněla přivítat..
tak vítej, hodně štěstí a moc přeju, ať máš stejně perfektní výsledky jako většina holek tady
Prostě - nesmíš nám přece pokazit statistiku, ne?
![]()
Ahooj
děkuju za přivítání, hele, jasně, to víš že nepokazím, jsem plně rozhodnutá, že začátkem června tady zahlásím další dvě ![]()
Ahoj holky. Tak jsem dneska testila a je tam hezká čárečka. Teď přemýšlím, jestli taky budu chodit na průběžné krevní testy nebo ne ![]()
@Tofik Tofíku ta je krááááásná
v po bude hodně vysoká hodnota hcg
Gratuluju
![]()
Holky, tady je to taková krása. Všem vám moc gratuluju. Jsem z toho tak nadšená, jako bych byla těhotná já
Tak ať je všechno v pořádku a pořádně vám rostou bříška ![]()
tiptop tak ať příteli to nadšení vydrží, bude ho potřebovat. Já bych bez pomoci manžela holky nezvládla. Ale musím říct, že od narození zvládne úplně vše, přebalit, obléct, vykoupat, nakrmit. No je to super. Jo a máš pěkných pár měsíců, abys připravila taky rodinu. Čím víc rukou, tím lépe.
Ahoj děcka
,
tofíku už vytahuj schované malé hadříky od Adélky a dávej pomalu plnit pračku - krása ![]()
@Martina139 Marto je mi to jasný - jako fakt bez pomoci chlapa a případně dalších rodinných příslušníků by to sama ženská zvládla opravdu stěží..Můj vypadá že se ke všemu má - jako i doma funguje naprosto soběstačně, včetně úklidů a vaření, tak si myslím že to dá. Moje mamka nemá ještě žádné vnouče, takže bude rovnou dvojnásobnou babičkou a zatím to vypadá že s její pomocí budu taky moci počítat. Zběžně jsem koukala na kočárky a výbavu a tak…hele když člověk není náročnej - což nejsem, tak se dá vše pořídit použité za celkem slušné kačky - třeba kočár pro dvojky jsem našla za 4000 Kč, postýlky dávají někde zadarmo nebo za pár stovek, pak si je třeba hezky natřeme ( my budeme potřebovat celkem čtyři totiž - i na chalupu k našim kam jezdíme často), když člověk bude postupně hledat, dá si s tím práci a je šikovný
tak si myslím že to nebude tak příšerný…To tě pak poprosím třeba, kdyby se ti chtělo napsat nějaký jednoduchý mustr, nebo tvůj tip co jako základního ti človíčci potřebujou.. ![]()
Díky holky! Doufám, že brzy taky uvidím srdíčko a budu moct být klidná.
@tiptop Máte na výbavičku dost času
a určo se dá koupit i dobrá věc za míň než deset tisíc. Představ si lidi, který mají děti adoptovaný a všechno musí nakoupit během jednoho týdne
Zlatých 40 týdnů
@Tofik však je to jasný - taky nepíšu že už to kupuju
, ale jde mi spíš o to, aby člověk věděl co bude tak potřebovat a udělal si nějaký plán nákupu…Bohužel nemáme na to abychom vše nakoupili najednou, prostě každý měsíc koupit třeba dvě, tři věci..postupně ![]()
Srdíčko už bude za chvilinku nebooj, ono to zase uteče, nejlepší je jak se člověk hezky vrací v čase když si čte tu diskuzi od začátku a vše mu to přijde jako včera, přitom už je to měsíc ![]()
@Tofik Tak gratuluju, holka, to vzpadá moc moc dobře ![]()
@tiptop Noo, pořizovat výbavičku, to je někdy docela legrace. Jeden čas jsem prodávala v obchodě s dětským zbožím a kolikrát tam ty maminy přišly naprosto bezradné, že vůbec neví, co všechno pro to malé na začátek koupit… Ale dá se pořídit od 5000 do 50000 kočárek
Tak se neboj. On v tom moc velký rozdíl není. Rozhodně ne vždy cena odpovídá kvalitě, to je dneska bohužel se vším.
Jůů, už aby bylo zítra, ráno udělám test, ale jelikož pořád špiním, tak tomu moc šance nedávám. Už jsem smířená se vším