Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alowen jj od opu:-)a doufám, že stejný mnetřík bude až do konce v prosinci
já jsem furt podrážděná a ufňukaná tak snad to jsou taky příznaky:-)
Holky vy jste se teda rozjely tady, to mi pracující jsme v lehké nevýhodě
.Dnesks mě dětičky ve škole pěkně štvaly, tak snad jsem z těch nervů nepřivodila prckovi nějakou újmu…
@Alowen
To mě fakt moc mrzí, ale ještě neztrácej naději, pořád se může ještě ukázat nebo prostě vylučuješ míň Hcg do moče…No a kdyby bylo nejhůř, máš spoustu mrazáčků a brzo do toho můžeš jít znova…
@Radunka83 Radu díky moc
Dětičkama se nench vynervovat, prcek Tě potřebuje klidnou
.
já už jsem to dneska obrečela, takže jsem v pohodě a když to v pondělí bude + tak jenom dobře. A když ne, tak si s přítelem zajdeme někam pořádně zachlastat ![]()
@Alowen Tak to je správnej přístup, tak to má být!
No, já nemám zamraženo nic, takže fakt doufám, že už to konečně vyjde, protože znova na revizi se mi fakt nechce…pak zase minimálně 3 měsíce čekání, pak znova celej ten proces znova, fuj…doufám, že se drží zuby nechty a že za týden uvidím srdíčko!
@Radunka83 to vyjde, uvidíš, moc Ti to přeju
Tobě už to někdy nevyšlo?
@Alowen Jo jo, loni v unoru zamlklej potrat v 8. tydnu, sla jsem si pro prukazku a odchazela s zadankou na revizi…
@Radunka83 jejda, tak to mě mrzí
Kamarádka měla zamlklý potrat v 7 týdnu a teď už je ve 23 tt. Neboj se ![]()
@Alowen Snažím se být pozitivní, ale minule mi bylo celkem zle a pak najednou přestalo a měla jsem divný tušení, že je něco špatně…a jak mi teď není vůbec nic, tak to na klidu moc nepřidává
.Uvidíme, musím věřit, že teď už to vyjde!
@Radunka83 ahoj a jak zvládáš v práci? A na ošklivé věci nemyslí…prostě to tam je a basta fidli:-)
@Janyyy V pohodě, jak mi vůbec nic není, tak v práci není problém. Samozřejmě ve škole je to neustálý tlak na nervy, ale to je každodenní fakt, který s těhotenstvím nemá nic společnýho
. Snažím se být pozitivní, ale někdy mám chvíle, že tomu snad nějak ani nevěřím, že by to mělo vyjít. Prostě bych potřebovala nějakej důkaz, že to tam je a je to v pořádku.
Jak je tobě?
Bude důkaz příští týden
no já furt bez příznaků už chci blinkat:-)
@Janyyy Tak to jsme na tom úplně stejně…
aspoň ty prsa kdybych cítila…a ono nic ![]()
Ahoj holky ![]()
Já jsem nějaká vyšťavená, v práci mám šílený fofry, bobek bude asi z ocele
ho teda pěkně stresuju už od začátku.. No a jak přijedu domů, tak si musím jít lehnout, páč bez toho nefunguju ![]()
Jenom jsem chtěla popřát Tiptop na zítra hodně štěstíčka, ať se jí tam drobek vlní a užij si to ![]()
Smile - děkuji moc! - už jsem nachystaná, a to tam mám být až v devět, nervozita pracuje
Jinak mám strašně blbej pocit, jak mi pořád nic není a vůbec hold nervy pracujou…až přijedu dám hned vědět…tak se tady zatím držte a papa ![]()
Dobré ránko krásky!
@tiptop takže ty už dneska uvidíš bublinky? To je paráda ![]()
Mě se včera masáž změnila na psychoterapii. Mám úžasnou masérku, která nějakým třetím smyslem poznala, že jsem těhotná
a odmítla mě namasírovat (a tím se připravila o kšeft, má můj obdiv). Tak jsem pokecaly, což jsem vážně potřebovala. Je to vlastně jediný člověk v mém okolí, který o IVF ví
Uff, ted už se těším na víkend a na miláčka