ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
11.4.13 09:26

@Janyyy no, jen doufám že bude-ou ok, pak hned napíšu..
@Tofik no tak snad už něco konečně přijde, mě opravdu až na tu únavu nic není, ovšem kdyby to bylo vše ok, tak bych se vůbec nezlobila takhle ty chvíle prožít až do porodu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 09:32

@tiptop Já se taky cítím unaveněji, ale jak už jsem říkala, kdo ví, jestli si to jen nenamlouvám a je to klasická jarní únava :mrgreen: Ale přišlo to tak nějak ze dne na den. Nedovedu si představit s tímhle chodit do práce. To bych byla fakt mrtvá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
11.4.13 09:46

@Tofik no já taky, opravdu jsem ráda že jsem doma - včera jsem spala 3× za den a ve 21h už zase mrtvo :jazyk: A to jsem byla člověk co chodil spát kolem půlnoci a ráno v šest stával do práce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 09:49

@tiptop Já jsem taky vydržela klidně do deseti, jedenácti. Spát jsem chodila spíš z rozumu. Včera jsem taky během dne usnula :D Nečekaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
11.4.13 09:52

:lol: přítel má už ze mě taky srandu, ale zase si říkám kdy jindy se můžu vyspat než teď, pak bude fičák kolem mimina - mimin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
11.4.13 09:58

Únava mě taky provází, hlavně se mi vůbec nechce nic dělat furt surfuju na emiminu, porodnici atd:-)a zjišťuju co mě doufám čeká a nemine:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 09:59

@tiptop To jo. Ale až si najdeš systém, tak první měsíce, kdy to ještě jenom jí, pije, čůrá, kaká a spinká se ty taky vyspíš. Naprostý klid končí v momentě kdy začne lézt, vstávat, chodit. To už se nezastavíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
11.4.13 10:01

@Janyyy ono to je možná lepší tolik nestudovat, páč se pak člověk dozvídá věci o které ani nestál vědět…Mě se hlavně nechce poslední dobou vůbec uklízet, a to miluju pořádek - ale prostě není nějak absolutně nálada…si říkám až zítra donesu pěknou zprávičku tak bude zase radost uklízet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 10:01

@Janyyy Já se chci dneska stavit v knihovně (jestli se teda donutím) a půjčit si nějakého průvodce těhotenstvím, ať vím, co mě čeká a co se tam dole děje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 10:03

@tiptop tak so ce týče onemocnění a rizik určitě je lepší nevědět. To ani studovat nechci. Spíš mě tak zajíá obecně co tam vlastně píšou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
11.4.13 10:07

To jo, je to zázrak a neuvěřitelný jak se to všechno precizně vyvíjí, od fazolky po človíčka :palec: Však já to taky koumat budu ale nejdříve musím vidět to :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
11.4.13 10:11

@tiptop @Tofik Holky moc vám to přeju :hug: mě se to příště povede taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
11.4.13 10:12

@Alowen hele ty máš ale zamražíno vid? To by jsi v nejhorším mohla hned v dalším cyklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
11.4.13 10:13

@tiptop jojo, v mrazáku se mi klepe 9 embryjek :mrgreen: když se nezaaří, zajdu si na prohlídku a dohodnu s doktorem další postup. Ael jště pořád jsem úplně naději neztratila. Třeba se tam v pondělí ta // vyklube :mrgreen: I když už jsem to obrečela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.4.13 10:14

@Alowen Určitě jo! Švagrová měla při prvním problémy otěhotnět. nakonec se to podařilo a se druhým začali teda pro jistotu dřív a ujalo se mnohem dřív než předpokládali. Tělo už vědělo, co ho čeká a líp to přijalo. A takhle je to i s IVF :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí