ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
9.4.13 17:13

@Alowen držím palce a posílám psychickou podporu :hug:
Smile - SUPER, krásně to šplhá :pankac:
Jinak já taky nic - občas prsa a teda nějaká strašná únava na mě jde, večer usínám v devět u televize, což teda jako zvykem nebývá, žáha je ale prý příznakem - mě v životě nepálila, tak ani nevím jak to probíhá, ale Smile u tebe to je jasný příznak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.4.13 19:00

@Alowen Já bych si zavolala do CARu a informovala se. Ale věřím, že se Ti jen zavrtává :kytka: :hug: Kamarádka mně říkala, že když mám takhle pěknou čáru už teď, aby tam nebyla dvojčata. Jednovaječná :mrgreen: A pak mi říkala jen letmo, co se nesmí jíst a je to hrozná věda :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.4.13 19:29

@tiptop Ja teda taky usínám po devátý snad ve stoje, ale takovýhle fáze už jsem zažila, tak to těhotenství nějak nepřičítám…
U těch prsou mě to zaráží, proč jsou cítit jen někdy, někdy se zvětší, někdy zase zmenší (to já pak vždycky plaším, že už je to zase tady :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
10.4.13 07:32

Dobré ráno maminy :mavam:
@Radunka83 mě bolej hlavně večer, ale opravdu nevím - taky jsou občas pěkně nafouklá a jindy vypadají normálně - například teď - vůbec nic…Chjo je to nekonečný, už se vidím v pátek jak zase budu vykleplá jak ratlík, ještě že tam jdu hned ráno, ale i tak :zed:
Tofíku - no stát se to může, ale laborantka mě uklidnovala že je to malé procento -ježíš to by mě jeblo, kdyby ty dvě se ještě rozdělily :roll: Jinak s tím jídlem je to vážně věda, mě docela mrzí ten hermelín a smradlavý sýry - ty jako miluju, jsem příteli říkala, že bude mít zákaz na děvět měsíců přede mnou něco takového baštit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
10.4.13 08:46

@tiptop ono to není zas tak horké nesmíš jíst nepasterizované sýry a v ČR je většina sýrů z pasterizovaného mléka takže hermoš v poho jen né třeba francouzský brie a italskou gorgonzolu např., ale fakt toho je hodně třeba se prý nesmí moc koření jako je skořice atd.
vy se máte ještě 2× se vyspíte a uvidíte prďolky
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
10.4.13 11:10

@Janyyy ale tatarák asi dobrá věc není v těhu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
10.4.13 11:15

@Alowen to bohužel určitě není:-(…zbožňuju ho zrovna o víkendu si ho tady dávali k večeři a já jen koukala :nevim:, jak ti je? volala jsi do car?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
10.4.13 11:16

@Janyyy cítím se na omdlení, ale jinak OK. Díky. Zatím jsem tam nevolala, ani se mi nechce :( Zítra zkusím další testík a uvidím.
Moje tělo blázní - občas špiním, občas čirá krev, teď do toho ještě průjem :mrgreen: to bude nějaký divoch ta moje Bublinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
10.4.13 11:23

@Alowen a nebylo by lepší tam zavolat nebo rovnou zajít? Mě tedy říkali, že při jakých koliv potížích mám přijít. A na to krvácení ti můžou dát léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
10.4.13 11:27

@Janyyy Když mě říkali at se otestuju i přes krvácení, že se to může stát… Já nevím, asi mám strach, co bych se dozvěděla. Jsem asi srab, no :) přítel mi zase pořád říká, at se nestresuju, že to mimču nesvědčí, tak v klidu pracuju a snažím se nepozorovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
10.4.13 11:54

@Alowen no jo no to pozorování se máme všechny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
10.4.13 11:59

@Janyyy No, tak jsem tam teď volala… Prý to může být způsobené utrogestanem a prý, pokud hodně krvácím, tka ho mám polykat :?: Test si mám udělat až v to pondělí (ale já vím, že to nevydržím) a krev mi taky prý dřív nevezmou. Už se celá klepu a mám pocit, že každou chvíli zkolabuju.. A to ještě dneska musím do Motola do lékárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
10.4.13 12:05

@Alowen tak se snaž vydržet držimě pěsti ať ti je lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
10.4.13 12:07

@Janyyy držím seč to jde :hug: Holky jsem moc ráda, že na to nejsem sama. A vidím, že je opravdu pořád velká ance, že v prosinci se k vám rodičkám přidám.
Hlavně Ať vám všechno proběhne jak má - ať žijí prosinčátka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.4.13 13:03

@Alowen Všechno bude dobrý, uvidíš!
Holky já fakt nevím, jak do toho příštího pátku vydržím v klidu, pokud bude nadále pokračovat toto „bezpříznakové období“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí