Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alowen držím palce a posílám psychickou podporu ![]()
Smile - SUPER, krásně to šplhá ![]()
Jinak já taky nic - občas prsa a teda nějaká strašná únava na mě jde, večer usínám v devět u televize, což teda jako zvykem nebývá, žáha je ale prý příznakem - mě v životě nepálila, tak ani nevím jak to probíhá, ale Smile u tebe to je jasný příznak ![]()
@Alowen Já bych si zavolala do CARu a informovala se. Ale věřím, že se Ti jen zavrtává
Kamarádka mně říkala, že když mám takhle pěknou čáru už teď, aby tam nebyla dvojčata. Jednovaječná
A pak mi říkala jen letmo, co se nesmí jíst a je to hrozná věda ![]()
@tiptop Ja teda taky usínám po devátý snad ve stoje, ale takovýhle fáze už jsem zažila, tak to těhotenství nějak nepřičítám…
U těch prsou mě to zaráží, proč jsou cítit jen někdy, někdy se zvětší, někdy zase zmenší (to já pak vždycky plaším, že už je to zase tady
)
Dobré ráno maminy ![]()
@Radunka83 mě bolej hlavně večer, ale opravdu nevím - taky jsou občas pěkně nafouklá a jindy vypadají normálně - například teď - vůbec nic…Chjo je to nekonečný, už se vidím v pátek jak zase budu vykleplá jak ratlík, ještě že tam jdu hned ráno, ale i tak ![]()
Tofíku - no stát se to může, ale laborantka mě uklidnovala že je to malé procento -ježíš to by mě jeblo, kdyby ty dvě se ještě rozdělily
Jinak s tím jídlem je to vážně věda, mě docela mrzí ten hermelín a smradlavý sýry - ty jako miluju, jsem příteli říkala, že bude mít zákaz na děvět měsíců přede mnou něco takového baštit ![]()
@tiptop ono to není zas tak horké nesmíš jíst nepasterizované sýry a v ČR je většina sýrů z pasterizovaného mléka takže hermoš v poho jen né třeba francouzský brie a italskou gorgonzolu např., ale fakt toho je hodně třeba se prý nesmí moc koření jako je skořice atd.
vy se máte ještě 2× se vyspíte a uvidíte prďolky
![]()
@Alowen to bohužel určitě není:-(…zbožňuju ho zrovna o víkendu si ho tady dávali k večeři a já jen koukala
, jak ti je? volala jsi do car?
@Janyyy cítím se na omdlení, ale jinak OK. Díky. Zatím jsem tam nevolala, ani se mi nechce
Zítra zkusím další testík a uvidím.
Moje tělo blázní - občas špiním, občas čirá krev, teď do toho ještě průjem
to bude nějaký divoch ta moje Bublinka ![]()
@Alowen a nebylo by lepší tam zavolat nebo rovnou zajít? Mě tedy říkali, že při jakých koliv potížích mám přijít. A na to krvácení ti můžou dát léky.
@Janyyy Když mě říkali at se otestuju i přes krvácení, že se to může stát… Já nevím, asi mám strach, co bych se dozvěděla. Jsem asi srab, no
přítel mi zase pořád říká, at se nestresuju, že to mimču nesvědčí, tak v klidu pracuju a snažím se nepozorovat
@Janyyy No, tak jsem tam teď volala… Prý to může být způsobené utrogestanem a prý, pokud hodně krvácím, tka ho mám polykat
Test si mám udělat až v to pondělí (ale já vím, že to nevydržím) a krev mi taky prý dřív nevezmou. Už se celá klepu a mám pocit, že každou chvíli zkolabuju.. A to ještě dneska musím do Motola do lékárny
@Janyyy držím seč to jde
Holky jsem moc ráda, že na to nejsem sama. A vidím, že je opravdu pořád velká ance, že v prosinci se k vám rodičkám přidám.
Hlavně Ať vám všechno proběhne jak má - ať žijí prosinčátka ![]()
@Alowen Všechno bude dobrý, uvidíš!
Holky já fakt nevím, jak do toho příštího pátku vydržím v klidu, pokud bude nadále pokračovat toto „bezpříznakové období“ ![]()