ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
7.4.13 18:25

Smile XY děkuju za povzbuzení. :hug: Kéž bys měla pravdu! Uvidím do kdy to vydržím. Jak už jsem psala, už se teď bojím testovat i vzhledem ke všem těm příznakům, které mám a ostatní neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
7.4.13 18:27

Tofi a jaký máš příznaky? to bych taky studovala radši co nejmíň :hug: věř bobkům, však oni tam jsou :hug:

• Citovat
  • Upravit
5880
7.4.13 18:29

Smile XY No klasika. Prudký pokles nálady, prsa mě bolí, břicho nafouknutý a dneska v noci mě budila bolest v podbřišku jako když mám MS a zapomenu si vzít Ibalgin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
7.4.13 18:33

Tak to jsou dobrý příznaky :palec: nálada mě haprovala taky pořád, břicho jsem měla nafouklý teda už od opu a mám pořád stejně, prsa bolí jak kdy..já se je snažila moc nesledovat skrz hormony, páč mě to někdy dělal i utrouš, ale boleli taky ;) no a bolest v podbřišku..tu mám ještě i teď, občas mám pocit, že jsem to fakt dostala a valím na záchod a pokaždé koukám do kalhotek se strachem..no ale naštěstí nic :andel:

• Citovat
  • Upravit
5880
7.4.13 18:37

Smile XY Díky! :hug: Mě podbřišek bolel po ET asi 5 dní, ale pak to ustalo a hodně začala bolet prsa a teď mě ta bolest překvapila…já už se úplně bojím doufat, že by tam něco bylo… :oops: Snažím se myslet pozitivně, já mám bujnou fantazii, tak si už všechno představuju, jak to bude hezký a bojím se toho zklamání, když to nevyjde.
Moc děkuji za podporu, jsi hodná :hug: Obávám se, že to nevydržím a zítra si půjdu koupit test a v úterý se testnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
7.4.13 18:44

@Tofik hele je strašně brzo - estli tam je jeden záprdek tak mu to dýl potrvá - zítra či pozítří bych zkusila ještě testnout, ale závěry bych nedělala - každý tělo funguje opravdu jinak, některým, co jsem četla, tak neměli ani tuka na testu ráno před krví a pak bum pozitivum, takže neboj :kytka:
Alowen - hele to může být, teď už nekrvácíš? Jestli to takhle bylo jednodenní, tak to může být zavrtávačka - přece jinak by to normálně pokračovalo - kdy budeš testovat?
Smiley - no opovaž se testovat! Jsou tam a nezmizí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
7.4.13 18:48

Díky holky za povzbuzení :hug: Jste hodný :kytka:
Jdu se věnovat manželovi :mrgreen: Koukáte od osmi na Nevinné lži? Mně se to moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
7.4.13 18:50

Tofi nemáš za co :hug: testík určitě kup a budu držet palečky, aby tam na tebe dušík vykoukl :hug:

• Citovat
  • Upravit
smileXY
7.4.13 18:52

@tiptop no opovážím :mrgreen: ale jen jednou, páč víc testů nemám a kupovat už nebudu.. a toho posledního tam přece nenechám, ne? :P

• Citovat
  • Upravit
5880
7.4.13 18:54

SmileXY No jasně, nebudeš tam několik let sušit jeden test, že jo :mrgreen:, když se dá přidat do krásné sbírky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
7.4.13 18:55

@Tofik jojo většinou taky koukám, ono v neděli a vůbec i ostatní dny je to hrůza co v tý telce dávaj - teda nedávaj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.4.13 19:18

@Alowen Pokud to bylo jen takhle jednou a krátce, tak se snaž vydržet v klidu, určitě to nic není, ta děloha je prokrvená a může tam třeba něco jen prasknout. Mě doktorka říkala ještě na sále po Et, že kdybych špinila nebo krátce krvácela, nemám šílet, že se to může stát…Ale chápu, že to na klidu nepřidá :hug: Ale určitě se nic neděje!!!
@Tofik Vydrž ještě 2 dny, může to být fakt ještě brzo…Z nějakýho důvodu říkají testovat po 14 dnech, to jen my nedočkavky testujeme a pak se stresujeme :lol: Určitě na tebe 2 čárky vyskočí, věřím tomu!!!
@Janyyy @tiptop smileXY Já teda nevím jak vy, ale já si vůbec nepřipadám jako těhotná :lol: Pořád nic, jen lehoučce ty prsa cítím, ale jen když je pořádně promnu :lol:, tak na stranách jsou citlivý a manžel tvrdí, že se mi dost zvětšily…ale já jak je mám pořád v ruce, tak ani nevím :roll: Myslíte, že ty prsa může mít na vině i Utrogestan?
No, každopádně zítra jdu na krev, tak jsem zase napjatá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
7.4.13 19:27

Holky, strašně děkuju za podporu. Nepřestávám věřit. Břicho mě zase přestalo bolet. Uvidím, jak to bude vypadat zítra.
@Tofik jsem desátý den dneska, tak by tam v úterý už něco být mohlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
7.4.13 20:30

@Alowen pokud to bylo jen jednou a pak náhle přestalo, tak to bude nějaký malý hematomek, hlavně dál ber utrouš a zkus cinknout do car držim pěsti a neboj bude dobře :hug: @Radunka83 já taky né prsa nic, velikost nevím, pže i normálně je mám ohromný, ale mám hrozně nízký tlak a zvýšenou teplotu což může být jak příznak těhu tak příznak, že to nenedopalo tak to radši už nezkoumám a zajdu na krev ale pro klid duše bych už chtěla blinkat :P :P @Tofik držím pěsti smilexy už jsem taky uzavřela sbírku testíků…pobavilo mě, že si manžel fotky testíku nadepsal první fotky miminek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
7.4.13 20:48

@Tofik no jasný :mrgreen: sušit to nebudu :P

@Radunka83 Rady, já si taky nepřijdu těhotná, jako snažím si to nějak vsugerovat, ale potřebovala bych asi taky nějaký zvracení nebo něco takovýho :P
Jo a prsa mám Céčka, manža říká, že se mi zvětšili, je to i možný, ale v takové velikosti se to moc poznat nedá..kdo je má menší, tak to pozná asi líp :think:

@Janyyy Jani, tak já mám první fotku už z utz při et, mi paní doktorka dala ty naše dvě tečičky a navíc nám je ukazovala ještě na obrazovce pod mikroskopem :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex