Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
blahopřeju holky! Vy ostatní - zítra okamžitě lupnout dvojpruhé testíky - tfuj tfuj tfuj ![]()
@Radunka83 A to Ti oni nejsou schopný říct? Nebo kdyby sis zavolala do CARu, tak by to třeba věděli, ne? Musí na to přece být nějaké tabulky.
Dobré ráno ![]()
Tak co testování prdi?
Je to tam - jsem napnutá jak špagát ![]()
@tiptop Ahojda. Já jsem před chvilkou přidala příspěvek s fotkou a nejni tady ![]()
@tiptop zdar, testovala jsem někdy v noci, a pokud mě zrak nešálí, byl tam malý duch
TAk malý, že na první pohled se to zdá čistý (bohužel se mi to nepovedlo nějak rozumně vyfotit)
@Tofik ty blázne - je to tam
- tedááá prskala jsem to správně!
Co doma už to vědí? Krev je kdy?
@Alowen hele to vypadá dobře - chce to ranní neředěnou moč, možná že v noci už byla naředěná, každopádně prskám taky bacila ![]()
@Tofik JO, to já vím, ale nechtěla jsem to znovu pokoušet ráno, jen sjem studovala tu noční verzi a mám to schovaný
Ani jsem se nedívala na hodiny. Ale duch tam je, o něco míň patrný, než u Tebe, tak to beru jako dobrý znamení. Další test nechám asi na pátek ráno
Hezký, že jo. Jsem z toho ještě teď vyklepaná. Poprvé v životě mám na testu . Díky holky za podporu!! ![]()
@Alowen:www.emimino.cz/profil/alowen/ Když tam byl pidi v noci, tak ráno by byl určo hezčí
@tiptop Děkuji
No, vždyˇ%t já vím, že se má testit ráno, ale jak jsem sv noci vzbudila, tak jsem se bála, že to ráno už nebude ono, ani jsem se nedívala na hodiny. Jak jsem psala už v jiné diskuzi, čekání je teď mě druhé já ![]()
Ten server je dnes nějaký poblázněný. napsal mi tam úplný paskvil.
@Tofik SErver blázní a my taky ![]()
Dneska ráno by byl hezčí a v pátek ráno už bude na výstavu ![]()