ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
5.4.13 14:26

No přítel si vyčetl, že je vápník důležitý prvek v těhotenství - a jelikož vyživuji určitě! kůstky dvojčecí- tak o to víc potřebuju i mléka :mrgreen:
No a tak se snažím denně alespon tu skleničku vypít - páč nevím - před tím jsem byla tvarohožrout a jogurtožrout a ted na to nemám vůbec chut…
Tak si každopádně dej něco dobrýho a jez za dva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
5.4.13 14:29

@tiptop jj, dám si dosatečně :D Já teď taky nemám jogurty vůbec chuť. Ale mám dva doma a budu je musetsníst…
Tak dobré chuti a jez za tři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
5.4.13 15:48

Ahoj holky :mavam:

Mě už konečně taky začal víkend, tento týden to byl v práci marast, tak se z toho budu vzpamatovávat :P

No a mě bude v prosinci 29, chtěla jsem do třiceti dvě dítka, tak bude asi jen jedno :andel: ale jsem ráda aspoň za to :andel: A snažit jsme se začali když mi bylo 24, jsem chtěla ty tři roky rozdíl, no jak jsem byla bláhová :mrgreen:

A překvapuje mě, jak každej car objednává jinak.. :think: já tady mám nejmenší hcg a jdu snad na utz jako první :P jdu už 16.4. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10566
5.4.13 16:01

SmileXY jj, tak nějak :) Mě bude 29 v červnu. Chtěla jsem se začít snažit už ve 24, ale nějakým divným řízením osudu jsem se dostala pokračovat na vejšku. No a to možná byla chyba, i když jsem ráda, že školu mám hotovou… UTZ bude super :) Až na něj půjdeš, tak už budu vědět výsledky testu, už se nemůžu dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
5.4.13 17:28

Taky jsem si říkala, že první v 25 což jsem byla na VŠ a ani neměla vážnou známost a druhý do třiceti…no a už mi bude 31 zrovna v den ultrazvuku tak snad to bude pěkný dárek ˇ
smilexy asi to májí opravdu všude jinak já to mám po 15 dnech od krve což pokud tam někdo bydlí tak mu bude 6+6 což je docela blbé, pže srdíčko může být, ale taky nemusí ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
5.4.13 18:12

Koukám že jsme podobný ročníky :) Hele holky a od kdy do kdy je slyšet ťukot:srdce:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
5.4.13 18:35

@tiptop zase je to individuální ale mezi 6-8 týdnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
5.4.13 19:04

No to koukám, že jsme na tom věkově skoro všechny stejně :D

Já jsem si to spočítala, že bych měla být v době utz asi 6+2, ale vzhledem k tomu, že se bobek asi zahnizďoval později (skrz ty moje hodnoty hcg), tak to bude na utz asi míň :think:
takže čítám s tím, že se tam pak za týden vnutím znovu :mrgreen:

No a srdíčko přesně jak píše Janča - mezi 6-8 týdnem, spíš okolo toho 7 nejčastěji..

• Citovat
  • Upravit
5880
5.4.13 20:48

Ahoj holky! Nebojte se, zůstanou tam!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
5.4.13 21:10

Ahoj holky, nedalo mi to a prošla jsem si svoje poznámky a první fotky z ultrazvuku. Takže na ET jsem byla 15.6. Za čtrnáct dní 30.6. jsem šla na krev a bylo mi potvrzeno těhotenství. Na první ultrazvuk si mě pozvali až za tři týdny, tedy 21.7. A z toho dne mám taky první obrázky.
Nella: byla od začátku větší a starší, podle doktora se uhnízdila dříve, v ten den měřila 9,4mm a stáří odpovídalo 7+0
Natálie: byla menší a asi mladší, měřila 8,7mm a stáří odpovídalo 6+6
A pro zajímavost, oběma už krásně tlouklo srdíčko. Sama jsem to viděla jak se na monitoru klepe :srdce:

Takže myslím, že vy byste už taky mohly vidět ty vaše drobky v plné kráse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
6.4.13 12:39

@Martina139 no tak uvidíme, by se mi ulevilo kdyby tam už bylo (byly) :) Ale při mé smůle se to určo oddálí na další kontrolu :jazyk: No každopádně ať už je můj vysněný pátek a víme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
6.4.13 12:55
@tiptop píše:
@Martina139 no tak uvidíme, by se mi ulevilo kdyby tam už bylo (byly) :) Ale při mé smůle se to určo oddálí na další kontrolu :jazyk: No každopádně ať už je můj vysněný pátek a víme :dance:

A podle výpočtů budeš asi kolikátý týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
6.4.13 13:02

@Martina139 Marto asi 6+4, estli ty tabulky počítají správně…transfer byl 15.3. - pětidenní embryjčata, ultrazvuk je 12.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
6.4.13 13:14
@tiptop píše:
@Martina139 Marto asi 6+4, estli ty tabulky počítají správně…transfer byl 15.3. - pětidenní embryjčata, ultrazvuk je 12.4.

Tak to už by možná srdíčko mohlo být. Bude záležet, jak rychle se zavrtaly. Já měla Natálku taky menší a mladší a srdíčko už tlouklo. I když doktor mi nejdříve řekl, že je tam jen jedno miminko a druhé, že to vzdalo. Pak ale začal šmejdit ultrazvukem a povídá: počkejte, počkejte, já tam něco přece jen vidím… no a bylo tam schované za ségrou. Málem ho přehlédl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
6.4.13 18:04

:mavam: tak jak víkend těhule? já se trošku uklidnila konečně mám čárku stejnou jako kontrolní:-)tak už toho testování nechám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí