Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jo dnes jsem si zase dělala test a ta pitomá čárka je furt stejná a není tak silná jako ta kontrolní…fakt by to chtělo se probudit až na ultrazvuk
@Alowen To asi jo, ale pro někoho kdo do toho spadne ani neví jak a ne pro mě jako někoho, kdo o dítě bojuje už 2 roky, jednou potratil, teď mu nic není a ještě k tomu má psychiku v tomto směru lehce slaboučkou
..Ježiš, jak já bych chtěla otěhotnět nechtěně teď a ani o tom snad nevědět ![]()
@Janyyy Klid, tuhle etapu mám za sebou minulý víkend, vzpomínáš?
všechno bude dobrý, ty testy jsou už teď naprd…kolik že jsi měla hcg a kolik dní jsi po et?
@Radunka83 Jo, tak tohle mi nemusíš líčit. Já za sebou, naštěstí, nemám ten potrat, ale jinak jsme na tom podobně ![]()
@Alowen A kolik ti je, jestli se smím zeptat? Je to hrozný, čím někteří musíme projít, abychom ty děti vůbec měli
![]()
Tak jsem vlastně ještě docela mladá - 28 - ale jako holka jsem si říkala, že 25 na prvmní dítě je pozdě. No co… snad to stihnu do třicítky
@Alowen Já jsem vždycky říkala, že první dítě bych chtěla mít určitě do 30, no a v září mi je 30 a nic…i když teď vlastně musím držet palce tomu prckovi ve mě (2 jsem si jistá nějak, že tam nejsou)
@Radunka83 Neboj, bude to bojovník, když už máš krev pozitivní, tak bude dobře
Holky ty ultrazvukový dny jsou porád v nedohlednu, taky jako nevím jak to přežiju bez následků
Ale na krev už nepůjdu, toť slibuju ![]()
Tak RAdu já jsem chtěla mít do 30 dvě, pěkně za sebou…No a v říjnu mi bude 32 ![]()
@Alowen
Těsně
Hele prosím tě - ty se jako s tím netetováním fakt držíš? Máš moji hlubokou pokladu, neuvěřitelná disciplinovanost Ali ![]()
A můžu Vám jako říct bych teda neuvěřitelně ráda šla někam zapařit a dát si víno
No nic - přítel mi koupil karton mlík - tak jdu degustovat ![]()
@tiptop No, už jsem to psala v jiné diskuzi - už jsem si dělala tolik testů v minulosti, že si na tenhle počkám, abych nebyla zklamaná… Kdoví, kdy se mi tam objeví aspoň duch…
Ale zítra se snad konečně dostanu do lékárny, chci tam vrátit jehly a potřebuju ještě nějaký injekce (na ředění krve, brr), tak asi koupím i mamatest ![]()
@tiptop
My jdeme večer na večeři, tak jsem zvědavá, co s idám, jestli tam nebudou mít točenou kofolu ![]()
Ale mlíka? No, každý mí jiné chutě
Já mám doma ještě nějaký nutridrinky