ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
4.4.13 12:18

My bydlíme v menším řadovém rodinném domečku, ale i tak s místem bojujeme. Kočár musíme nechávat v garáži. Když chci jet s holkama ven, tak jednu obléknu, posadím ji ven před barák do kočáru a letím oblékat druhou. Ta první tam zatím řve, protože je tam sama. Když třeba prší nebo sněží, tak je to ještě větší zážitek. Další problém byl, když se holky začaly samy pohybovat. Bylo to hodně brzo. Byly obě hodně šikovné a akční. Musely jsme řešit ohrádku. Nakonec šla estetika a komfort stranou a celý pidi obývací prostor zabrala ohrádka 1,5 m x 1,5 m. Skákala jsem přes ní, když jsem si chtěla sednout do křesla, ven na zahrádku jsem se nedostala vůbec. S dvojčacím kočárem se špatně vejdeš skoro všude a to my máme úzký kočár. A co mně osobně nejvíc vadí je, že s dvojčaty jsem úplně od všeho odříznutá. Nemohla jsem chodit ani do herničky, protože jsem si holky naráz nikam sama neodnesla. Nevešly jsme se do výtahů a pod. Ale neboj, všechno se zlomilo kolem roku, když holky začaly chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 12:29

:mrgreen: úplně to vidím, no hele fakt už chci ten ultrazvuk ať človek už ví a může začít v rámci možností vše nějak řešit :palec:
Taky se uklidnuji tím, že případně až by byli větší, tak se to trošku zklidní, budou si hrát spolu a vzájemně se hecovat k lepším výkonům :mrgreen: Navíc nebudou zhýčkaný a budou zvyklí se dělit, což si myslím je důležité pro charakter člověka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.13 12:42

Tak do roku se více méně nevnímají. Ví sice, že jsou dvě, ale nijak je to nezajímá. Od roku u nás doma zhoustla atmosféra. Holky začaly bojovat o moc, o maminku, no prostě o všechno. Žárlí na sebe, berou si hračky, bijou se. Ale musí se prostě naučit, že jsou dvě a nebudou tak hýčkané. Hodně se teď vztekají, neposlouchají no prostě je to docela psycho. Podle maminek, co mají starší dvojčata vím, že hrát si spolu začnou až tak kolem dvou a půl až tří let. Ale pak už by to mělo být fajn. Ale pořád je to teď lepší, než to bylo, když se narodily. To bylo moje nejhorší období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
4.4.13 13:25

@tiptop gratulace veliká tak to je super hodnota - prostě se jím daří dobře :kytka:
@Martina139 musíto být mazec, ale taky určitě dvojitá dávka štěstí a radosti(hlavně když usnou vid):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 13:28

@Janyyy kuju, však je taky pěkně přikrmuju :lol: jani kdy máš vůbec ty první ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 13:30

@Martina139 zase je lepší že máš dvě holčičky…teda s dvěma pindíkama a třetím velkým si toho testosteronu doma neumím představit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.13 13:31

Když holky spí, tak to je moje nejoblíbenější část dne. Třeba jako teď. Je jasné, že bych je za jedno dítě už nikdy nevyměnila. Jsou to mé poklady a vymodlené děti. Ale musím říct, že dvojčata už bych nechtěla. Je to náročné, člověk to zvládne. Musí!!! Ale chce to připravit se na fakt, že maminky s jedním dítětem vám nebudou rozumět. Kdo si to nezkusí, tak to nepochopí. Já jsem prvních pár měsíců holky nechtěla. Přála jsem si, abych měla zase zpátky svůj původní život. Byla jsem psychicky na dně. Je pravda, že se na tom podepsalo hodně kojení. Kdo chce vědět víc, přečtěte si můj deníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.13 13:32
@tiptop píše:
@Martina139 zase je lepší že máš dvě holčičky…teda s dvěma pindíkama a třetím velkým si toho testosteronu doma neumím představit :mrgreen:

No vidíš a já si přála dva kluky. Ani netušíte, jak moc jsem obrečela, když mi doktor řekl, že jsou to holky. no ale teď už bych neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 13:34

@Martina139 přečtu…a celkem tě chápu Marti…Hele a proč by jsi raději kluky? Myslíš jako že je jednodušší výchova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.13 13:37
@tiptop píše:
@Martina139 přečtu…a celkem tě chápu Marti…Hele a proč by jsi raději kluky? Myslíš jako že je jednodušší výchova?

Ale vůbec ne. Má to úplně jednoduchý důvod. Máme totiž v rodině už tři generace samé holky a já si moc a moc přála kluky. No nesplnilo se a navíc nám do rodiny za sedm měsíců po holkách přibyla další (od mé sestřenice). Ten kluk nám prostě není dán. Ale nakonec jsem byla ráda, že jsou to holky. Lépe totiž snáší předčasné narození a různé komplikace. Holčičky jsou bojovnice. No a ty moje byly akční už od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 13:44

Teda ten deníček - to je mazec! Fakt je mi moc líto čím jsi si prošla 8o, nevěřím že se to stalo v 21 století :twisted:
Aha :) A o tom žádná - my ženský jsme neskutečně silní tvorové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.13 13:47

Kojení byla moje noční můra. Nenáviděla jsem to. Dost to nabouralo i můj vztah k holkám. Trvalo mi minimálně sedm měsíců než jsem se s tím srovnala a našla si k nim cestu. U dvojčátek je kojení většinou velký boj a není prohra to vzdát. Dnes už to vím a navíc tady na emiminu jsem našla takových maminek spoustu. Ale vy jste holky silné a vezmete si ze mě ponaučení a nic už vás nezaskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
4.4.13 13:48

Ahoj holky, vidím že krásně těhotníte :mrgreen:
Ja nějak nepsala, protože jsem měla nějak nízké hcg, sice dr nic neříkal, ale jsem z toho pořád divná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 13:52

@Martina139 věřím, ale marto reagovala jsi správně - nic si už nevyčítej, já teda upřímně, bych to vzdala asi ještě dřív…
@ramina jé ahoj, počkej to se mi nezdá nijak nízké- vždyť roste! Kdy máš jít na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
4.4.13 13:54

@tiptop Na UTZ jdem 11.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie