ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
4.4.13 09:23

@Alowen já jsem tedy závislák na kafi, první tři dny po et bych za kafe vraždila- dokonce mě z toho bolela hlava, piju teď caro, ale slabé kafe jsem měla asi 3X. Vyčetla jsem, že 1 neškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 09:25

@Alowen jo vydržať - to slovo je mi strašně vzdálený :lol: Moc ti to přeju, ale určo to bude dobrý - takovou topku co jsi měla - to je jasnačka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.4.13 09:26

@Janyyy kamarádce doktorka řekla, že klidně tři šálky denně. Já si dám většinou dva, max tři. Ale teď jsem to zredukovala na 1 a hlavně mi to přestalo dělat dobře na žaludek. Ale ve čtvrtek po ET jsem se na nic netěšila víc, jak na kafe :D Presso, co dělá můj automatík doma nebo u přítele v kanceláři prostě nemá chybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.4.13 09:28

@tiptop topku? to myslíš tu Bublinku, která si vybojovala přežití a transfer k mamince? Uff, no, věřím tomu, nepřipouštím si jinou možnost, ale jsem nervozní. Ty jsi vlastně jak daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
4.4.13 09:30

@Alowen já mám štěstí, že se nám náš presovač zrovna rozbil:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.4.13 09:33
@Janyyy píše:
@Alowen já mám štěstí, že se nám náš presovač zrovna rozbil:-)
:mrgreen: :palec: ty seš číslo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 09:42

@Alowen Ano přesně to - však bylo excelentní si říkala, a si piš to bude šikuláá :hug:
Hele mám to všechno v podpisu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.4.13 09:48

@tiptop vidíš, podpisy, ani jsem nevěděla, že to tu je :P to víš, nováček. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 09:52

Je mi to jasný :) Nahoře v nastavení- dole si zapni podpisy a případně si tam taky něco napiš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.4.13 09:57

@tiptop Díky :potlesk: Už jsem to našla a až bude čas, něco tam písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 11:28

Tak holky dle krve 16900! :lol: Vypadá to, že človíčci rostou spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.13 11:42
@tiptop píše:
Tak holky dle krve 16900! :lol: Vypadá to, že človíčci rostou spolu :hug:

Super obří hodnota. To budou ale krásná dvojčátka :hug: Už si chystejte doma pevné nervy :cert: Dvojčata jsou divoši a co nevymyslí jedno, vymyslí druhé. Moc ti to přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 11:50

@Martina139 :mrgreen: No budeme muset koupit větší auto, z ložničky udělat děcák a koupit do obýváku gauč na každodenní spaní…Do toho v baráku vybourat výtah, páč do toho našeho se nevejde ani jeden kočár natož dva :mrgreen: :mrgreen: No fakt nevím nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.13 11:59

S dvojčaty je to náročné. Nejhorší je prostor a finance. Vše musíš mít dvakrát a nejhorší je oblečení, autosedačky, jídlo (třeba já nekojila). Kočárka jsou tak drahé, že z toho mi šla hlava kolem. No a prostor, s tím je to ještě horší. Nám se třeba do ložnice nevešly dvě postýlky, takže holky spaly od narození samy ve svém pokojíčku. Ale osvědčilo se nám to. Hned jak ti to potvrdí ultrazvuk, tak můžeme probrat další věci. Ráda poradím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.4.13 12:04

Hele marto to právě nám taky ne - museli bychom spát hned v obýváku a dvojkám nechat ložnici - přítel tak 3 měsíce nazpátek vyrobil krásné zvýšené letiště s mraky úložného prostoru, takže bychom jí museli složit a uklidit až někdy bude třeba větší byt:-)Páč takhle tam je místo jen na naši postel a max jednu postýlku - ložnice je totiž ještě se vchodem na druhý balkon - takže o to menší :twisted: Navíc tady v baráku je pidikolárna - navíc ještě ve sklepě, takže taky pešek..před byt se kočár taky nevejde - takže bychom je museli mít na balkoně…No a s hadrama už ani nemluvím :mrgreen: Nu což, není malých bytů - je nešikovně zařízených a využitích míst- takže bychom museli fakt hodně koumat a co nejvíc času trávit na chalupě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí