Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janyyy Super
Kolikátý den po ET že to jsi?
@Tofik Neblbni, fakt ještě může být brzo i na ducha, testni v pátek a uvidíš, že tam bude!
No mě taky pořád nic není, vůůůbec nic
Ale možná jsem trochu unavenější, ale to může být tím návratem do práce po 14 dnech nebo jarem (který ovšem stále jarem není) ![]()
Jsem 15 den tak jsem zvědavá kdy popeláším na další krev, hlavně se docela bojím, v noci mě hrozně bolelo břicho ![]()
@Janyyy Takže embryo je 18 dní staré? To bude dobrý, dělá si tam prostor
To máš hezkou hodnotu…
Tofíku, nebooj to určo dopadne - zatím to tady dopadlo všem tak i ty jsi jasná ![]()
Za mě rozhodnuto - na kontrolní krev jdu v pátek ![]()
Našla jsem kalkulačku na výpočet hcg - třeba to někomu pak taky pomůže ![]()
http://www.babymed.com/…g-calculator
@tiptop jé to hezky počítá…tak až půjdu znova tak si to zkontroluju:-).
Jinak jedeme příští týden do rakouska na hory se mnou bude zábava - žádné lyžování, do bazénu nesmím, alkohol nesmím, sex nesmím:-) takže budu asi koukat na telku celou dobu:-)
já snad půjdu taky v pátek…už nemám ani jeden test ![]()
Vid? no každopádně já až tam půjdu tak bych měla mít tak cca od 8000 výš aby to bylo v poho - teda to je cifra:-))
Teda jani
Co s tebou čoeče? To je pech že to takhle vyšlo - ale záprdek uvidí už dalekou cizínu
No co, budeš Trumpovsky chodit okolo, mazat se krémem a slunit a když tvá drahá polovička nebude poblíž tak pozorovat sympatické rakušáky ![]()
Ahoj holky ![]()
Jani, gratulka
ať hcg jen a jen roste ![]()
Já se dneska dozvěděla včerejší hodnotu hcg a včera jsem měla 159..nevím jestli je to dost nebo málo, každopádně zítra jdu na kontrolní odběr ![]()
@Janyyy Gratuluji!!! Teda tady se to rozrůstá ![]()
smileXY Kdy jdeš na kontrolní? Držím pěsičky! ![]()
@Tofik Tofíku, jdu zítra..skočím tam zase po práci, takže výsledky budu mít asi až v pátek ráno
to zase bude bezesná noc ![]()
SmileXY Určo to bude lepší, když testíky sílí. Každý to máme jinak. Já jsem si uvědomila, že když jdu na krev v pátek v 15, tak výsledky budu vědět až v pondělí. To bude hrozný víkend ![]()
SmileXY Je to tam ![]()
Tak tady to je aztím fakt šťastná diskuze, doufám, že to takhle bude pokračovat i nadále!!!
@Tofik tak to budeš mít hodně krušnej víkend
ale u tebe je určitě všechno v pořádku ![]()
@Radunka83 Radu díky ![]()
Holky a jak je to na tom začátku? Kolik má růst hcg? za dva dny dvojnásobek??