Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radunka83 píše:
Počkám do úterý, stejně s tím nic neudělám…Ale mrkněte na to, dnes jsem teda 16 den po ET, stáří embryí 19 dní. Ty modrý testy jsou dělaný od shora dolů - pátek ráno, pátek večer, sobota večer, dneska ráno. Ty zelený jsou všechny dělaný večer a jsou 10,11,12,13 po ET a dneska. Tak já fakt nevím, ale nelíbí se mi to vůbec
Radunko, to je určitě v pořádku. Měla jsem to také tak…15 a 16.den nesílily a pak jsem to zkusila 19.den a už byly stejně barevné…takže v klidu ![]()
Radunko, neboj se, to bude v pořádku. Já jsem měla čárečky 16. den po ET stejné jako ty. Jestli tě to uklidní, tak ti budu s mýma holkama držet všechny palečky i pěstičky.
Co se týká břicha, tak já vypadal jako kombajn. Zvětšilo se příšerně a hlavně hrozně brzy. Od začátku jsem mazala, ale nebylo to nic platné. Během jednoho týdne to celé popraskalo a strie mám jako blázen. Většinou své těhotenské fotky nezveřejňuji, protože jsou děsné, ale pro vás udělám výjimku ![]()
@Radunka83 Radu, já tam vidím krásný čáry jasně prokazující těhotenství. A jak psala Marťa farmaceutka, která tomu určo rozumí, kontrolní čára nebude nikdy tak silná jako ta vpravo. Tak se tím netrap a raduj se
Krevní testy Ti taky prokázaly těhotenství. Chápu, že máš strach, ale věř tomu!
![]()
Na dvojčátka mi to nepříjde zas tak velké v kolikátém to je týdnu?
já mám strie už teď od ztloustnutí takže jsme připravena ![]()
Fotky jsou focené dva dny před porodem, takže ukončený 37. týden. Na fotkách to není tak děsné, ale věřte mi, že to bylo obr břicho a v okolí nikdo takové neměl a hlavně už se to nedalo unést. Ale ne každý musí mít takové břicho.
Hezké Velikonoce holky
![]()
Já jsem normálně z těch testů vyřízená
posílám dnešní dvacítkovej test, čárka tam prostě je, vylezla fakt do těch třech minut, ale kruci pořád se to nechce vybarvit ![]()
@Radunka83 Radu
nestresuj se holka, testíky máš krásný, akorát jsi měla určitě moc naředěnou moč a navíc ti určitě oči švidrají, tak se ti to zdá, podle mě máš krásný pozitivní čárečky
Zítra si zajdi na krev, ať jsi v klidu, ale určitě to bude ok ![]()
Ženský, vy mě vyhecujete, že to taky začnu sledovat
Manžel už se mě taky ptal, jestli si koupím test a to jsem teprve 3 dny po ET!
A k jiným vajíčkům.
Co Velikonoce? Dostaly jste na zadek abyste byly zdravé?
SmileXY v klidu já je taky furt nemám silné jako ty kontrolní, sice teda silnější než včera, ale né asi stejně jako v pátek…holt ještě dva dny do krve
@Tofik jj hnedle v posteli ráno:-)
Taky všem hezké velikonce - teda venku to vypadá spíše na vánoce ![]()
Teda MArto - mě to břicho nepřijde taky nějak extremně větší než jednobřuch, ale že to byl záhul to nosit fakt věřím ![]()
Jinak holky s těma testama - fakt se nestresujte, určo tam kucí jsou, jen jsou stydliví a dávají si na čas ![]()
RAdu - ty jdeš zítra na tu krev? TAk pak dej hned vědět ju?
Zbytek už taky bude vědět na 100% tento týden že? Vlastně krom Tofíka, ale ten se nám možná už na konci týdne pochlubí barevnou proužkovou fotečkou ![]()
@Tofik hele vidíš, jací jsme blázni
vydrž co nejdýl to půjde
A jinak já dostala už v pátek v práci a dneska hnedka ráno od manži a pak jsme byli u našich na obědě, tak i od taťky ![]()
@Janyyy jdeš ve středu na krev? konečně co? Já si budu zítra volat a chtěla bych už zítra, tak uvidíme ![]()
A já se trošičku uklidnila..ve městě jsem dokoupila desítkový testíky a zkusila to teď ze zředěné moči, tak přikládám foto - vrchní je ze včerejšího rána, spodní teď ![]()
takže velikonoční test shoping:-) normálně já mám snad večerní nevolnosti je mi pěkně blivno…tak tu debatujeme jestli to už je z mimina nebo zda smažený sýr k obědu bylo to to pravé ![]()
ty testy ti jasně sílí
Díky Jani
sice se jim moc nechce, ale asi je tam jeden prďola a dává si holt na čas ![]()
A já teda poslední týden trpím na tlak..já na to nikdy netrpěla, ale teď se každej druhej den motám jak smeták
tak nevím jestli je to od toho, nebo ne.. Jinak furt lítám na záchod s pocitem, že jsem to dostala ![]()
To mi povídej, ale takové ty bolesti jakože na menzes mě už přešly…na ten tlak by to chtělo panáčka, ale dej si když tam je mrňavej pidižvík ![]()
Nooo, tak na panáčka už snad hodně dlouho zapomeneme
ale mě to neva, já jsem spíš na vínko a to oželím ![]()