ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
31.3.13 19:30

Jo jo…má 12.5 a ten modrej je Dr. Max 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
31.3.13 19:47
@Radunka83 píše:
Počkám do úterý, stejně s tím nic neudělám…Ale mrkněte na to, dnes jsem teda 16 den po ET, stáří embryí 19 dní. Ty modrý testy jsou dělaný od shora dolů - pátek ráno, pátek večer, sobota večer, dneska ráno. Ty zelený jsou všechny dělaný večer a jsou 10,11,12,13 po ET a dneska. Tak já fakt nevím, ale nelíbí se mi to vůbec :,(

Radunko, to je určitě v pořádku. Měla jsem to také tak…15 a 16.den nesílily a pak jsem to zkusila 19.den a už byly stejně barevné…takže v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
31.3.13 20:35

Radunko, neboj se, to bude v pořádku. Já jsem měla čárečky 16. den po ET stejné jako ty. Jestli tě to uklidní, tak ti budu s mýma holkama držet všechny palečky i pěstičky.

Co se týká břicha, tak já vypadal jako kombajn. Zvětšilo se příšerně a hlavně hrozně brzy. Od začátku jsem mazala, ale nebylo to nic platné. Během jednoho týdne to celé popraskalo a strie mám jako blázen. Většinou své těhotenské fotky nezveřejňuji, protože jsou děsné, ale pro vás udělám výjimku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
31.3.13 20:39

@Radunka83 Radu, já tam vidím krásný čáry jasně prokazující těhotenství. A jak psala Marťa farmaceutka, která tomu určo rozumí, kontrolní čára nebude nikdy tak silná jako ta vpravo. Tak se tím netrap a raduj se :* Krevní testy Ti taky prokázaly těhotenství. Chápu, že máš strach, ale věř tomu! :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.3.13 20:40

Na dvojčátka mi to nepříjde zas tak velké v kolikátém to je týdnu? :-) já mám strie už teď od ztloustnutí takže jsme připravena :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
31.3.13 20:49

Fotky jsou focené dva dny před porodem, takže ukončený 37. týden. Na fotkách to není tak děsné, ale věřte mi, že to bylo obr břicho a v okolí nikdo takové neměl a hlavně už se to nedalo unést. Ale ne každý musí mít takové břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
1.4.13 07:07

Hezké Velikonoce holky :kytka: :kytka: :kytka:

Já jsem normálně z těch testů vyřízená :zed: posílám dnešní dvacítkovej test, čárka tam prostě je, vylezla fakt do těch třech minut, ale kruci pořád se to nechce vybarvit :zed:

@Radunka83 Radu :hug: nestresuj se holka, testíky máš krásný, akorát jsi měla určitě moc naředěnou moč a navíc ti určitě oči švidrají, tak se ti to zdá, podle mě máš krásný pozitivní čárečky :hug: :hug: :hug: Zítra si zajdi na krev, ať jsi v klidu, ale určitě to bude ok :hug:

• Citovat
  • Upravit
5880
1.4.13 11:02

Ženský, vy mě vyhecujete, že to taky začnu sledovat :D Manžel už se mě taky ptal, jestli si koupím test a to jsem teprve 3 dny po ET!

A k jiným vajíčkům. :mrgreen: Co Velikonoce? Dostaly jste na zadek abyste byly zdravé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
1.4.13 14:27

SmileXY v klidu já je taky furt nemám silné jako ty kontrolní, sice teda silnější než včera, ale né asi stejně jako v pátek…holt ještě dva dny do krve
@Tofik jj hnedle v posteli ráno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
1.4.13 14:56

Taky všem hezké velikonce - teda venku to vypadá spíše na vánoce :)
Teda MArto - mě to břicho nepřijde taky nějak extremně větší než jednobřuch, ale že to byl záhul to nosit fakt věřím :)
Jinak holky s těma testama - fakt se nestresujte, určo tam kucí jsou, jen jsou stydliví a dávají si na čas :lol:
RAdu - ty jdeš zítra na tu krev? TAk pak dej hned vědět ju?
Zbytek už taky bude vědět na 100% tento týden že? Vlastně krom Tofíka, ale ten se nám možná už na konci týdne pochlubí barevnou proužkovou fotečkou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
1.4.13 18:39

@Tofik hele vidíš, jací jsme blázni :mrgreen: vydrž co nejdýl to půjde :pankac: A jinak já dostala už v pátek v práci a dneska hnedka ráno od manži a pak jsme byli u našich na obědě, tak i od taťky :D

@Janyyy jdeš ve středu na krev? konečně co? Já si budu zítra volat a chtěla bych už zítra, tak uvidíme :think:

A já se trošičku uklidnila..ve městě jsem dokoupila desítkový testíky a zkusila to teď ze zředěné moči, tak přikládám foto - vrchní je ze včerejšího rána, spodní teď :)

• Citovat
  • Upravit
756
1.4.13 18:43

:lol: takže velikonoční test shoping:-) normálně já mám snad večerní nevolnosti je mi pěkně blivno…tak tu debatujeme jestli to už je z mimina nebo zda smažený sýr k obědu bylo to to pravé :zed:
ty testy ti jasně sílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
1.4.13 18:48

Díky Jani :hug: sice se jim moc nechce, ale asi je tam jeden prďola a dává si holt na čas :D
A já teda poslední týden trpím na tlak..já na to nikdy netrpěla, ale teď se každej druhej den motám jak smeták :roll: tak nevím jestli je to od toho, nebo ne.. Jinak furt lítám na záchod s pocitem, že jsem to dostala :roll:

• Citovat
  • Upravit
756
1.4.13 19:03

To mi povídej, ale takové ty bolesti jakože na menzes mě už přešly…na ten tlak by to chtělo panáčka, ale dej si když tam je mrňavej pidižvík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
1.4.13 19:08

Nooo, tak na panáčka už snad hodně dlouho zapomeneme :mrgreen: ale mě to neva, já jsem spíš na vínko a to oželím :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex