ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
30.3.13 11:19

Mě to také potvrdili včera z krve 1897 :-), tak to jsme na tom podobně a na UZ 1mimi…to čekání je děsné, fakt, ale musíme to zmáknout. Příznaky moc nic, mám nalitá prsa a strašně citlivé bradavky, jinak nic moc. Jo, mám extra nízký tlak, normálně užívám prášky na vysoký tlak a teď je neberu a mám 100/60, tak se mi motává palice. Na WC už tolik neběhám jako na začátku a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.3.13 11:25

Ha - hele a ty jsi měla nějakou kultivaci embroušů - já 5 dní a zavést jsem si nechala dva - tak to asi taky bude jenom jeden ;)
Jinak já prsa taky cítím - bradavky a jsou takové plnější :think: Jinak s tím záchodem - já jsem strašnej pijan odjakživa, takže lítačky na záchod jsou u mě porád v normálu - takže ani nevím, jestli se zvýšila frekvence :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.3.13 11:27

Ne, neměla…zavedli mi teď jen jedno po dvou denní kultivaci. Víc jich v tom nativu nezískali. Nejdřív podle UZ to vypadalo na 2-3 a nakonec bylo jen jedno :-) ale asi to šťastné, snad :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.3.13 11:28

Tobě včera nedělali UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.3.13 11:32

Tééda tak to je štígro a je to teda obřík jaké máš HCG :potlesk:
No hele právě že né, jen krev - ten první ultrazvuk prý dělají až po 14 dnech od krve - taky mě to štve, ale co nadělám, takže ani nevím jestli jsou dva či jeden…a u tebe byla už vidět třeba dutinka nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.3.13 11:35

Jj, normálně jsme měřili dutinku a říkal, že vše odpovídá. Příště by mělo tlouct i srdíčko, tak uvidíme. Kdy jsi byla na ET? Já 9.3., tak to jsou dnes 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.3.13 11:37

To je hezkýýý - já už chci takýýý :jazyk: Já byla na ET 15.3 takže človíčci ještě nestačili ani zchladnout :mrgreen: Hele a na krvni jsi byla po kolika dnech? já přesně po 14.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.3.13 11:41

Já po 20-i dnech, tak to bys tam mohla mít klidně i dvě, když máš hcg skoro stejné jako já a o 6 dní dříve :-)…ale u každého je to prý jiné, jsou tam velké rozdíly v tom hcg, ale držím palečky…brali byste i dvě? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.3.13 11:46

Přítel s nima už i počítá a těší se :mrgreen:
Já už bych toliko nadšená nebyla - ale to je rouhání, takže ano počítám s horší variantou ale doufám v jedno a pořádný :mrgreen: A je fakt že lepší je mít dvě děti naráz než žádné :palec:
Jinak bereš nějaké vitamíny? já jen listovku a céčko a je fakt, že jsem ted najela na zdravější výživu - včera na nákupech - čočka, hrách, zelenina, tvarohy, jogurty - no blázen no :oops:
A jak Vy doma? Asi velká radost vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.3.13 12:03

My jsme šťastní jako blechy…já mám tedy dvě děti, ale můj přítel žádné, tak by ho moc chtěl. Já beru listovku a včera jsem začala brát Gravital. K tomu z Artu ještě prednison a utrogestan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
30.3.13 14:42

@iaroska vítej a moc gratuluju, máš už toho zasebou hodně, tak teď to určo klapne :kytka:…no u nás jsme byli u tchýně na obědě a nějak se to prokeclo, že jsme asi v očekávání tak doufám, že jsme to nezakřikli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.3.13 14:51

Děkuji a vám to také moc přeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.3.13 15:43

@iaroska to je jasný - vidíš to já už prednison mohla konečně vysadit…Tak to Vám hezky vyšlo, to je dobře :palec:
@Janyyy kdy že jdeš vůbec na krev? Kurvnik potřebuji s někým kontrolu toho hcg - a ty máš taky 5 denní kultivaci vid? Mám nerva asi s dvojiček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.3.13 18:17

Ahoj devcata, preji hezky vikend. Ja si s hruzou uvedomila, ze jdu vlastne v utery do prace, a ze se mi silene nechce :zed:. Jinak u me zadne zmeny, zadne priznaky, jen lehce ty prsa, ale jen na dotyk. A asi bych nejdele do 2 dnu potrebovala na krev, abych zase uklidnila mozek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
30.3.13 19:48

@tiptop já jdu ve středu což bude 15 dní po et, ale mám 4 dny staré (pá byl opu a v úterý et), neboj dvojky zvládneš…budeš muset:-) @Radunka83 :-) tak schválně jak dlouho vydržíš krevně netestit:-)
já dnes zkoušela ten clearblue digitální a ukázalo to 2-3 týdny tak jsem musela slíbit, že to už vydržím netestit do středy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí