ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
31.3.13 15:16

Teda Marto ty jsou nádherný! :* 'Stastná ruka embryologa a kvalitní genetický materiál :mrgreen:
No tak to jsem zvědavá jak po ultrazvuku dopadnu já a estli to budou dvě, tak nevím zda-li budu po dobu těhotenství vůbec vidět - jsem prcek, takže kilometr přede mnou břuch a pak teprv možná já :roll: Zeptám se - hele co vůbec břicho - popraskalo ti - nebo čím si ho mazala - já když kouknu na ten svej svůj, tak prostě nevěřím že by se mohl tak roztáhnout aby dvojky pojmul :jazyk: Je to břicho o tolik větší než při jednom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.3.13 15:54

@Martina139 ahoj :mavam: dekujeme za tvuj krasny a pozitivni prispevek, me osobne moc potesil.mas nadherny dvojcatka :hug:
S tim testovanim je to fakt na budku, nejradsi bych si nafackovala, ale ja jsem proste clovek, kterej nevydrzi jenom sedet a cekat, mam pocit, ze musim porad vsechno vedet…porad mi nic neni, jen trosku citim prsa, ja bych snad radsi zvracela uz ted :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.3.13 17:22

Holky ja mam hroznej pocit ze to je spatne :,( jsem sebemrskac, takze jsem si koupila stejnej test co jsem pouzivala minuly tyden a ta carka je jasne slabsi, srovnatelna tak s tou co jsem mela pred 5 dny…a ty stary 3,4 dny jsou jasne silnejsi…a kdyz jsem v patek mela 584,tak dneska bych aspon tech 1000 mit musela a to prece neni mozny aby takhle zeslablo…a ta testovaci se kontrolni neblizi ani na kilometr…ach jo, ja normalne zesilim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
31.3.13 17:47

@Radunka83 hele Raduš, někde jsem četla že když už je pak vysoké hcg tak dokonce čárka není vidět, páč to test už nepojme! To bude dobrý - neboj! Hele a nemůžeš jít v úterý na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.3.13 17:54

@tiptop za teto situace urcite pujdu v utery na krev.to jsem taky cetla, ale to moje by nebylo jeste nejak extremne vysoky…v tom minulym tehotenstvi to byly pak uz mnohem silnejsi carky nez ta kontrolnj, uplne vyskakovaly z toho papiru…a ted najednou 2 dny slabota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
31.3.13 18:00

Břicho nebolí - nebo krev, špinění - nic? Naprd že jsou ty debilní velikonoce..Chjo Raduš, ale já myslím že stresujeme zbytečně a bude to dobrý - fakt mě štve že tady nemám test abych to taky zkusila a mohla tě uklidnit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.3.13 18:06

Ne, nic…jinak vsechno v pohode, porad mi nic neni…coz me taky nepridava :zed: jezis, jak ja bych ted potrebovala na tu krev, abych vedela na cem jsem…tohle je priserny…a fakt se obavam, ze neni mozny aby pri rostoucim hcg takhle zeslabila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
31.3.13 18:09

Mě taky nic není…hele a ono třeba v nemocnici by ti jí ted přes svátky nevzali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.3.13 18:38

@Radunka83 a co expirace testu? no mě to taky zesláblo, holt budeme muset vydržet a nebo zajít na pohotovost:-(…kuňa ještě nejsou vidět a už zlobí:-) držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.3.13 18:42

@Martina139 no budeto veselé…moje mamka taky nabrala přes 25 takže pokud mě to čeká taky tak v prosinci se v pantoflích chodit ven nedá:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.3.13 19:14

Počkám do úterý, stejně s tím nic neudělám…Ale mrkněte na to, dnes jsem teda 16 den po ET, stáří embryí 19 dní. Ty modrý testy jsou dělaný od shora dolů - pátek ráno, pátek večer, sobota večer, dneska ráno. Ty zelený jsou všechny dělaný večer a jsou 10,11,12,13 po ET a dneska. Tak já fakt nevím, ale nelíbí se mi to vůbec :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.3.13 19:22

Slabší mi příjde jen ten jeden zelený a je z večera tak bych řekla, že to oprávdu bylo třeba vyčůráním…neboj jsou tam prdečci :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.3.13 19:23

Teda né vyčůráním, ale pitím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
31.3.13 19:27

Já vím, že jsem praštěná, ale třeba mezi tím 2. odshora a dnešním je rozdíl 5 dnů a jsou zhruba stejný…minimálně to vůbec nesílí, což by asi ještě stále mělo, barva tam na to je :?
Ach jo, to jsem si tu radost a pohodu zase dlouho neužila…
A ty buď v klidu, ty jsi ještě na začátku, to fakt nemusí být každý den jasně silnější…věřím, že všechno bude dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.3.13 19:29

Ten zelený je gravitest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie