Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Teda Marto ty jsou nádherný!
'Stastná ruka embryologa a kvalitní genetický materiál ![]()
No tak to jsem zvědavá jak po ultrazvuku dopadnu já a estli to budou dvě, tak nevím zda-li budu po dobu těhotenství vůbec vidět - jsem prcek, takže kilometr přede mnou břuch a pak teprv možná já
Zeptám se - hele co vůbec břicho - popraskalo ti - nebo čím si ho mazala - já když kouknu na ten svej svůj, tak prostě nevěřím že by se mohl tak roztáhnout aby dvojky pojmul
Je to břicho o tolik větší než při jednom?
@Martina139 ahoj
dekujeme za tvuj krasny a pozitivni prispevek, me osobne moc potesil.mas nadherny dvojcatka ![]()
S tim testovanim je to fakt na budku, nejradsi bych si nafackovala, ale ja jsem proste clovek, kterej nevydrzi jenom sedet a cekat, mam pocit, ze musim porad vsechno vedet…porad mi nic neni, jen trosku citim prsa, ja bych snad radsi zvracela uz ted ![]()
Holky ja mam hroznej pocit ze to je spatne
jsem sebemrskac, takze jsem si koupila stejnej test co jsem pouzivala minuly tyden a ta carka je jasne slabsi, srovnatelna tak s tou co jsem mela pred 5 dny…a ty stary 3,4 dny jsou jasne silnejsi…a kdyz jsem v patek mela 584,tak dneska bych aspon tech 1000 mit musela a to prece neni mozny aby takhle zeslablo…a ta testovaci se kontrolni neblizi ani na kilometr…ach jo, ja normalne zesilim ![]()
@Radunka83 hele Raduš, někde jsem četla že když už je pak vysoké hcg tak dokonce čárka není vidět, páč to test už nepojme! To bude dobrý - neboj! Hele a nemůžeš jít v úterý na krev?
@tiptop za teto situace urcite pujdu v utery na krev.to jsem taky cetla, ale to moje by nebylo jeste nejak extremne vysoky…v tom minulym tehotenstvi to byly pak uz mnohem silnejsi carky nez ta kontrolnj, uplne vyskakovaly z toho papiru…a ted najednou 2 dny slabota…
Břicho nebolí - nebo krev, špinění - nic? Naprd že jsou ty debilní velikonoce..Chjo Raduš, ale já myslím že stresujeme zbytečně a bude to dobrý - fakt mě štve že tady nemám test abych to taky zkusila a mohla tě uklidnit ![]()
Ne, nic…jinak vsechno v pohode, porad mi nic neni…coz me taky nepridava
jezis, jak ja bych ted potrebovala na tu krev, abych vedela na cem jsem…tohle je priserny…a fakt se obavam, ze neni mozny aby pri rostoucim hcg takhle zeslabila…
Mě taky nic není…hele a ono třeba v nemocnici by ti jí ted přes svátky nevzali?
@Radunka83 a co expirace testu? no mě to taky zesláblo, holt budeme muset vydržet a nebo zajít na pohotovost:-(…kuňa ještě nejsou vidět a už zlobí:-) držím pěsti
@Martina139 no budeto veselé…moje mamka taky nabrala přes 25 takže pokud mě to čeká taky tak v prosinci se v pantoflích chodit ven nedá:-(
Počkám do úterý, stejně s tím nic neudělám…Ale mrkněte na to, dnes jsem teda 16 den po ET, stáří embryí 19 dní. Ty modrý testy jsou dělaný od shora dolů - pátek ráno, pátek večer, sobota večer, dneska ráno. Ty zelený jsou všechny dělaný večer a jsou 10,11,12,13 po ET a dneska. Tak já fakt nevím, ale nelíbí se mi to vůbec ![]()
Slabší mi příjde jen ten jeden zelený a je z večera tak bych řekla, že to oprávdu bylo třeba vyčůráním…neboj jsou tam prdečci
![]()
Já vím, že jsem praštěná, ale třeba mezi tím 2. odshora a dnešním je rozdíl 5 dnů a jsou zhruba stejný…minimálně to vůbec nesílí, což by asi ještě stále mělo, barva tam na to je ![]()
Ach jo, to jsem si tu radost a pohodu zase dlouho neužila…
A ty buď v klidu, ty jsi ještě na začátku, to fakt nemusí být každý den jasně silnější…věřím, že všechno bude dobrý!