Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janyyy to je hrozný tohleto
Kde se fláká? Už přes půl hodky je matkou a dělá ofuky ![]()
Holky já musela jet do Caru, protože tam ráno nebyl doktor aby mi ukončil tu neschopenku, tak jsem vás napínala trošku co? ![]()
No, tak já hlásím 584. Bylo mi pogratulováno sestřičkou a 19.4. mám přijet na ultrazvuk. To nepřežiju a je mi jasný že minimálně 2× půjdu na tu krev. A podle tý hodnoty si myslím, že se nechytly obě ![]()
Jinak žádnou žádanku jsem nepotřebovala, prostě tam přijdeš a je to. Jsi samoplátce.
A už skoro rok zobu Femibion protože mám nějakou tu krevní mutaci, při který hůř zpracovávám kyselinu listovou.
Holky, tak která další?
@Janyyy Hoď foto!
Zdáááár maminoooo!!! No uvidíme - ono ta krev pak každým dnem poletí - snad - každopádně já na tu krev asi půjdu taky - vidím to na příští čtvrtek:-) Co doma - už to ví polovička?
@Radunka83 no konečně!!! gratuluju
no hele hcg se zvedá ob dva dny dvounásobně a myslím, že máš mladší mimča než tiptop né, takže dvojčata bych ještě nevylučovala a i kdyby tak hlavně, že tam je jedno ![]()
Jo ví, tak ani to s ním nějak nehlo, protože viděl ty testy, takže tušil, že si jedu pro potvrzení jen…Já každopádně tam půjdu, taky to vidím na čtvrtek nebo na pátek
Hele, našla jsem tenhle odkaz, jsem 14 dní po ET, takže podle tohohle jsem ještě nad hranicí
. A ty jsi na tom skvěle ![]()
http://rodina.cz/…/journal.asp?…
Ten odkaz jsem taky našla a chtěla jsem ti ho lupnout
no počkej ale to jsi ještě nad tou horní - to můžou být dvě - měla jsi třídenní kultivaci né?
@Janyyy Díky, jo ona je měla o 2 dny starší
Uvidíme, teď mám radost, ale brzo zase budu napjatá jak drát. A hlavně vidina 3 týdnů bez jakýchkoli zpráv…a vzpomínky na můj zamlklej potrat…no bude to ještě psycho
Hoď foto!
@tiptop Jo, měla jsem 3denní…No jsem zvědavá, jak říkám, do týdne jdu na krev ![]()
Hodim foto jen co kolega vypadne z kanclu:-)…přece jenom to ještě nechci zakřiknout a něco říkat:-)
@Radunka83 když se podívaš na ty naše tabulky - tvoje 3 a moje 5, tak jak roste hodnota hcg - tak jsi na tom úplně stejně jako já
No každopádně další testování nás nemine - o tom žádná ![]()
@Janyyy Jasný, čekáme ![]()
@tiptop No jo, víš jak to s těma tabulkama je, ale asi je to dobrá hodnota
, ale souhlasím s tebou, že bez dalšího testování to asi nebude
.a jak se cítíš? euforie?
A kde jsou ostaní? jani - koukej to pak sem fouknout ![]()
Radu - jo jsem moc štastná - ted jsem si dokoupila ještě listovku a nějaké zdravé potraviny a jsem unavená jak panda
No ale nervozní jsem furt - 14 dní bude opět nekonečných..A na tu krev fakt stopro půjdu, vím že to nijak neovlivním, ale pro záchranu zbylých nervů se to asi nabízí
Ted mě bolí podbřišek - tak zase trnu z něho - je to děs ![]()
Radu hele a jak ti začal třeba ten potrat? jako si začala krvácet, nebo nějaký příznak?