ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
29.3.13 14:36

Radu nás napíná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 14:38

@Janyyy to je hrozný tohleto :mrgreen: Kde se fláká? Už přes půl hodky je matkou a dělá ofuky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 14:42

Holky já musela jet do Caru, protože tam ráno nebyl doktor aby mi ukončil tu neschopenku, tak jsem vás napínala trošku co? :pankac:
No, tak já hlásím 584. Bylo mi pogratulováno sestřičkou a 19.4. mám přijet na ultrazvuk. To nepřežiju a je mi jasný že minimálně 2× půjdu na tu krev. A podle tý hodnoty si myslím, že se nechytly obě :,(

Jinak žádnou žádanku jsem nepotřebovala, prostě tam přijdeš a je to. Jsi samoplátce.
A už skoro rok zobu Femibion protože mám nějakou tu krevní mutaci, při který hůř zpracovávám kyselinu listovou.

Holky, tak která další? :-) @Janyyy Hoď foto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 14:45

:pankac: :pankac: :pankac: Zdáááár maminoooo!!! No uvidíme - ono ta krev pak každým dnem poletí - snad - každopádně já na tu krev asi půjdu taky - vidím to na příští čtvrtek:-) Co doma - už to ví polovička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
29.3.13 14:51

@Radunka83 no konečně!!! gratuluju :hug: no hele hcg se zvedá ob dva dny dvounásobně a myslím, že máš mladší mimča než tiptop né, takže dvojčata bych ještě nevylučovala a i kdyby tak hlavně, že tam je jedno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 14:53

Jo ví, tak ani to s ním nějak nehlo, protože viděl ty testy, takže tušil, že si jedu pro potvrzení jen…Já každopádně tam půjdu, taky to vidím na čtvrtek nebo na pátek :D Hele, našla jsem tenhle odkaz, jsem 14 dní po ET, takže podle tohohle jsem ještě nad hranicí :-). A ty jsi na tom skvěle :lol:
 http://rodina.cz/…/journal.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 14:58

Ten odkaz jsem taky našla a chtěla jsem ti ho lupnout :lol: no počkej ale to jsi ještě nad tou horní - to můžou být dvě - měla jsi třídenní kultivaci né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 14:59

@Janyyy Díky, jo ona je měla o 2 dny starší :lol: Uvidíme, teď mám radost, ale brzo zase budu napjatá jak drát. A hlavně vidina 3 týdnů bez jakýchkoli zpráv…a vzpomínky na můj zamlklej potrat…no bude to ještě psycho :zed: Hoď foto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
29.3.13 14:59

No a nemáte tam na konec tři :P :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 15:00

@tiptop Jo, měla jsem 3denní…No jsem zvědavá, jak říkám, do týdne jdu na krev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
29.3.13 15:02

Hodim foto jen co kolega vypadne z kanclu:-)…přece jenom to ještě nechci zakřiknout a něco říkat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 15:05

@Radunka83 když se podívaš na ty naše tabulky - tvoje 3 a moje 5, tak jak roste hodnota hcg - tak jsi na tom úplně stejně jako já ;) No každopádně další testování nás nemine - o tom žádná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 15:11

@Janyyy Jasný, čekáme :-)
@tiptop No jo, víš jak to s těma tabulkama je, ale asi je to dobrá hodnota :), ale souhlasím s tebou, že bez dalšího testování to asi nebude :lol:.a jak se cítíš? euforie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 16:52

A kde jsou ostaní? jani - koukej to pak sem fouknout :)
Radu - jo jsem moc štastná - ted jsem si dokoupila ještě listovku a nějaké zdravé potraviny a jsem unavená jak panda :) No ale nervozní jsem furt - 14 dní bude opět nekonečných..A na tu krev fakt stopro půjdu, vím že to nijak neovlivním, ale pro záchranu zbylých nervů se to asi nabízí :D Ted mě bolí podbřišek - tak zase trnu z něho - je to děs :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 16:53

Radu hele a jak ti začal třeba ten potrat? jako si začala krvácet, nebo nějaký příznak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí