ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
28.3.13 14:54

@Janyyy A jsi tady spokojená? Já tady chytla takovýho debilního doktora. Choval se ke mně jak k malýmu fakanoj, přitom sám měl sotva ukončenou školu, ostatní personál taky nic moc. No hrůůůůůza hrůzoucí!! Už nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
28.3.13 15:03

@tiptop Testovala, na zítra mám poslední…musí mě na krev manžel hodit a dřív než je nutné vstávat nebude, takže si myslím, že tam budu před 8…
@Tofik Tak tfuj tfuj zítra, ať se hezky chytí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
28.3.13 15:04

@Tofik tak já jsem spokojená, chodím k MUDr. Šilhanovi…je teda fakt, že sám od sebe toho moc neřekne ( a já se moc neptám, pže mi postup přišel jasný).Sestry jsou příjemný jediný co mě vadí je, že nedávají zprávu z vyšetření…přece jenom by to člověka zajímalo, třeba před et mi po utz, říkal, že jsem na léky reagovala velmi dobře byl pozitivní, ale konkrétněji (třeba počet foliku) mi řekla až doktorka v laborce- ta byla super vše vysvětlila a třeba výsledek spermiogramu podala velmi citlivě, takže mi chlap od tamtud neutekl:-) :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.3.13 15:12

@Janyyy Já tam byla poprvé před 4 lety a byla u Šilhana juniora. Byli jsme tam primárně kvůli manželovi, pže jsme tušili, že není vše v pořádku. Po přednášce z historie neplodnosti, kdy říkal, že dřív se za všechno vinila ženská a teď se ví, že problém může být i na straně druhé a bla bla bla, se celou dobu vyptával jen na mě. Na závěr, když jsme zjistili, že manžela totálně ignoruje jsme řekli, že ale pochybnost máme ne u mě, ale u něj, tak se teda zeptal o co jde a že jsme teda chtěli, tak ho poslal na spermiogram. Navíc si žádný testy nebyl schopný udělat sám, musela jsem kvůli tomu ke svý gynekoložce a choval se naprosto neempaticky, nadřazeně. prostě jako bychom byly housky na krámě, který musí dobře zpeněžit. Prototyp doktora kreténa. NEVER MORE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.3.13 15:14

@Radunka83 děkuji Radu! :kytka: Nápodobně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
28.3.13 15:31

@Tofik no tak manžela taky moc neproklepávali stačila informace o tom, že má dvě děti a kouří…spermiogram je horší, ale to mi tedy moc taky nerozebrali…opravdu to tam je trošku frk frk řízený styk, inseminace, ivf opravdu fofr, když poslouchám kámošku, která chodí do státního Car v Pze tak tam jí vše trvá daleko déle nejdříve testy a pak až něco. No v každém případě doufám, že mám v bříšku zdravá dvojčata a do žádného CAR už nebudu muset :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
28.3.13 15:40

Ahoj :mavam:

Holky, jsem ráda, že nejsem magor a taky tam něco málo vidíte :lol: přikládám dnešní ranní..no nic moc no :roll:
@Ali1988 Ali, ještě je relativně brzo..jsem 9.den od ET a neměla jsem prodlouženou kultivaci ;)

Tak snad bude zítra čárka lepší.. Jinak od rána mám šílenej bolehlav, bych řekla že asi migrénu, páč mě ta hlava asi pukne :zed:

• Citovat
  • Upravit
5880
28.3.13 18:19

Smile XY Ahoj :mavam: Taky to tam vidím. Dobré znamení :potlesk: Jsem zvědavá na sebe do kdy vydržím netestit. Kontrolu budu mít 12.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
29.3.13 07:26

Tak dnešním krevním testilkám přeju hodně štěstíčka a ostatním dobré světlo na testíky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 09:06

SmileXY já jí tam vidím :-)
No, tak já mám odběr za sebou, výsledky budu vědět ve 2, tak jsem moc zvědavá. Sestra na mě koukala jako na blázna, že chci ukončit neschopenku, když mám pozitivní test :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 09:16

Ahojda všem, :mavam:
tak já už jsem taky vycucnutá a výsledky budou v 10:30…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 09:29

@tiptop Ty jo, takhle brzo jo? Závidím :lol: Prej pokud to bude v pořádku, pozvou si mě za 3 týdny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 09:41

@Radunka83 no byla jsem tam hned na sedmou a prý když takhle brzo tak to stihnou v první dávce…No mě říkala sestřička že případně první ultrazvuk by byl za 14 dní :jazyk: Teda Raduš já jsem tak nervní a čas vůbec vůbec neutíká, já se divím že mám ještě nějaké nervové vlákna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 09:44

@tiptop Jsme blbý ale, takhle umřeme o 10 let dřív, nebo minimálně budeme dřív šedivý :lol:, hele, ty už máš jen 45 minut, to je hned…ty jo, to jsem zvědavá s jakým číslem přijdeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 09:48

Asi tak :mrgreen: Hele no hlavně aby nějaké bylo víš co :? Testovala jsem naposled ve středu, tak to nemám pojištění - jsem magor, hlavně že jsem pak šla do lékárny pro utrouše, měla jsem si vzít ještě raději test abych byla klidnější…No případně ty čísla si skvěle porovnáme když jsme na tom takhle zrcadlově :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí