ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
26.3.13 20:25

SmileXY My si budeme dávat po jednom. Radši. Dvojany bychom už ani neměli kam dát. Ono i takhle se dvěma to v našem bytečku bude jen tak na max. 3 - 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.3.13 20:30

Holky, moc díky za rady a nové ponatky :* Zítra si tam zavolám. Doufám, že to nezmaří ET. Mějte se krásně, dobrou noc a přeji vám // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
26.3.13 20:34

@Tofik tak zítra dobrý pořízení a zprávičky :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2560
27.3.13 04:48

Dobré ráno holky,
tak jen jsem se chtěla pochlubit, že jsem si dělala před chvílí test a čárka je opravdu už skoro taková jako centrální, takže to vypadá že se človíčci zahlodli a drží :pankac: Už chci pátek :pocitac:
Tak mi pak napište jak se vaše testy krásně zbarvují :kytka: Držím pěsti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.3.13 08:17

Dobré ráno :mavam:, nějaké novinky pozitivní u vás? @tiptop hoď foto ať můžu porovnat :D Mě taky dneska vyskočila už pořádná, která se pomaličku blíží kontrolní, tak jsem si ulevila…taky už hypnotizuju hodiny, ať je pátek…nejlepší by byl rohypnol a probrat se v pátek ráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.3.13 08:40

@Radunka83 hojda, hele nehodím, páč foták je kaput, ale po zaschnutí je to tak 0,1 světlejší než origoš :mrgreen:
Takže si myslím, že je to ok…
To je super Raduš u tebe - myslím že je to jasné :kytka:
Jinak tedy další věc nevím estli je to příznak, ale od ET blbě spím, teda jako že vždy se budím na šestou (stávala jsem po osmý) no a dneska čumákuju od 02:30 :cert: Vyčetla jsem že se to někomu stává, tak doufám že to brzy přetane :roll: A ty nějaké fyziologické změny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.3.13 08:44

A s tím Rohypnolem přesně, taky si říkám, a vůbec nejraději koma alespon na první tři měsíce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.3.13 08:51

Tak to já jí mám takovouhle :-)
Když jsem byla těhotná, tak jsem taky strašně špatně spala, pořád jsem se budila a vstávala tak v 7, teď to vypadá, že to začíná pomalu taky - dneska jsem skoro nezabrala už od 6. Ale já to přičítám podvědomí a nervozitě. Že pořád někde v duchu mi ty myšlenky šrotujou, bojím se a proto nespím dobře…Jinak vůbec nic, ani prsa necítím, nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.3.13 08:53

@tiptop @Radunka83 dobré ráno maminy :lol: už budete čekat na krev jen dvě noci:-) a pak zase další čekání na srdíčko, ale to už bude radostnější :kytka:
Tak můj duch už je viditelný i pro chlapa tak snad v neděli při oficiálním dnu testování bude už tlustice :lol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.3.13 08:54

@Radunka83 jsi mi čorla test? :lol: Hele je to hrůza, navíc jsem doma, takže to vůbec neutíkáááá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.3.13 08:54

@Radunka83 to je krásný obrázek :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.3.13 08:55

@Janyyy supééééérrrr, když ho vidí i chlap je to jasnýýý :pankac: Jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.3.13 08:59

@tiptop je to divné, ale je mi dobře..už mě nebolí břicho od opu a ohs, ani hlava z nedostatku kofeinu:-) tak doufám, že se mimís nebo mimísové zakousli(y) a už nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.3.13 09:04

@tiptop taky jsem doma, ale zase tak hrozně se zatím nenudím. do práce se vracím po velikonocích, na jednu stranu se těším, že aspoň zaměstnám mozek, ale na druhou stranu se mi děsně nechce :zed: asi by jen stačilo říct a můžu být doma, ale pokud nebudu muset, tak nebudu doma, to mi asi hráblo :lol: Takže máš podobnou? Tak to je dobrý, je vidět, že jsme byly ve stejný den :lol:
@Janyyy To je skvělý!!! :dance: Pokud ho vidí i chlap, je to jasný!!!Takže v neděli už na tom budeš jako my! Jeee, to je super, jen tak dál děvčata!!Teda spíš jen tak dál embrya!!! :lol: Nějaký příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.3.13 09:06

@Janyyy to je fajn, mě dneska přestali chutnat cigarety, tak snad se toho zlozvyku konečně natrvalo zbavím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí