Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mončičáček09 mne na laborce rikali ze pozitivny se pocita od 5 jednotek
@Ali1988 píše:
@Mončičáček09 rikas ze na 13 den by melo byt hcg 135 jednotek. z ceho oni to berou? najdi tabulku s hcg. a tam uvidis ze vchazis do te tabulky.tam je napsano 10den, myslim 6 jednotek a vic.
To já nevím
manža říká že ještě počkáme 2 dny a pak si zajdu na krev chceme tomu dát ještě šanci pokud jsme tabulkový ![]()
@Mončičáček09 spravne manzel rika. kazdych 2 dny hcg zdvojnasobuje.tak to overte za 2 dny.
@tiptop
super, dej nám sem fotku, ať se můžeme inspirovat, jak to má po 10 dnech vypadat:-)
@Mončičáček09 Taky držím palce, ať to ještě rychle vyroste!
@tiptop Já byla taky 15.3. ale měla jsem 3-denní embrya..a souhlasím s @Janyyy, dej fotku ![]()
Hodím hodím - do hodky
Poslední je ze včera - na dnešek mám munici již fuč - ale večer budu mít nový náboje, tak to zkusím opět:-) je to psycho, člověk na nic jiného nemyslí a na krev jdu až v pátek - kdy Vy?
Tak slíbené - ten první jsem si dělala asi hlavně kvůli Pregnylu - a nebyl:-)) Akorát jsou furt takové vyšisované ![]()
@ramina děkuji rami ale víš jak, mám strach aby nezmizela ![]()
Kdybych mohla tak by je tam klidně a nejradši na devět měsíců zašpuntovala
Co týý? jakpak jsi na tom?
@tiptop Mě čárka nesílí, testovala jsem obden a je stejná, čekám na krev ve středu a možná testnu ještě ráno ve středu.
@ramina toho se právě taky bojím že nějak stagnuje, jestli se můžu zeptat to je tvoje první IVF? Ale středa je už za humnama a ono to určo dobře dopadne- mě řekli až půjdu v pátek, že když přijdu na sedmou tak snad v deset už by mohli být výsledky - takže snad na víkend bude skorojasno ![]()
@tiptop Už jsme měli jedno IVF, to skončilo revizí ![]()
Teď jsme měli minimální stimulaci, to je pro nás finančně výhodné. Ja už jsem samoplátce.
@ramina už vidím tvé CV - předtím se mi to tam nezobrazovalo -hele ale i když třeba nesílí tak to nic neznamená né? Pár lidí mi už řeklo že síla čárky nic neznamená, chjoo chtělo by to domácí spešlmakroultrazvuk a laboratoř ![]()