Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Gaben držím pěsti ať to není pregnyl, ale mimís! Jsi o den na před, měla jsi 1 nebo dvě vložena a jak staré?
SmileXY já se nerada překvapuju, jsem puritánsky trapná
. přeju ti, až se rozhodneš testovat, ať je to ten den, kdy už tam jasně bude vidět čárka!
gaben34 Ahoj
Já zrovna mám tak co mluvit, ale ještě bych chvilku vydržela..zatím to fakt asi bude Pregnyl, ale za pár dní už to bude mimčo (nebo mimča?) ![]()
Janyyy moc dekuji
samozřeme Ti také p´řeji mimis já mám 2bobečky ve st. blastocysty
Ahoj holky
@Radunka83 krásné čárečky já chci takýýýýýý
.
Jenže já dnes špinila sice malinko ale špinila
.
Tak abych nebyla klidná dlouho, tak v lékárně mi daly mamatest, ale asi je to nová šarže a ten test vypadá úplně jinak než původní. Setkala jste se s tou novou verzí některá? No, prostě ten proužek vypadá jinak, je podstatně tlustší a celej ten papírek má jinej design…a dnešní čárka je slabší než včerejší
, tak nevím jestli plašit nebo to přičíst na vrub tomu testu ![]()
Tak u mě se zázrak nekoná
.
Byl to poslední pokus už nejdeme vrážet peníze do IVF.
Držím palečky ať Vám to všem výjde ![]()
@Radunka83 test bohužel bílý
zatím mám jen hnědé špinění na toaleťáku. Není to MS.
Holky nechci vám to nějak cpát, ale koukněte na fotku, já fakt ráno měla srdeční zástavu málem. Tak jsem šla do lékárny, kde jsem minulý týden koupila ještě tu starou sérii a jěště jí měli (krabička byla stará). Přišla jsem domů a vevnitř už ty nový proužky, což mě dost naštvalo, ale zkusila jsem ho (a už to ani nebyla první ranní moč) a vykoukla na mě ta spodní čárka. Tak fakt nechápu, jak může ve stejný značce být takovejhle rozdíl…
@Radunka83 Asi můžou být takové rozdíly, ja z mamatestu měla odpoledne čárku a ráno sotva ducha
akorát se člověk stresuje ![]()
@ramina To jo, stresuju když testuju a když nebudu testovat, tak budu nervozní jestli je všechno v pořádku. To je na psychologa snad ![]()