Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Taky to mám v pokynech…žádný bazén ani vana
vždyť je tam čerstvá rána
@Janyyy, smileXY Holky, to mi ani neříkejte. Já se včera výslovně ptala, jestli můžu! Tak jestli je to tím a mám tam infekci, tak ten doktor co to povolil je pěknej d…
To si zítra zavolám a zeptám se. Protože tím pádem mám tenhle měsíc smůlu.. ![]()
@Tofik hele k tomu koupání - sprchuj se radši, to samé pak po ET. Tééda máš ale munici! To je super! To bude určo úrodička
Taky jsem tam každý ráno volala, čekala přesně na desátou, plus mínus pár sekund ![]()
@Tofik no určitě si tam zavolej, páč ten dr je fakt debil
je to zakázaný, aby se tam nedostala infekce a aby nebyl problém při transferu.. Ta bolest bych neřekla že je kvůli tomu, ale určitě se už nekoupej
Mě třeba při tom prvním IVF dávali i Rosalgin proplachy, aby bylo to „prostředí“ lepší..
No a nemyslel jako, že jí tam jen odvedeš…dva dny doporučují polehávat, už s tím nic nenaděláš, ale zítra bych tam zašla ať seš cajk do et
@tiptop úrodička výborná. Jsem si říkala, že mám na rok a půl vystaráno
No ale už se to ztenčuje. Uvidíme zítra. Ty fotky jsou taky hrozně zajímavý. Manžel říkal, ať je uložím a když to dopadne dobře, že je dáme do alba. To každý dítě nemá ![]()
Smile XY Se obávám, že už tam něco je, když to takhle reaguje. Bazény jsou plný chemie. Předpokládám, že alergie na utrogestan to asi nebude
Ten mám taky nově od včerejška. No, nejlogičtější je ta infekce
@Tofik utrouš je v pořádku, já začala brát taky večer po odběru
hele zítra si tam zavolej, jestli tě to bude pořád bolet, tak jim to popiš a oni budou vědět co a jak ![]()
Jo a jinak…úrodičku máš krásnou
to budeš mít určitě dost bobků do mrazáčku ![]()
@Tofik je fotečky, to musí být super v albu pak budete ukazovat tady seš po pár hodinách ![]()
@Janyyy Tak se má zeptat, když nechápe otázku. Tady jde přece o vážnou věc! Já jsem měla napsaný jen včera být v klidu. No a že celý týden Blbý taky je, že veškeré info o tom zákroku mi vzali a já si to teď nemůžu přečíst ![]()
Smile XY Díky. Jo jo, dáme do mrazáčku a když budu mít chuť na zmrzlinku, zajdu si ![]()
@Tofik hele uvidíš, třeba zítra to už bolet tak moc nebude, ale jak říkají holky, hned ráno si tam zavolej ![]()
@Janyyy Do Kostelce do Arlety. Je to zatím nej zařízení, které jsem navštívila. Skvělý přístup, ochota…fakt super. Zítra tam zavolám a zeptám se kdo mi dovolil to koupání. Anestezioložka se totiž šla zeptat doktora, ale nevím, jestli se ptala skutečně mého ošetřujícího lékaře nebo toho zajíce co asistoval při odběru.
@Tofik jééé, to budete mít doma jednou ledňáčků
hele aby jsi to uživila, jo? ![]()
A fakt se neboj, nemyslím, že by se tím něco „podělalo“
Ale pro klid duše, určitě si tam zavolej
a rozhodně už se nekoupat, jen sprchovat a ne vyloženě vařící vodou
a na bazén holt bude muset chodit taťka ![]()
@Tofik Tofiku, tobě dr dovolil koupání?? Mě teda výslovně upozorňovali, ať se sprchuju a vyhýbám se bazénům..