ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smileXY
26.3.13 19:43

@Tofik Tofiku, tobě dr dovolil koupání?? Mě teda výslovně upozorňovali, ať se sprchuju a vyhýbám se bazénům.. :think:

• Citovat
  • Upravit
756
26.3.13 19:47

Taky to mám v pokynech…žádný bazén ani vana 8o vždyť je tam čerstvá rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.3.13 19:52

@Janyyy, smileXY Holky, to mi ani neříkejte. Já se včera výslovně ptala, jestli můžu! Tak jestli je to tím a mám tam infekci, tak ten doktor co to povolil je pěknej d… :pocitac: To si zítra zavolám a zeptám se. Protože tím pádem mám tenhle měsíc smůlu.. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
26.3.13 19:55

@Tofik hele k tomu koupání - sprchuj se radši, to samé pak po ET. Tééda máš ale munici! To je super! To bude určo úrodička :kytka: Taky jsem tam každý ráno volala, čekala přesně na desátou, plus mínus pár sekund :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
26.3.13 19:57

@Tofik no určitě si tam zavolej, páč ten dr je fakt debil :cert: je to zakázaný, aby se tam nedostala infekce a aby nebyl problém při transferu.. Ta bolest bych neřekla že je kvůli tomu, ale určitě se už nekoupej ;) Mě třeba při tom prvním IVF dávali i Rosalgin proplachy, aby bylo to „prostředí“ lepší..

• Citovat
  • Upravit
756
26.3.13 19:57

No a nemyslel jako, že jí tam jen odvedeš…dva dny doporučují polehávat, už s tím nic nenaděláš, ale zítra bych tam zašla ať seš cajk do et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.3.13 20:07

@tiptop úrodička výborná. Jsem si říkala, že mám na rok a půl vystaráno :mrgreen: No ale už se to ztenčuje. Uvidíme zítra. Ty fotky jsou taky hrozně zajímavý. Manžel říkal, ať je uložím a když to dopadne dobře, že je dáme do alba. To každý dítě nemá :mrgreen:
Smile XY Se obávám, že už tam něco je, když to takhle reaguje. Bazény jsou plný chemie. Předpokládám, že alergie na utrogestan to asi nebude :roll: Ten mám taky nově od včerejška. No, nejlogičtější je ta infekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
26.3.13 20:11

@Tofik utrouš je v pořádku, já začala brát taky večer po odběru ;) hele zítra si tam zavolej, jestli tě to bude pořád bolet, tak jim to popiš a oni budou vědět co a jak :hug:
Jo a jinak…úrodičku máš krásnou :pankac: to budeš mít určitě dost bobků do mrazáčku :pankac:

• Citovat
  • Upravit
756
26.3.13 20:11

@Tofik je fotečky, to musí být super v albu pak budete ukazovat tady seš po pár hodinách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.3.13 20:14

@Janyyy Tak se má zeptat, když nechápe otázku. Tady jde přece o vážnou věc! Já jsem měla napsaný jen včera být v klidu. No a že celý týden Blbý taky je, že veškeré info o tom zákroku mi vzali a já si to teď nemůžu přečíst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.3.13 20:15

@Tofik kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.3.13 20:19

Smile XY Díky. Jo jo, dáme do mrazáčku a když budu mít chuť na zmrzlinku, zajdu si :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
26.3.13 20:19

@Tofik hele uvidíš, třeba zítra to už bolet tak moc nebude, ale jak říkají holky, hned ráno si tam zavolej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.3.13 20:21

@Janyyy Do Kostelce do Arlety. Je to zatím nej zařízení, které jsem navštívila. Skvělý přístup, ochota…fakt super. Zítra tam zavolám a zeptám se kdo mi dovolil to koupání. Anestezioložka se totiž šla zeptat doktora, ale nevím, jestli se ptala skutečně mého ošetřujícího lékaře nebo toho zajíce co asistoval při odběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
26.3.13 20:21

@Tofik jééé, to budete mít doma jednou ledňáčků :mrgreen: hele aby jsi to uživila, jo? :mrgreen:
A fakt se neboj, nemyslím, že by se tím něco „podělalo“ :hug: Ale pro klid duše, určitě si tam zavolej ;) a rozhodně už se nekoupat, jen sprchovat a ne vyloženě vařící vodou ;) a na bazén holt bude muset chodit taťka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex