Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
S tou prací je to hrůza, já sice pracuju z domu, ale já prostě nějak nic nedělám furt jsem na netu, hraju si se psem, žeru, spim atd.
jj embria go!
![]()
@Radunka83 nevědět že je tvůj, tak ho vydávám za svůj
Já z práce v prosinci odešla, že od ledna začneme řešit člobrdu…takže následoval sanus, iui, laparka a IVF - fičák, ale nelituju, ovšem co s časem zatím nevím…popravdě mám dost známých,4X týdně jsem skoro vždy někam chodila, ale ted jsem strašně zaprděná a prostě se bojim…snad to přejde a do tý doby mi nehrábne ![]()
Holky já jsem taky zlenivěla, až to není hezký…ale pořád si říkám, nedělej nic namáhavýho, ani prudký pohyby, skoro ani nechoď ven, ať nechytneš bacil
no, už by to chtělo vrátit se do práce, jinak ze mě bude šílenec
no, u nás to taky byl fofr, poprvé jsme v caru byli na konci listopadu, hned krevni testy atd. za 10 dní hydrolaparoskopie, v lednu konzultace, cekani na MS, nasazeni antikoncepce na 6 tydnu a 2. brezna zacatek stimulace…
holky taky zobete kortikoidy?
Přesně tak, včera jsem povlékala postele a připadala jsem si jako zpomalenej magor, vytírám jako líná uklízečka a vypadám jako bezdomovec
![]()
Beru prednison - ráno celý, večer půlku
Jééé holky, to se tak dobře čte, že máte dvě čárky! Juchůůů
Moc vám to přeju!!
Kéž bych tady za měsíc mohla taky vystavit takovýhle testík…
Jinak..volala jsem doktorovi a bylo mi řečeno, že můžu mít hyperstimulaci, takže zítra si mě prohlédne a rozhodne se, jestli se tenhle měsíc bude vůbec ET dělat. Tak uvidíme zítra. O tom, že by příčinou mohla být infekce z koupání nepadlo ani slovo, tak nevím. ![]()
@Tofik počkej, za chvíli se budeš chlubit ve fotoalbu…jinak, snad ti to zítra dopadne dobře, ale myslím že určo
- a co vůbec vajíčka - jak to s nimi vypadá?
Hele Radu, v ten pátek asi i na ULZ nejdeme vid? Chjoo, já mám jen napsáno kontrola, přijít od 7-9 což je asi právě jen ta krev..Ráda bych se vpašovala i k doktorovi ![]()
@tiptop četla jsem si něco málo o tom hyperstimulačním syndromu a nic moc dobrýho
V nejzažších případech museli být i v nemocnici. Doufám, že to nebude tak horký…Vajíčka dobrý. Říkala mi, že se všech 13 drží. Tak mám na rok vystaráno. A doufám, že už nadosmrti ![]()
Holky, slyšela jsem, že hledají nové maminky do pořadu Čtyři v tom. Tak se můžete přihlásit
![]()
Tofíku, něco jsem o tom slyšela, ale nějak jsem to měla spojené jen se stimulací - takhle již po odběru by mě to nenapadlo…No každopádně držím pěsti a zítra hned napiš- do kdy tam vůbec ten váš klan máte umístěný než bude transport? ![]()
@tiptop Já myslím, že určitě ne, že jdeme jen krev, aby zjistili jestli je hcg a jestli bude v normě, tak třeba řeknou přijďte za týden nebo za 14 na UTZ. To zas bude čekání
Já zobu Medrol a snažím se si vsugerovat, že to je v pohodě, že mi vůbec neuškodí zobat takovýhle prášky
.Budeš zase ráno testovat? @Tofik Hmmmm, na mě tam čekaj
, já jsem strašně fotogenická a s hereckými vlohy
Ale mohla bych napsat psychothriller „Jak jsem se snažila počít dítě“ ![]()
Holky myslíte, že se výsledky krve dozvíte ještě v pátek: @Radunka83 teď už to bude romantika s happy endem
@Janyyy to pevně doufám…Nevím s tou krví, ale myslím, že snad jo. Kamarádka co už to má za sebou říkala, že si měla kolem druhý odpoledne zavolat…Co u Tebe, nějaké odpolední nebo podvečerní testování nebo držíš zase do rána? ![]()
Gratuluju k silné vůli
,já se tak těším na zkoušku tý svojí po pátku ![]()
Hele testovat už nebudu páč nemám čím, což asi tak má být
Já myslím že mi říkali že když přijdu hned na sedmou - což přifrčim s předstihem
tak výsledky by měly být po desáté! Ale jak říkám, moc si toho nepamatuju, tohle mi říkali když jsem po hodce opouštěla pokoj s dvěma člobrdama, takže jsem vnímala tak jedním uchem
A doufám tedy že ultrazvuk bude co nejdřív! Hele já už tady mluvím jako kdyby to byla tutovka, já si prostě jinou možnost nepřipouštím - estli to nedopadne tak infarkt je jasnej ![]()