ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
756
27.3.13 09:10

S tou prací je to hrůza, já sice pracuju z domu, ale já prostě nějak nic nedělám furt jsem na netu, hraju si se psem, žeru, spim atd.

jj embria go! :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.3.13 09:11

@Radunka83 nevědět že je tvůj, tak ho vydávám za svůj :mrgreen: Já z práce v prosinci odešla, že od ledna začneme řešit člobrdu…takže následoval sanus, iui, laparka a IVF - fičák, ale nelituju, ovšem co s časem zatím nevím…popravdě mám dost známých,4X týdně jsem skoro vždy někam chodila, ale ted jsem strašně zaprděná a prostě se bojim…snad to přejde a do tý doby mi nehrábne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.3.13 09:47

Holky já jsem taky zlenivěla, až to není hezký…ale pořád si říkám, nedělej nic namáhavýho, ani prudký pohyby, skoro ani nechoď ven, ať nechytneš bacil :lol: no, už by to chtělo vrátit se do práce, jinak ze mě bude šílenec :lol: no, u nás to taky byl fofr, poprvé jsme v caru byli na konci listopadu, hned krevni testy atd. za 10 dní hydrolaparoskopie, v lednu konzultace, cekani na MS, nasazeni antikoncepce na 6 tydnu a 2. brezna zacatek stimulace…
holky taky zobete kortikoidy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.3.13 09:57

Přesně tak, včera jsem povlékala postele a připadala jsem si jako zpomalenej magor, vytírám jako líná uklízečka a vypadám jako bezdomovec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Beru prednison - ráno celý, večer půlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.3.13 11:05

Jééé holky, to se tak dobře čte, že máte dvě čárky! Juchůůů :dance: Moc vám to přeju!! :* :kytka: Kéž bych tady za měsíc mohla taky vystavit takovýhle testík…
Jinak..volala jsem doktorovi a bylo mi řečeno, že můžu mít hyperstimulaci, takže zítra si mě prohlédne a rozhodne se, jestli se tenhle měsíc bude vůbec ET dělat. Tak uvidíme zítra. O tom, že by příčinou mohla být infekce z koupání nepadlo ani slovo, tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.3.13 17:55

@Tofik počkej, za chvíli se budeš chlubit ve fotoalbu…jinak, snad ti to zítra dopadne dobře, ale myslím že určo :palec: - a co vůbec vajíčka - jak to s nimi vypadá?
Hele Radu, v ten pátek asi i na ULZ nejdeme vid? Chjoo, já mám jen napsáno kontrola, přijít od 7-9 což je asi právě jen ta krev..Ráda bych se vpašovala i k doktorovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.3.13 18:46

@tiptop četla jsem si něco málo o tom hyperstimulačním syndromu a nic moc dobrýho :roll: V nejzažších případech museli být i v nemocnici. Doufám, že to nebude tak horký…Vajíčka dobrý. Říkala mi, že se všech 13 drží. Tak mám na rok vystaráno. A doufám, že už nadosmrti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.3.13 18:47

Holky, slyšela jsem, že hledají nové maminky do pořadu Čtyři v tom. Tak se můžete přihlásit :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.3.13 19:09

Tofíku, něco jsem o tom slyšela, ale nějak jsem to měla spojené jen se stimulací - takhle již po odběru by mě to nenapadlo…No každopádně držím pěsti a zítra hned napiš- do kdy tam vůbec ten váš klan máte umístěný než bude transport? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.3.13 20:04

@tiptop Já myslím, že určitě ne, že jdeme jen krev, aby zjistili jestli je hcg a jestli bude v normě, tak třeba řeknou přijďte za týden nebo za 14 na UTZ. To zas bude čekání :zed: Já zobu Medrol a snažím se si vsugerovat, že to je v pohodě, že mi vůbec neuškodí zobat takovýhle prášky :lol:.Budeš zase ráno testovat? @Tofik Hmmmm, na mě tam čekaj :lol:, já jsem strašně fotogenická a s hereckými vlohy :lol: Ale mohla bych napsat psychothriller „Jak jsem se snažila počít dítě“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.3.13 20:09

Holky myslíte, že se výsledky krve dozvíte ještě v pátek: @Radunka83 teď už to bude romantika s happy endem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.3.13 20:15

@Janyyy to pevně doufám…Nevím s tou krví, ale myslím, že snad jo. Kamarádka co už to má za sebou říkala, že si měla kolem druhý odpoledne zavolat…Co u Tebe, nějaké odpolední nebo podvečerní testování nebo držíš zase do rána? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.3.13 20:18

Už se držím do rána:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.3.13 20:19

Gratuluju k silné vůli :potlesk: :lol:,já se tak těším na zkoušku tý svojí po pátku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.3.13 20:21

Hele testovat už nebudu páč nemám čím, což asi tak má být :lol: Já myslím že mi říkali že když přijdu hned na sedmou - což přifrčim s předstihem :mrgreen: tak výsledky by měly být po desáté! Ale jak říkám, moc si toho nepamatuju, tohle mi říkali když jsem po hodce opouštěla pokoj s dvěma člobrdama, takže jsem vnímala tak jedním uchem :) A doufám tedy že ultrazvuk bude co nejdřív! Hele já už tady mluvím jako kdyby to byla tutovka, já si prostě jinou možnost nepřipouštím - estli to nedopadne tak infarkt je jasnej :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí