ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
25.3.13 19:35

@tiptop Gratuluju :potlesk: Já jsem na tom stejně jako ty, v pátek na krev, měla jsem i stejný den transferu, ale 3denní, takže jsi o 2 dny napřed a já mám čárky fakt slabší, takže myslím, že to u tebe je naprosto v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
25.3.13 19:46

@Radunka83 - Ahojda Raduš- nápodobně paní či slečno:-) je to psina a super náhoda a doufám že i zázrak:-) Já do pátku asi nevydržím - teda ty dny po ET jsou naprosto nejtragičtější - zlatý fičák se stimulací - ikdyž břicho mám doted o 3 měsíce napřed:-) Já měla po stimulaci 7 vajíček, z toho se jim podařilo odsát jen 3! - k ostatním se nějak nemohli dostat či co, takže nervy a slz jako blázen - když vím jaká je úmrtnost, do toho nám laborantka poradila at to po transferu ještě raději zkusíme naživo, což se stalo :P no a pak každý den volání po dobu pěti dní, abych se dozvěděla že 2 jsou luxusní a to třetí od začátku nedozrálý outsider, který byl oplozen jen tak - taky prospívá - no a přestože jsem byla rozhodlá pro jedno, nakonec jsme se - by't přes protesty doktorů rozhodli pro ty dva pidilidi a řekli si je to osud…ted se nechci rouhat - ale jen doufám, že se neoplodnily ty ponechaný vajíčka, páč to by byl megaprů… 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
25.3.13 19:58

@tiptop vítám tě a gratuluju :kytka: a doufám, že špuntovat se nebudeš muset :mrgreen:

@Katka1311 :hug: :hug: Katy, to je mi líto :(

@Radunka83 Já na ty nový mamatesty tady četla jenom negativní komentáře, takže si ho vůůůůůbec nevšímej :hug: čárečku máš krásnou :hug:

@Janyyy už testuješ? :mrgreen: no já už si říkala, že bych to zítra taky zkusila :oops:

@Mončičáček09 :hug: já bych asi zkusila za dva dny zajít zase na krev..pro jistotu..nechceš to ještě zkusit? aha..dočítám :mrgreen:, tak to je super, chlap má pravdu a chlap se má co? poslouchat :mrgreen: :P (nebo měl by :P )

Jinak zdravím i ostatní :mavam: na koho jsem zapomněla :mavam:

Já jsem dneska vyšťavená, celý dopo mě šíleně lítal tlak, měla jsem mžitky před očima a hrozně jsem se motala :roll: takže jsem v práci vypadala asi hodně zvláštně :roll:

• Citovat
  • Upravit
542
25.3.13 20:09

@tiptop Sdílím tvé pocity, čekání po ET je nejhorší čekání jaký jsem zatím v tomto směru zažila. Je dobrý, že máme ty čárky, ale zase to čekání na krev a na to aby sílily…no děsný :-). Stimulace u mě byla naprosto v pohodě, necítila jsem nic, nic mě nebolelo, ani břicho se mi nenafouklo…to byla pohoda…až jsem byla překvapená. Odsáli mi 13 vajíček, oplodňovali 12, oplodnilo se 7, pak najendou byly jen 4 (já brečela jak želva, protože to byl 2. den a my chtěli PK), 3. den ráno volali, že 2 jsou dobrý a ty další 2 už se zpomalují, a že mám přijet na transfer. Já byla fakt hotová, protože jsem nevěřila, že zrovna ty 2 vydržej, když všechny další odpadly. Naše požadavky byly, že pokud zbyde k transferu méně než 4 embrya, tak chceme 2, pokud víc, tak 1. No a dostala jsem ty 2 bobky, který doufám, že jsou uchycený oba. Ty další 2 nechali na PK, ale na zamražení nezbylo žádný.
No je to děsně napínavý jestli tam jsou 2, sice jsem 10. den po ET, jim je jakoby 13 dní, ale vždycky jsem slyšela, že když jsou 2, hcg letí nahoru rychle a já mám čárky celkem slabý…uvidíme, hlavně ať se drží a vydrží do konce aspoň 1…ale věřím jim stále oběma :-)
Asi bych se nebála, že by se oplodnily i ty další vajíčka, to bys byla rarita :lol: dvojčata budou stačit, ty máš pěkný čáry…

smileXY
hroznej ten test, ráno jsem fakt málem zemřela, se mi zastavilo srdce :D. A ty se koukej šetřit, čekáš na důležitou dobrou zprávu, tak ať se jí dočkáš v plném zdraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
25.3.13 20:20

@Radunka83 já o tom zrovna o víkendu tuším četla :lol: hrozně holek na to nadávalo, že je to hrozně nekvalitní, navíc se to hodně holkám rozpilo a některým se tam ukázali dokonce čárky tři :mrgreen: :P
No hele, snažím se, ale v práci jsou fofry a musím fungovat :roll: holky a já jsem táááák nedočkavá, já bych fakt hrozně ráda vydržela aspoň do pátku, ale nevím jestli to zvládnu :oops:

• Citovat
  • Upravit
2560
25.3.13 20:25

Smile ahooj a děkuji - ty jdeš zítra na krev? Testila jsi?
Raduš taky pěkný, vlastně u vás bylo taky jasno :) Bud ráda že máš břicho ok, já sem jak vorvaň a k tomu ten utrouš, který je totálně rohypnylový a jakmile se vypouští tak trnu že jsem to dostala :cert:
Proč ta miminkovská evoluce trvá 9 měsíců? Suprově to mají zařízení křečci - sakumprdum 16 dní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
25.3.13 20:30

@tiptop jééé kdepák :mrgreen: já byla na et 19.3., takže jsem akorát nedočkavá :mrgreen:
no a já mám teda břicho asi jako ve čtvrtým až v pátým :roll:

• Citovat
  • Upravit
2560
25.3.13 20:38

No hele to už se ti taky blíží mílovými kroky - klobouk dolů že jsi tak disciplinovaná, já se znám - já už bych stepovala před lékárnou a čekala s plným močákem na otevíračku :lol:
A kdy myslíš bude den D?
Super s tím břichem že nejsem sama :potlesk:, je to takový předvoj na další měsíce - vidíš alespon zjistím co budu moci či nemoci ze stávajících mých šatních úborů nosit:-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
25.3.13 20:52

Nooo, jako s disciplínou moc velký kamarádky nejsme :mrgreen: Testovat bych měla příští pondělí (mi řekli v caru), ale já si dala termín v pátek, ale asi ho poruším a zkusím to dřív :P
a testy mám nakoupený :pankac: takže mám celkem 6 desítkových kousků a dva dvacítkový :pankac:

A já jdu směr sprcha a pak zalehnu, jsem ze dneška jakási hotová.. Tak dobrou holky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2560
25.3.13 21:01

:lol: štěstí přeje připraveným :palec: tak dobrou a brzy napísmenkovou :pocitac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.3.13 09:49

Dobré ráno :-) jak pak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
26.3.13 10:35

Ahojky vsem.dnes jsem byla na utz a mame 1 bobiska :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.3.13 10:38

@Ali1988 gratuluju a bylo už i srdíčko? Ví o tom BR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
26.3.13 10:49

@Janyyy dik,nee, srdicko zatim neni videt.2.4 jedeme do CARu a nas poradne prohlidnou.BR maji radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
26.3.13 10:50

Ahoj holky :mavam:,
Ali - velikááá gratulace :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...