Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 píše:
@Mončičáček09 něco tam vidět je, hlavně na 3. a 4.
No právě něco skoro nic
kdyby to bylo OK tak přece sílí ![]()
@Mončičáček09 no sílit by to mělo
nezbývá než si počkat na pondělní krev ![]()
@Mončičáček09 já teda taky doušky vidím a taky hlavně na 3 a 4
nemáš doma jinej druh testu? ![]()
@smileXY píše:
@Mončičáček09 já teda taky doušky vidím a taky hlavně na 3 a 4nemáš doma jinej druh testu?
Nemám jen dr. max jinej ne
a dr. max mě nikdy nezklamal navíc duch s eukázal i na tyčince mamatestu a trošku pidi duch i na rapiclear
No já bych to každopádně ještě nezatracovala, hcg roste zezačátku pomalu, pak tě může zničeho nic překvapit krásná tlustá čára
a krev to jistí, tu už máš naštěstí za chvilku ![]()
Tak jsem dočetla, pracujícím přeju co nejpohodovější prácičku. No těch dobrých zpráv s dušíkama tu moc není:-(. Já byla včera v divadle, nechtěla jsem to rušit, dali jsme to tchánovcům k Vánocům a musím říct, že mě docela bolelo břicho až jsem si říkala, že to určitě dostanu:-(. Už mě svrbí ruka s testem, ale musim vydržet.-(.
Ahojda. Já teprve polykám hormony a když to tady pročítám, děsím se té nervozity, která mě čeká po ET…Jsem zvědavá, jestli vydržím netestovat ![]()
@kaczule1 Netrácela bych naději. Zaplaťpánbu máš kr. testy za pár, tak už Ti nervozita nebude trvat dlouho ![]()
Holky, tak já nevydržela a testovala a je tam
Slabá, ale jasně viditelná…Mám fakt radost, ale vím, že to ještě vůbec nic neznamená…No, každopádně se ale minimálně jeden bobek chytil…
Teď budu netrpělivě čekat na vás a vaše čárky
@kaczule1 Neztrácela bych naději, bude to dobrý!
@Janyyy díky,ale zatím fakt jen potichoučku
jj, dneska je to 8 dní…coty, nějaký změny?
Ahoj ![]()
@Janyyy a na čem jsi byla v divadle?
jooo tak ruka mě svrbí taky
ale já to mám ještě za dlouho ![]()
A do kdy vydržíš?
@Tofik já za sebe můžu říct, že období stimulky, opu a et utíká strašně rychle, pořád se něco děje a od et je pro mě nejhorší období..to čekání je prostě ubíjející ![]()
@Radunka83 jůůů, tak potichu víš co
A hoď nám taky fotečku, ať máme na co koukat ![]()
otázka zní spíš do kdy nevydržím:-( byli jsme na Hallo Dolly. b A jak se cítíš ty?
Ahoj, tak na testu stále ten pidi duch
nesílí zítra jdu na krev.
Přikládám ty duchy je to od 7 dne po ET až dodneška 11 den po ET
Fakt to nejde skoro vidět ale na živo jo na prvním testu nic není ale na druhým a třetím jde vidět